Thursday, 13 December 2018

Socialdemokraten, der flygtede, da multikulturen bankede på hans dør

Dette er historien om en socialdemokratisk minister og medlem af folketinget samt en asyllejr, der blev placeret næsten i hans baghave. Men det er ikke mindst historien om, hvor hurtigt eliten forsvinder, når multikulturens problemer banker på. Almindelige danskere er knap så heldige. De kan ikke bare flytte fra problemerne, men er nødt til at leve med konsekvenserne af den førte politik.Ofte får almindelige skatteborgere læst og påskrevet af politikerene, at indvandring og multikultur er en god ting, som man skal nyde som dansker. Mange i befolkningen har måske glemt det, men for ganske kort tid siden var Socialdemokratiet et parti, der var meget varm fortaler for indvandring og multikultur. Først i februar 2018 fremlagde Socialdemokratiet en plan, der skulle lokke Dansk Folkeparti 's vælgere over til dem.

En af de fremmeste fortalere for indvandring er den fremtrædende socialdemokrat Magnus Heunicke. Men i begyndelsen af 2016 blev Heunickes multikulti-begejstring sat på en hård prøve. Fremmede fra fjerne egne af kloden skulle nemlig flytte ind på Magnus Heunickes fredelige villavej i Næstved, og med disse fremmede fulgte en hverdag med vold, trusler, slåskampe, knivstik, seksuelle antastelser af kvinder med meget mere.Barn af Næstved og journalist på Danmarks Radio

Magnus Heunicke bliver født i Næstved i 1975. Her går han i gymnasiet, arbejder i restauranten i Bilka Næstved, har job i Næstveds biograf, hans far er borgmester i byen fra 1988 til 2011, og senere bliver Magnus Heunicke akkurat som sin far valgt til folketinget af byens borgere. Magnus Heunicke etablerer familie, får kone og to børn. Familien flytter ind på adressen Rolighedsvej 95 i Næstved.Men inden Heunicke og familien ender på Rolighedsvej, forlader Heunicke Næstved for en stund for at uddanne sig til journalist. Praktiktiden som journalist foregår på TV Avisen i København. Han bliver også ansat der efter at have færdiggjort sin uddannelse, og Magnus Heunicke arbejder i Danmarks Radio fra 2001 til 2005. Heunicke arbejder også for Danmarks Radios afdeling i Næstved på et tidspunkt. Socialdemokratens forhold til sin fødeby er stærkt på alle måder.

I 2005 bliver Magnus Heunicke valgt til folketinget med 6573 stemmer fra Næstved og omegns borgere.

Er stadig ansat på Danmarks Radio

Men selvom Magnus Heunicke begynder på en politisk karriere som sin borgmesterfar, så er Magnus Heunicke faktisk den dag i dag ansat på Danmarks Radio. Han har kun taget orlov for jobbet. Så trods et fravær på over 13 år, så er Magnus Heunicke stadig ansat som journalist ved Danmarks Radio, mens han fungerer som højt profileret socialdemokratisk politiker.

Man kan undre sig over Magnus Heunickes aftale med Danmarks Radio. For i tiden på Christiansborg får Magnus Heunicke en stor karriere. Blandt andet er han politisk ordfører (2011) for hele Socialdemokratiet og transportminister (2014) i Helle Thorning 's regering. Så i flere år kører ministerbilen ned til huset på Rolighedsvej 95 i Næstved, hvor konen og de to små døtre venter.Muslimerne kommer til Næstved

I november 2015 får Magnus Heunicke en stor overraskelse. Lidt nede af villavejen, hvor politikeren bor, skal der åbne et splinternyt asylcenter til migranter fra Mellemøsten. Som den gode socialdemokrat han er, så glæder Magnus Heunicke sig til den ny multikultur på villavejen."De skal være velkomne," erklærer den politisk korrekte socialdemokrat i december 2015 på Instagram, få dage inden de flere hundrede, primært muslimske mænd flytter ind i den ny asyllejr tæt på Magnus Heunickes hjem på Rolighedsvej.Her kan man se, hvor Magnus Heunicke, konen og de to døtre bor, og hvor teltlejren med den muslimske multikultur kommer til at ligge:Efter nytåret 2015/16 flytter hundredevis af personer fra primært Mellemøsten ind i deres ny hjem i Næstved Asylcenter. Magnus Heunicke og hans naboer får noget af et kulturchok. For de ny muslimske naboer opfører sig ikke, som familien Heunicke havde forventet. Her skriver Magnus Heunicke på Twitter inden lejrens åbning. Magnus Heunicke tror, at teltlejren kun er til "midlertidligt ophold". Men han bliver klogere, for de mellemøstlige beboere flytter ikke lige med det samme.Næstved bliver oversvømmet af muslimsk vold og kriminalitet

