Monday, 7 January 2019

Blackface-skandale i den danske medieelite; hvor er Henrik Marstal?
Hykleriet er enormt; mediebranchen i Danmark må gerne lave "blackfacing".

Den danske kreative klasse, der styrer Danmarks medier, slår gerne hårdt ned på højreorienterede og andre, hvis de mistænker disse for racisme eller diskrimination. For den kreative klasse selv gælder der naturligvis andre regler.

En forening af danske tv-producenter og de statsejede DR og TV 2 har kastet sig ud i en form for satire, de normalt dadler andre for.

Blackface opfattes af mange - især på venstrefløjen og den politisk korrekte fløj - som racisme.

Sådan her ser en historisk "blackfacing" ud. En komiker har "klædt sig ud som neger".I den kreative klasses højborg Politiken udsendes der i 2018 en historie om en amerikansk studievært, der er kommet i problemer på grund af "blackfacing".Herunder er invitationen til den danske mediebranches store prisuddeling "TV Prisen".

Bag den festlige aften står Producentforeningen med støtte fra blandt andre Danmarks Radio og TV 2. De to sidstnævnte er ejet af den danske stat.

Læg mærke til de to dj's, som skal spille for den danske medieelite. Er de to dj's "sorte" i virkeligheden?Den ene er TV 2's studievært på Go' morgen Danmark - Adam Duvå Hall. Han er manden til venstre på plakaten, hvor han "leger", at han er "sort".

Herunder ses han ved sin tiltrædelse på TV 2-programmet Go' morgen Danmark i 2018.Den "sorte mand" til højre hedder Gerth Sloth Berthelsen og er indehaver af et eventfirma. Gerth Sloth Berthelsen var dj til Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag.

Man ved ikke om, han også var "blackface", da han var dj for Kongehuset.Læg mærke til at der intet har været i de danske medier om dette "blackface" stunt fra den kreative klasse.

Det er nemlig helt fint at opføre sig "racistisk", hvis blot man tilhører den "rigtige" gruppe mennesker.

Alternativets Henrik Marstal, radikale Zenia Stampe, den evigt krænkede Mary Consolata Namagambe fra Politikens debatsider og andre kendte debattører, der altid råber "racisme", tier her.

De vil nemlig gerne være gode venner med den danske medieelite.


(Tilsendt postering)


Se også
Alternativets hadske tone; Carolina Magdalene Maier bakker op om vold mod politisk modstander

No comments:

Post a Comment