Thursday, 27 December 2018

Rockerveteranen Blondie 's søn anholdt efter skyderi i Nicki Bille 's lejlighedFodboldspilleren Nicki Bille blev natten til onsdag ramt af skud i sin lejlighed ved Sluseholmen i København. Tre personer er sigtet i sagen, hvoraf de to er anholdt. De anholdte er en kvindelig model og Hells Angels rockeren Rune Svane Nielsen. Rune Svane Nielsen er søn af HA-rockeren Bent Svane Nielsen, der er kendt som Blondie. Blondie var med til at grundlægge Hells Angels i Danmark i 1980'erne.

Rune Svane Nielsen er ifølge Ekstra Bladet medlem af Hells Angels Cph og tidligere AK81'er (en støttegruppe til HA under bandekrigen). Rune Svane Nielsen var i selskab med sin far, da Bent Svane Nielsen blev forsøgt likvideret nær sit hjem på Frederiksberg i 2009 under bandekrigen.

Den tredje sigtede i sagen om skyderiet mod Nicki Bille er stadig på fri fod.

Se og Hør skriver:

"De tre personer er sigtet for i "grov kådhed at have affyret et haglgevær" mod Nicki Bille.

De er desuden sigtet for "i forening og efter forudgående aftale” at have forsøgt at dræbe Nicki Bille med et haglgevær.

Fodboldspilleren blev ramt i højre underarm med alvorlige kvæstelser til følge - ifølge Ekstra Bladet blev den 30-årige fodboldspiller ramt af omkring 40 hagl i armen."

Nicki Bille er udenfor livsfare.

Nicki Bille har ifølge Se og Hør været indblandet i en række episoder den seneste tid:

"I oktober måned blev Nicki Bille anholdt ved højlys dag i København, efter han havde trukket en pistollignende genstand under en diskussion med en cyklist.

Efter den episode valgte Lyngby Boldklub at ophæve samarbejdet med fodboldspilleren, der nu står uden kontrakt.

Det var langtfra første gang, at Nicki Bille har været i medierne på grund af voldelige episoder.

I 2009 blev han idømt 50 timers samfundstjeneste og 40 dages betinget fængsel i en voldssag.

I 2013 blev han anholdt i Norge efter at have smadret glas og spyttet på en ansat i en natklub og slået ud efter folk.

Forseelsen kostede en bøde på 8000 kr.

I 2015 bed han under en bytur en politibetjent i armen og modsatte sig anholdelse. Det blev takseret til 80 timers samfundstjeneste og 60 dages betinget fængsel.

I juni måned blev fodboldspilleren ved en domstol i fyrstedømmet Monaco dømt for vold, besiddelse af kokain samt for at have dyrket sex på offentlig gade.

Nicki Bille blev idømt en måneds fængsel samt en bøde på 5500 kr. for vold mod to kvinder.

I forbindelse med anholdelsen i juni måned fandt politiet på Nicki Billes mobiltelefon optagelser, der viser, at han lige efter midnat på offentlig vej og bag fyrstens palads fik et blowjob.

Desuden fandt man en mindre mængde kokain – 0,26 gram – på Nicki Bille, som var kraftigt beruset, da voldsepisoden fandt sted."


Se også Ekstra Bladet: Rystet Fie Laursen er nabo til Nicki Bille: - Folk tror, at det er mig

Nu står Nedim Yasars offer frem: Han satte en pistol for panden af mig - 'bang du er død'

DM i muslimsk hykleri er afgjort: Tillykke til Fatih Yücel

No comments:

Post a comment