Tuesday, 18 December 2018

Muslimske "fødselsdagstæsk" i gymnasiet; radikaliserede muslimer stod bag

Hvad siger du til en omgang tæsk og vold, når du har fødselsdag? Den virkelighed vågnede offentligheden op til midt i november 2018. Den danske offentlighed havde ikke hørt om fødselsdagstæsk, og snart slap det da også ud, at den sære tradition var blevet introduceret i Danmark af tilvandrede muslimer.Danske medier har gjort deres til at skjule sandheden. Men nu er det sluppet ud, at både "offeret" og gerningsmændende hovedsageligt er muslimske indvandrere. Ydermere fortæller skolen, hvor der blev uddelt fødselsdagstæsk, at de frygter de mellemøstlige elever, der stod bag fødselsdagstæskene, fordi de er religiøst radikaliserede og står bag bandekriminalitet.

(Herunder ses et billede fra videoen af den såkaldte fødselsdagstæsk)10 elever bortvises fra skolen

I november tæsker 10 unge mænd en medstuderende i gymnastiksalen på Roskilde Katedralskole. Rektoren sender dem hjem og melder dem til politiet efter, at en video af episoden er blevet delt på internettet.

Sagen bliver hurtigt afvist af politiet, fordi "offeret" ikke vil anmelde sine voldsmænd.

Hvorfor? Fordi både offer og hovedparten af voldsmændene bag "fødselsdagstæskene" er unge mænd med mellemøstlig og muslimsk baggrund. Ifølge Roskilde Katedralskole er de muligvis også religiøse fundamentalister og bandekriminelle.

Det glemmer danske medier at fortælle. Her er det Danmarks Radio i november 2018, der prøver at bilde danskerne ind, at den "nye kultur" blot er en slags joke.

Hvorfor holde sandheden skjult?
Offeret er selv muslim og bortvises

"Offeret", der bliver tæsket og er en del af planlægningen, er irakiske Lawend Blend Bamarne. Han går i 1.g på Roskilde Katedralskole. Lawend Blend Bamarne bliver akkurat som voldsmændene bortvist fra skolen.Lawend Blend Bamarne er dybt religiøs. Han ønsker ikke, at politiet skal efterforske hans muslimske venner og udtaler følgende til TV 2 Lorry.

Den muslimske elev erklærer, at volden blot er "sjov og ballade".40.000 skattekroner til "sårbare drenge"

I 2017 er Lawend Blend Bamarne i lokale medier, fordi han er med i et projekt for "sårbare drenge", der skal have støtte. Man arrangerer fodbold for utilpassede indvandrerunge i weekenden, og kommunen støtter med 40.000 kroner, der blandt andet skal gå til mad til de "sårbare unge".

Lederen af projektet er Sakine Turan (der selv har ikke-vestlig baggrund), og hun udtaler sig til Lokalavisen om, hvad projektets formål er: "At give dem (de "sårbare unge", red.) et indblik i, hvad det vil sige at være en nyttig samfundsborger."Muslimske forældre raser over bortvisning

De mange ikke-vestlige forældre og slægtninge til de primært muslimske elever bliver rasende over, at eleverne bliver bortvist fra Roskilde Katedralskole.

Ligesom irakiske Lawend Blend Bamarne mener de, at det hele er "sjov og ballade" og søger opbakning til deres udlægning i blandt andet TV 2 Nyhederne.Her er en mor - Yasemin Yilmaz - med muslimsk shariatørklæde i nyhedsudsendelsen for at klage over skolens behandling af sønnen. (Bemærk at hun er pædagogmedhjælper)Faktisk har en hel gruppe af primært mellemøstlige forældre samlet sig. Alle har de det tilfælles, at deres sønner er blevet bortvist fra Roskilde Katedralskole.

Som det ses på billederne fra TV 2 Nyhederne, er forældrene hovedsageligt af ikke-vestlig baggrund og fra Mellemøsten.

De mange indvandrerforældre har også hyret en juridisk rådgiver med indvandrerbaggrund. Hun hedder Gülüm Yalcin.Gülüm Yalcin synes, at Roskilde Katedralskole har handlet forkert.

