Saturday, 5 January 2019

Danske jøder mener, at han er farlig - udenrigsministeriet ansætter ham

Jøder afviser kendt muslim som farlig; udenrigsministeriet ansatte ham i betroet stilling.

Det jødiske samfund i Danmark er klog af skade bevidste om egen fysiske sikkerhed. Derfor har en jødisk organisation frabedt sig, at den palæstinensiske debattør Fathi El-Abed kommer til arrangementer i synagogen i Krystalgade i København. Organisationen er ganske enkelt bange for, at Fathi El-Abed vil aflure sikkerhedssystemerne og videregive information til for eksempel palæstinensiske muslimer.

Det ufattelige er, at Fathi El-Abed har været ansat af det danske udenrigsministerium.

Hvorfor?Sådan beskriver de jødiske arrangører deres frygt for Fathi El-Abed. De er bange for, at han vil bruge oplysninger om jødisk infrastruktur på en måde, der kompromitterer sikkerheden i synagogen.Det jødiske samfund er bekymret for egen sikkerhed. Den bekymring deler den danske centraladministration ikke. Hos udenrigsministeriet ansatte man gladeligt den samme mand.

Her en artikel fra TV 2 Nyhederne i 2008. Hvor man beskiver Fathi El-Abed som "Udenrigsministeriets udsendte medarbejder".Måske det danske samfunds øverste institutioner burde lære lidt at jødernes meget praktisk anlagte tilgang til sikkerhed. De kender deres fjender. En sikkerhedsvagt ved synagogen blev dræbt af en palæstinensisk terrorist i 2015 og andre palæstinensiske terrorister udsatte synagogen for et bombeattentat i 1985.

For jøderne er deres fjender tydelige, og de gør noget ved det. I Danmark bliver de samme mennesker ansat i udenrigsministeriet.

Herunder ses bombningen af synagogen i Krystalgade i 1985.(Tilsendt postering)


Se også Dansk muslim om terrordrabet på Louisa Vesterager Jespersen: "I er selv skyld i det"

Muslimer kalder dræbte Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland for ludere og kællinger på mindeside på Facebook

Muslimer fra Danmark jubler over dansk kvindes terror-død

Fathi El-Abed håner kvindelig politiker for hendes sexliv

Alternativets hadske tone; Carolina Magdalene Maier bakker op om vold mod politisk modstander

2 comments:

  1. Det er mange år siden, at Fathi El-Abed under Per Stig Møller blev sendt til Mellemøsten. Det var under Muhammad krisen, og det kostede sandsynligvis PSM jobbet, og hvis ikke, så var det en medvirkende årsag, idet netop Fathi El-Abed fra flere sider blev kritiseret for ikke at have udført sit job, men plejet egne interesser. Præcis som Naser Khader (K) senere gjorde opmærksom på, at FEA også havde gjort det ved dannelsen af 'Moderate Muslimer'. I det hele taget har alt hvad denne mand har foretaget sig været uvederhæftigt, og anvendes da heller ikke mere af DR og TV2 som "Sandhedsvidne".

    ReplyDelete