Kvarteret, hvor Magnus Heunicke bor med sin familie, forvandler sig fra stille og rolig idyl til et multikulturelt helvede. Her er nogle highlights på prøvelserne i Næstved, da teltlejren åbner:

Politiet rykker jævnligt ud til omfattende vold og ballade i lejren. Her er det i begyndelsen af marts 2016.En indvandrer har angiveligt stjålet fra en anden indvandrer, og så koger lejren over i vrede, og forskellige nationaliteter slås med hinanden i et kæmpe slagsmål. Der ankommer fire politivogne, der får lagt en dæmper på de rasende muslimske mænd.Men da politiet forlader stedet, går migranterne amok. Politiet må nu sende mindst 40 kampklædte politifolk ud for at stoppe volden. To migranter anholdes, og nogle andre flyttes til andre asylcentre, så klankrigen i lejren kan stoppes. Men det er kun en forsmag på, hvad der skal ske senere.Seksuelle asyl-besøg hos kvinder på villavejen

Om aftenen 28. januar 2016 fortæller Sydsjællands Politi om to episoder på Rolighedsvej i Næstved.

Den ene episode omfatter to mellemøstlige mænd, der laver larm i en opgang. En kvinde åbner sin dør og ser to "flygtninge" fra asyllejren, der siger "pussy pussy" og laver onanibevægelser uden på deres tøj. Kvinden lukker hurtigt døren igen.

Den anden episode foregår 50 minutter efter i samme opgang. En kvinde hører sin entredør blive åbnet (den er ikke låst). Hun skynder sig ud i entreen og kigger ud i trappeopgangen. Her ser hun en mand med mellemøstligt udseende på vej ned af trappen.

Politiet kalder det en "hændelse" og sender en patruljevogn, men finder ikke de pågældende arabisk udseende mænd.Nyt kæmpe slagsmål mellem migranter

I midten af marts 2016 er den gal igen i teltlejren i det ellers så fredelige villakvarter. Volden breder sig igen, og nye slagsmål opstår.En kæmpe slåskamp mellem flere grupperinger og nationaliteter i lejren opstår. Politiet ankommer og anholder tre migrantmænd. De afhøres i forbindelse med vold og brud på udlændingeloven. Men politiet kommer ikke så langt med afhøringerne af migranterne, for som de siger: "Ingen af dem taler dansk" og "det er heller ikke altid, de gider at tale med os".

Multikulturen er kommet til Næstved, og det er volden også.Volden forsætter i teltlejren i Næstved 

De mange slagsmål og volden forsætter med uformindsket styrke. Her er der to episoder på under et døgn i sommeren 2016.En lørdag nat bliver en mand fra Libyen angrebet af en voldelig muslim fra Marokko. Hans våben er et langt kosteskaft. Politiet sigter nordafrikaneren for "kvalificeret vold".

23.38 den efterfølgende nat er den gal igen. Politiet ankommer med en stor styrke, fordi voldelige migranter fra Mellemøsten slås som gale. Politiet anholder fire mænd og slår det hen med "interne stridigheder", da de fortæller om episoden til pressen.Syrisk migrant vil stikke chefen for asylcenteret ned

En 34-årig syrisk flygtning ankommer til lejren 14. april 2016. Han er blevet flyttet fra en anden lejr, fordi han har "krænkende adfærd" og dermed skal hen til en lejr, hvor der primært er mellemøstlige mænd. Så han ikke krænker mere.

Lige efter, at han er ankommet, beretter personalet om et voldeligt overfald begået af den syriske mand. Blandt andet slår han ud efter en ansat. 18. april råber manden op og er "verbalt krænkende" overfor personalt. 26. april noteres det, at den syriske migrant, der er "flygtet fra krig", tager en sten med ind i lejren. Han vil angiveligt slå chefen for asylcenteret ihjel med stenen. Manden gentager senere på natten, at han vil slå lejrchefen ihjel, når han får chancen.

