Wednesday, 9 January 2019

Historien bag broccoli-filmen - faren er dømt for menneskesmugling, anklager om vold

Faren bag broccoli-filmen er dømt for 40 tilfælde af menneskesmugling.

55.000 kroner så meget tog Mohamed Amin Derwish / Mohamed Amin Dervish - Politiken kalder manden for Mohammed Amin / Mohamed Amin, så hans menneskesmuglerdom ikke umiddelbart kommer frem, når man googler ham (på Facebook kalder faren sig for Sirag Hamhdu) - for at smugle en landsmand fra Syrien til Danmark. Han og konen er dømt for at smugle 40 primært syriske borgere til Danmark.I dag hylder medierne og den islamofile interesseorganisation Sjælsmarks Venner Mohamed Amin Derwish som den "kærlige" far, der filmede sin søn, der ville have broccoli og kartofler på udrejsecenter Sjælsmark. Danske medier har imidlertid fortiet, at der i samme sag også indgår anklager fra dansk politi om, at den syriske far har slået en vagt og smidt mad på gulvet.

Hvorfor er Mohamed Amin Derwish's børn endt på et udrejsecenter? Mohamed Amin Derwish er dømt for menneskesmugling. Han fik et år og ni måneders fængsel og blev udvist af Danmark for bestandig.

Det glemmer medierne at fortælle og viser kun nedenstående propagandabillede fra Sjælsmarks Venner.

Sjælsmarks Venner glemmer også at fortælle, at Mohamed Amin Derwish ifølge retten har tjent op til 2,2 millioner kroner på at smugle mennesker fra sit hjemland Syrien til Danmark.Kommer illegalt til Danmark via menneskesmugler

Mohamed Amin Derwish er også selv kommet ulovligt til Danmark. 4000 kilometer væk fra den danske velstand sidder Mohamed Amin Derwish i 2008 og får en god ide. Han vil til det rige vesten, og han betaler menneskesmuglere for at komme til Danmark.

Mohamed Amin Derwish flygter alene til Tyrkiet og videre ulovligt ind i Grækenlands EU-paradis. Her venter han tålmodigt i et år, inden hans kone og børn også kommer til det rige EU via menneskesmuglere. I august 2010 transporterer menneskesmuglere så den mellemøstlige familie til Danmark. Familien søger og får politisk asyl.Slår sig ned i Danmark som kriminelle menneskesmuglere

Indvandrerfamilien tager ophold i Danmark og får bolig, penge, sundhedsdækning, børnepenge, børnehave og skole. Alt hvad hjertet begærer i Nykøbing Falster, hvor de endda får et gratis hus stillet til rådighed.

Men alligevel er takken klar og tydelig fra Mohamed Amin Derwish og hans kone Mihan Omer. De begynder at lave kriminalitet af værste skuffe.

Det syriske ægtepar slår sig sammen med deres irakiske ven Falah Amiri Al-Karawili og starter en kriminel menneskesmuglerforretning fra huset i Nykøbing Falster.

De tre personers forretning går strygende. De smugler andre mellemøstlige folk fra primært Syrien til Danmark. Det nøjagtige antal mennesker kendes ikke. Men politiet beviser senere ved en dansk domstol, at det mindst drejer sig om 40 personer.

Politiet har fået mistanke om den omfattende menneskesmugling, politiet aflytter ægteparrets telefoner og hører samtaler, der drejer sig om "penge penge penge", lyder det fra anklager Anne Marie Fink.

Politiet finder syv simkort, der har været brugt i 24 telefoner. Menneskesmuglerne har gjort alt for at skjule deres kriminalitet.
Ægteparret og deres irakiske menneskesmugler-ven anholdes

Mange af sagerne om smugling af mennesker rulles op i retten. For eksempel blev en syrisk kvinde og hendes tre sønner smuglet til Danmark for 6000 euro. Syrerne blev hentet i bil i Østrig og kørt via Frøslev til Danmark 8. marts 2014.

I oktober 2015 får Mohamed Amin Derwish - faren med "broccoli-filmen" - hans kone Mihan Omer og deres irakiske partner ved byretten en dom på toogethalvt års fængsel og udvisning for bestandig.De anker alle dommen til landsretten, og i oktober 2016 får Mohamed Amin Derwish og den irakiske smugler en dom på et år og ni måneders fængsel og udvises for bestandigt.

Derwish's kone Mihan Omer får et års fængsel og må komme tilbage til Danmark efter seks år. Trods dommen for menneskesmugling.

Her ses Mohamed Amin Derwish og hans søn, der leger med sin dyre tabletcomputer.Broccoli-film og vold mod vagterne

I dag kender danskerne kun familien som stakler, der ikke må få kartofler til deres børn. Men sandheden er mere grum. Familien er dømte forbrydere. Mohamed Amin Derwish og konen er dømt for at smugle mennesker til vesten.

Den historie bliver forsøgt tiet ihjel, og i stedet skriver Politiken følgende:Pressen holder også mund om, hvad, der reelt foregår 1. januar 2019 i udrejsecenter Sjælsmark klokken 17.45 og i timerne derefter. Offentligheden får kun oplyst, at det handler om en lille dreng, der nægtes noget broccoli. Men udenfor kameraet og pressens søgelys udspiller der sig en anden historie.Klokken 17.45 optager menneskesmugleren Mohamed Amin Derwish en video med sin søn, der vil have noget mad.

Ifølge Nordsjællands Politi så slår Mohamed Amin Derwish i forlængelse af videoen en vagt på udrejsecenteret og smider mad på gulvet. Mohamed Amin Derwish nægter og forklarer, at han har tabt en kop kaffe, og at han er blevet skubbet af en vagt.

Nordsjællands Politi vælger ikke at gøre mere ved sagen. Det bekræftes af Henriette Døssing fra kommunikationsafdelingen ved Nordsjællands Politi.

Hvem sagde berøringsangst?

Til Politiken udtaler den dømte menneskesmugler, at han er glad for, at han optog propagandavideoen af sin søn, som her ses sammen med sine to søstre

Men deres forældre er ikke de stakler, som de bliver fremstillet som. Familien har tjent millioner af skattefri kroner på at smugle mennesker ulovligt til Danmark. Men det fortæller dansker medier ikke de danske skatteydere.(Tilsendt postering)


Se også Broccoli-drengens far uden Cavling-filteret: Nu ‘tolererer’ jeg ikke længere danskere, en slags ‘grise’

Sjælsmarks Venner planter islamofil tudehistorie i Politiken

Bedre tone i den politiske og offentlige debat - teori og praksis

5 comments:

 1. De skal bare være glade for at de overhovedet får noget. Og send dem så hjem.

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Politiken glemte så lige at fortælle, at der var tale om en udvisningsdømt menneskesmugler.

   Delete
  2. DR fortæller ikke om episoden med vagten og maden, der bliver smidt på gulvet.

   Delete
 3. Hvorfor skal vi læse noget forfattet af unknown . En robot? En troll?

  ReplyDelete