Sunday, 6 January 2019

Alternativets hadske tone; Carolina Magdalene Maier bakker op om vold mod politisk modstander

Som altid når nutidens venstrefløj og politisk korrekte debatterer og giver hinanden ret, så flyver skældsord og trusler mod de, der ikke deler deres holdninger.

En debat i DR2 's Deadline mellem Alternativets Carolina Magdalene Maier og Kenneth Berth fra Dansk Folkeparti udløste en sand lavine af had og trusler, som Carolina Magdalene Maier gladeligt lagde Facebookvæg til.

Der gik ikke lang tid, inden venstreorienterede ytringer som "røvfuld", "kindhest", "møgdyr", "blæse hovedet af de her DF-vælgere", "hjerteløse svin" med mere blomstrede frem på Caroline Magdalene Maiers Facebookside. Og Carolina Magdalene Maier "likede" flere af de voldelige udsagn.Her ses "forpersonen" for Alternativet Christiansborg på en af sine flyveture over Atlanterhavet. Det er samme politiker, der sammen med sit parti prædiker en ny politisk tone i Danmark.Debatten i Danmarks Radios Deadline udsendelse lørdag 5. december 2018 handlede grundlæggende om, hvorvidt afviste migrantfamilier fra Mellemøsten, der har børn, skal bo og leve i det danske samfund trods det faktum, at de ikke må bo i Danmark og er afviste.

At Kenneth Berth fra Dansk Folkeparti havde en anden holdning end Carolina Magdalene Maier affødte mange hadske ord fra de venstreorienterede, der støtter Maier.

Lad os starte med Kaare Skyum. Tidligere studerende på et seminarium og praktikant i en skole- og fritidsordning.

Trods det at Kaare Skyum skriver, at han kun mener dette "retorisk", så er hans ytringer ikke til at tage fejl af. Han vil give DF's politiker en regulær "røvfuld" og en "fiskerlussing". Dansk lovgivning skelner ikke mellem "retoriske" trusler og andre former for trusler, så Kaare Skyums trusler må tages for pålydende.
Kaare Skyum har blandt andet studeret på Silkeborg Seminarium. Med henblik på at skulle undervise eller tage sig af børn på en eller anden vis.Rent konkret kan man se, at han tidligere har været ansat som praktikant i Nørre Snede Skoles fritidsordning. Kaare Skyum har haft et ansvar for børn på Nørre Snede Skole trods det faktum, at han mener, at politiske uoverensstemmelser kan løses med vold.Kigger man på de "likes", der bakker op om Kaare Skyums trusler om vold mod en politiker fra folketinget, så kan man se, at Carolina Magdalene Maier giver en "tommel op". Det må betyde, at hun bakker op om voldstruslerne mod Kenneth Berth.
Endnu en venstreorienteret truer med vold

Endnu en af Alternativets støtter ytrer sig på Carolina Magdalene Maiers Facebookprofil. Han ønsker lige som Kaare Skyum at bruge vold mod politiske modstandere.

Mød Jacob Hartmann:
Underligt nok skriver Jacob Hartmann også om at opføre sig "værdigt" i sit indlæg. Det er sandsynligvis kun i hovedet på Jacob Hartmann, at der er noget værdigt i at opfordre Carolina Maier til at "lange" en politiker "en på skallen".

Jacob Hartmanns opfordring til vold er ikke til at tage fejl af. Han kalder Kenneth Berth fra Dansk Folkeparti for et "hjertløst svin" og opfordrer Carolina Magdalene Maier til at slå ham i hovedet.

Læg mærke til at der er to "likes" til Jacob Hartmanns kommentar. Hvem "liker" dog sådan en besked i en politisk debat?Når man undersøger, hvem, der "liker" og bakker op om sådan en opfordring til vold, så møder man ovenstående syn.

Carolina Magdalene Maier liker opfordringen til vold på en politisk modstander.


Jacob Hartmann er 49 år og stammer fra Aarhus, men er p.t. bosiddende i København.


Endnu mere vold - "Alternativets nye tone"?

Her er endnu en profil på Carolina Magdalene Maiers Facebookvæg. En anonym kvinde skriver om at "blæse hovedet af de her DF-vælgere". Det må forstås sådan, at nogle DF-vælgere ifølge kvinden skal skydes i hovedet. Uvist af hvilken grund har Carolina Magdalene Maier ikke slettet kvindens opfordring til vold mod Dansk Folkepartis vælgere.

Kvinden kalder også Kenneth Berth for "et simpelt møgdyr".
Kvinden bag profilen vil ikke stå frem med sit rigtige navn. Men her er hun under et besøg i en stor moske i TyrkietKvinden viser også på Facebook, at hun er en stor fan af somalisk mad.Mere venstreorienteret DF-had

Endnu en venstreorienteret viser sit sande jeg. Simonetta Tiozzo fra Næstved mener, at Kenneth Berth "ved en fejl" har modtaget en hjerne.Simonetta Tiozzo er daglig bruger og tilhænger af cannabis (også kendt som hash), har hun udtalt til TV 2 Øst i 2015.Hvorfor tillader Alternativet trusler om vold på deres Facebook?

Nu kan man jo tænke sig, at dette er skrevet uden Carolina Magdalene Maier fra Alternativet har nået at tjekke indholdet på sin Facebookvæg.

Men EFTER ovenstående trusler og hadske meninger er skrevet på Maiers Facebookvæg, kan man se, at Alternativets gruppeformand sender hjerter og "kærlighed" til sine voldsforherligende støtter. Det vil sige, at Carolina Magdalene Maier ikke alene har læst sine Facebook-støtters opfordringer til vold, men også bifalder disse aktivt.Carolina Magdalene Maier sidder simpelthen og "liker", når hendes følgere lover "røvfuld" og "lussing" til hendes politiske modstandereHvorfor tillader Alternativets Carolina Magdalene Maier, at der er trusler om vold mod politiske modstandere på hendes sociale medier? Hun sender dem ikke engang en formaning om at udtrykke sig indenfor dansk lovgivnings rammer.

Er det Alternativets ny såkaldte "tone" i dansk politik?

Her ses Carolina Magdalene Maier på en strand i New Zealand efter en af sine mange flyveture.(Tilsendt postering)


Se også Er Carolina Magdalene Maier fra Alternativet folketingets største CO2-gris?

1 comment:

  1. En simpel taske.
    Jeg vil ikke kalde hende en smatso i respekt for grisesøer.

    ReplyDelete