Der iværksættes ingen foranstaltninger i forhold til den syriske mand. Men to dage senere konfiskerer nogle vagter mandens sten. 2. maj 2016 går den syriske mand amok og må lægges ned på jorden af personalet. Han råber på arabisk, at han vil stikke chefen for lejren med en kniv. Personalet spørger manden om, han har en kniv. Svaret falder prompte: "Ja". Man mener senere, at mandens kniv har været bestik fra spisesalen på stedet, som han før har været bevæbnet med.

Faktisk fyres lejrchefen efter dette optrin, mens det ikke får nogen konsekvenser for den syriske uromager. Chefen for asylcenteret bliver anklaget for vold og skal en tur i retten. Retten frifinder lejrchefen og finder det bevist, at lejrchefen forsvarede sit liv mod den voldelige syrer. Lejrchefen må dog nøjes med en erstatning på 50.000 kroner i kølvandet på fyringen.
Borgerne i Næstved er bange og utilfredse

Politikeren Magnus Heunicke er helt stille i de danske medier, men mange af hans naboer er bange for, hvad udviklingen i asylcenteret kan føre med sig. En af de bekymrede er Jens Kjær Nielsen, der også bor tæt på den voldelige lejr med flere hundrede migranter.

Larm, uro og råberi er blevet almindeligt hver nat i kvarteret. Jens Kjær Nielsen fortæller, at han har set et masseslagsmål med 30 yngre mænd. Han erindrer også en dag, hvor politiet var kaldt ud til kriminalitet og vold hele fire gange på et døgn. Han købte sit hus få uger, før asylcenteret åbnede. Så han er meget chokeret over udviklingen.Andre naboer til Magnus Heunicke fortæller om mandlige migranter, der løber rundt i deres haver, kigger ind af vinduerne og tager i deres dørhåndtag for at se om, døren er åben. Der er også store problemer med affald, der smides rundt omkring i kvarteret.

Problemerne er så store, at flere familier overvejer at flytte, mens andre simpelthen flytter. De har oplevet familiemedlemmer blive "antastet" af de mellemøstlige mænd og er nervøse for den voldsomme stemning i kvarteret. Ingen udover Jens Kjær Nielsen tør dog stå frem med deres frygt og oplevelser, fordi de er bange for efterfølgende at blive overfaldet.

Deres folketingsmedlem på Rolighedsvej, der er valgt i byen, er stadigt helt stille. Magnus Heunicke forbereder nemlig sin egen løsning, så han og familien kan undslippe volden og kriminaliteten i hjembyen.

"De skal være velkomne," har Magnus Heunicke sagt få måneder før om kvarterets ny mellemøstlige beboere. Nu lider hans naboer på grund af den muslimske multikultur, der har gjort sit indtog i kvarteret.
Knivvolden er kommet til Næstved

Volden eksploderer igen, da en 21-årig marokkansk mand stikker en 20-årig irakisk mand med en kniv.

Politiet ankommer, og den afrikanske mand, der er statsborger i Marokko (hvor der ikke er krig, men kun fattigdom), stilles for en dommer. Den marokkanske knivmand forklarer sagen sådan her:

"Jeg skulle nå at vaske tøj, inden lyset slukkede, og så stod han ude på gangen og hamrede sin telefon ind i væggen. Jeg bad ham stoppe med larmen, men så slog han mig i brystkassen."

Marokkaneren trækker sin kniv og stikker den anden mand og forklarer videre i retten:

"Jeg ved ikke, hvad der er sket. Jeg forsvarede mig selv, og måske har jeg gjort noget, men jeg er bare lykkelig for at være i live."

Andre vidner fortæller, at den nordafrikanske mand gjorde "underlige ting" i lejren og røg hash hver dag.Politikeren flytter; han har fået nok af multikulturen

Magnus Heunicke fra Socialdemokratiet og hans kone Nina Groes - der arbejder som feministisk chef hos KVINFO og selv omfavner multikultur gennem sit daglige arbejde - har fået nok. Parret sætter deres hus i Næstved til salg i sommeren 2016.