Her et svar fra den juridiske indvandrerrådgiver til TV 2 Nyhederne:Skolen frygter, at eleverne er radikaliserede gennem islam

Baggrunden for de voldelige fødselsdagstæsk viser sig måske at være mere alvorlig, end de bortviste elever og deres forældre påstår.


En måned efter den voldsomme sag er kommet i medierne, fremgår det, at Roskilde Katedralskole har lavet såkaldte "underretninger" på seks af de 10 drenge, der blev bortvist fra skolen.Gymnasiets ledelse skriver til Roskilde og Høje Taastrup Kommune, at "drengene er i fare for at ende i bandekriminalitet".

Særligt en af de involverede elever med muslimsk baggrund vækker bekymring på Roskilde Katedralskole. Han beskrives som "slukket" og vil ikke indgå i dialog om volden. Drengen har gået på en muslimsk privatskole, inden han begyndte på Roskilde Katedralskole.

Ledelsen fra gymnasiet skriver dette til kommunerne: "Vi er stærkt bekymret for, at han kan lade sig hverve til radikalisering."

Mirvat, der er mor til den radikaliserede søn, ytrer følgende i BT : "Det virker som om, de slet ikke ved noget om os, men konkluderer, at han er i fare for at blive radikaliseret, fordi han har gået tre år på muslimsk friskole."Var det en practical joke?

Dette er altså ikke blot en "practical joke", som Danmarks Radio ellers fortæller i november 2018 til licensbetalerne. Elever med bandekriminel og islamistisk baggrund har ifølge Roskilde Katedralskole fået indført en ny voldelig kultur på skolen.Mellemøstlig familie og venner bakker op om volden

Hvis man er i tvivl om, hvem, der står bag de unge mænds vold og fødselsdagstæsk, så skal man bare læse danske medier.

Her er for eksempel en tyrkisk medstuderende og ven til nogle af de involerede drenge. Sultan Bayram kender både irakiske Lawend Blend Bamarne og flere af hans venner.

"De var allesammen med i det - også offeret," siger Sultan Bayram til TV 2 Lorry og fortsætter:

"Det et bare lige for sjov - 16 eller 18 sekunders tæsk."På Facebook opretter flere af de muslimske forældre en støttegruppe for de drenge, der er blevet smidt ud af gymnasiet i Roskilde.

Forældrene, familien og vennerne understreger igen, at det hele "bare (var) sjov og ballade".Her er det et familiemedlem til "offeret" i sagen Lawend Blend Bamarne, der støtter op på Facebook. Irakiske Bafrin Bamarne siger, at den ny voldskultur er "en for sjov leg".Her er endnu en muslimsk støtte til de unge mænd.En muslimsk kvinde forstår slet ikke, at det et ulovligt at udøve vold på Roskilde Katedralskole. Men ifølge gymnasiets vedtægter er vold uacceptabelt.Endnu mere muslimsk støtte til indvandrerdrengene fra Gülnur Yalcin (der måske er i familie med indvandrerjuristen, der har taget sagen).Her støtter muslimske Ayse Kilic de 10 drenge, der blev bortvist efter skolevolden.Slutteligt endnu en muslim, der ser vold og fødselsdagstæsk som en simpel sneboldkamp.

Fødselsdagstæsk og vold er kommet til danske skoler. Dansker medier fortæller ikke sandheden, men slår det hen som en joke.

Den grumme sandhed er, at denne kultur er overført direkte fra en muslimsk kultur, hvor opdragelse med vold i hjemmet er normalen.

Denne "kultur" tager de unge mænd så med i skole, hvor de uddeler fødselsdagstæsk.

Forældre, slægtninge og venner bakker selvfølgelig op og siger, at det hele er "sjov og ballade".

Husk også på de mange "sjove overfald" med æg og sten på danske studentervogne hver sommer. Dette bliver også altid bortforklaret som eksempler på "sjov og ballade".


(Tilsendt postering)


Se også
Er Jens Rohde det sidste menneske på planeten Jorden, der mener, at terrorangrebet i Strasbourg ikke har noget med islam at gøre?

Importeret jødehad

DR skjuler navnet på pakistansk bandemedlem, der fik 20 års fængsel

No comments:

Post a comment