Friday, 28 December 2018

"Svenske" terrorister, der ville halshugge Jyllands-Posten 's journalister og kaste hovederne ned på Rådhuspladsen, er blevet løsladt

De blev anholdt og dømt for at planlægge et terrorangreb mod Jyllands-Postens redaktion i København (den har til stede i JP/Politikens Hus, der også huser Ekstra Bladet og Politiken). De ville dræbe de ansatte med koldt blod. De havde 122 skud og våben klar og plastikstrips til at binde gidsler med, inden de skulle dræbes. Planen var at skære hovederne af medarbejderne på Jyllands-Posten og kaste de afskårne hoveder ud ad vinduet og ned på Rådhuspladsen. Halshugningerne skulle være hævn for Jyllands-Postens publicering af Muhammedtegningerne.

Det forpurrede terroranslag mod Jyllands-Posten i København er i øvrigt glimrende beskrevet i journalist Kaare Sørensen 's bog Halshug - historien om en terrorplan.

En aflytning afslører følgende samtale mellem terroristerne: "Du sætter folk hos dig og dræber alle".

Terroristerne fik 12 års fængsel for at have planlagt den uhyggelige terror.Otte år senere siger den ene af de dømte terrorister helt åbent i et svensk medie, at han intet fortryder.Alligevel løslader svenske myndigheder terroristen Munir Awad efter otte år, selvom dommen lød på 12 års fængsel.
Hvorfor finder befolkningen i vesten sig i det? Man løslader meget farlige forbrydere fire år før tid. Terrorister, der intet fortryder og ikke har vist det mindste tegn på, at de er blevet bedre mennesker.

Den blødsødenhed kan koste almindelige borgere livet, og de udsættes potentielt for stor fare.

Denne mand bliver også løsladt. En psykisk syg "svensker" fra Egypten. Tidligere dømt for vold, trusler og sexovergreb på ni unge piger og kvinder. Blandt ofrene var 13-, 15- og 16-årige piger, som han truede med en kniv.


Også denne mand bliver sat på fri fod. En tunesisk mand, der siden er blevet "svensker". Manden var "hjernen" bag angrebet og havde planlagt alle detaljer og kørte de andre muslimer mod deres mål i København og fik lejet en lejlighed til terroristcellen.Allerede i april 2018 kunne Stiften med Radio24syv som kilde fortæller, at de fire terrorister ville blive løsladt i år:


"De fire mænd - heraf tre svenske statsborgere - der blev dømt for terrorplaner mod Jyllands-Posten i 2012, bliver prøveløsladt i år. Det fremgår af dokumenter fra den svenske kriminalforsorg, som Radio24syv har fået indsigt i.

Den tunesiske statsborger Mounir Dhahri og tre svenske statsborgere - Sahbi Zalouti, Munir Awad og Omar Abdalla Aboelazm blev alle idømt 12 års fængsel ved retten i Glostrup, som de afsoner i Sverige."


(Tilsendt postering)


Se også Snaphanen: Munir Awad: Manden Sverige glemte

Julfobi: Det er haram, hvis muslimer hygger juleaften
Islamister brænder juletræet i Bruxelles

Dansk muslim om terrordrabet på Louisa Vesterager Jespersen: "I er selv skyld i det"

Muslimer kalder dræbte Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland for ludere og kællinger på mindeside på Facebook

Muslimer fra Danmark jubler over dansk kvindes terror-død

No comments:

Post a comment