Friday, 7 December 2018

Sandheden om terror-Omar skal ties ihjel

Journalist fra BT skal i retten; fortalte, at terror-Omars far havde været på kontanthjælp i 20 år.

Det danske samfunds deroute, hvad angår retfærdighed og gennemsigtighed bliver igen udstillet.

En journalist skal i marts 2019 i retten. Den danske stat har anklaget vedkommende for at videregive oplysninger om terroristen Omar El-Hussein 's liv og familie.

Oplysninger den danske stat ikke ønsker, at den danske befolkning skal få kendskab til.Journalisten har blandt andet viderebragt følgende oplysninger:

- Omar El-Husseins far har været på kontanthjælp på skatteydernes regning i 20 år.

- Omar El-Husseins mor har været på kontanthjælp i en "årrække".

- Københavns Kommune besøgte Omar El-Husseins familie flere gange i 2013 og 2014. Blandt andet blev der foretaget et kriminalpræventivt besøg hos Omar El-Husseins lillebror.

- Københavns Kommune forspilder chancen for at gøre noget ved den kriminelle familie, og terrorangrebet bliver udført i februar 2015.

Det er disse oplysninger, som den danske stat gerne ville have hemmeligholdt. Og nu prøver staten at straffe en journalist for at viderebringe ovenstående.Politiker dømt for samme oplysninger

I 2017 fik staten held med at dømme en politiker fra Dansk Folkeparti for at have lækket oplysningerne om Omar El-Hussein til journalisten.

Politikeren kendte Dan Uzan, et af Omar El-Husseins ofre.

Man må ikke fortælle sandheden om muslimske terrorister i Danmark. Så falder hammeren.

Man kan til gengæld undre sig over, at fire af terror-Omars venner - Mahmoud Rabea / Bhostan Khan Hossein / Ibrahim Abbas / Liban Elmi - fra Mjølnerparken, der hjalp ham inden angrebet på synagogen, blev pure frikendt for medvirken til terror.
Herunder ses pressens minister i Danmark.Herunder ses Omar El-Hussein i februar 2015.(Tilsendt postering)


Se også
Muslim bag "24 dage med kultur"

No comments:

Post a comment