Magnus Heunickes kollegaer fra Danmarks Radio i Næstved - hvor han jo kun har orlov fra - laver denne overskrift. Historien er nu, at Heunicke er træt af rejsen til og fra arbejde i København. Ikke ét ord om at et kriminelt og voldeligt asylcenter få måneder tidligere er åbnet på den kendte politikers villavej.Her ses Magnus Heunicke og hans feministkone Nina Groes, der flere gange har udtalt sig varmt og åbent om mellemøstlig indvandring.Ingen journalister spørger til parrets hurtige beslutning om at sælge deres hus på Rolighedsvej 95 i Næstved - et sted, der mildest talt ikke er roligt mere. Repræsentanterne fra pressen lader den socialdemokratiske politiker slippe for spørgsmål om asylproblemerne på villavejen.

Faktisk får den snedige politiker Ekstra Bladet til at skrive 30. juni, at hans døtre "græder" over hans transport til og fra arbejdet i København. Giver det mening, at små piger græder og vil flytte til København - væk fra skole og venner - fordi deres far har langt til arbejde?Flytter ind i penthouselejlighed i København

Familien Heunicke siger, at de skal flytte hurtigst muligt fra de små døtres barndomshjem. Alt dette på grund af deres fars transporttid til København.

Det står glasklart for alle andre end dansk presse, hvorfor flytteplanerne skulle være her og nu.

I dag bor familien langt fra asylansøgere og multikultur i velhaverkvarteret Østerbro i København.

Familien Heunicke bor i en stor herskabslejlighed øverst i den mondæne ejendom, som man kan se på billedet nedenfor.

Migranter og vold hører fortiden til for den politiske korrekte familie. Det må andre tage sig af og have problemer med.

Mon familien Heunicke eller andre fra eliten nogensinde tænker på de mange danskere, der er tvunget til at bo sådanne steder, som de selv flygter fra? Der, hvor "multikulturens" ofte voldelige og kriminelle "glæder" er mange.


Ude af syne ude af sind. Familien Heunicke bor i dag langt fra multikulturens glæder i en fashionabel ejendom på Østerbro.


(Tilsendt postering)


Se også
Jens Rohde til terror-angste danskere: "Luk ganespalten"

Uriasposten: Magnus Heunicke blev nabo til asylcenter: “De skal være velkomne i #Næstved” – Har sat huset til salg

10 comments:

 1. Sådan reagerer en ægte socialdemokratisk pamper!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Korrekt socialdesperater har altid opført sig som ægte vindbeutler,man har aldrig kunne stole på en socialdesperat de er og bliver pampere og er verdensmestre i bortforklaringer og vennetjenester,kammerateri og anden nepotisme ,der var engang hvor de var et rigtigt arbejderparti men det er længe siden ,før slaget på fælleden i 1872 🤑🤡😡😱😤🤮💩💩💩

   Delete
 2. Som folketingsmand har han frikort til DSBs første klasse (se foto).
  Der var nok nogen i Næstved, der ville bytte deres daglige pendlertur.

  ReplyDelete
 3. Han måtte enda tage et klækkeligt tab


  Salg af Rolighedsvej 95 siden 1992
  Salgsoversigt

  Adresse


  Dato


  Salgspris


  Handelstype

  Rolighedsvej 95


  17-08-2016


  2.195.000 kr.


  Alm. frit salg

  Rolighedsvej 95


  16-03-2007


  2.658.000 kr.


  Alm. frit salg

  Rolighedsvej 95


  01-08-2003


  1.250.000 kr.


  Alm. frit salg

  ReplyDelete
 4. Kunne man forvente andet af en socialdemokrat ??? Det er ligefør de (socialdemokrater) er mere skadelig end de fremmede som er ved at ødelægge Danmark i dette øjeblik.

  ReplyDelete
 5. måtte sælge sit hus med tab,den klovn har sit på det tørre ENDNU

  ReplyDelete
 6. så mangler vi bare, at elendighedslisten, radigale venstre og klovnepartiet får en smag for glæderne...helt inde under huden....

  ReplyDelete
 7. Magnus Heunicke OG hans lille familie burde tvangsflyttes tilbage til huset i Næstved så han RIGTIGT kan leve med konsekvensen af hans ellers SÅÅ PERFEKTE pilitik og NEJ Magnus jeg spørger ikke om du har lyst til at flytte tilbage... JEG SIGER DU SKAL!!! Og så mener jeg i øvrigt at vi burde have bragt til folkeafstemning at de multi kulti elskende politikere SKAL bo i centrum af de kvarterer som hver dag nyder konsekvenserne af deres politik

  ReplyDelete
 8. Komiske Magnus. Han har altid været fuld af BS

  ReplyDelete