Friday, 21 December 2018

Muslimer kalder dræbte turister for ludere og kællinger på mindeside på Facebook

Der er undskyldende ord fra mange marokkanere på den dræbte danske turist Louisa Vesterager Jespersen / Louisa Jespersen 's mindeside på Facebook. Men som Free Speech Blog kunne afsløre i går, er der også danske muslimer, der jubler over Louisa Vesterager Jespersen og norske Maren Ueland 's skæbne i Marokko, hvor de fik skåret hovederne af af terrorister med tilknytning til Islamisk Stat.

Men det er ikke kun danske muslimer som Sayed Hadi fra Herning og Adnan Wassim fra Lolland-Falster, der sviner de afdøde til. Der er skrevet et utal af svinske kommentarer om de afdøde på Louisa Vesterager Jespersens mindeside på Facebook af muslimer fra mange steder i verden.

Politiske korrekte journalister har lavet en hyldestartikel til de "tusinder" af "fredelige muslimer", der har skrevet på Louisa Vesterager Jespersens mindeside på Facebook. Men det er langt fra alle kommentarerne, der er særligt pæne. Faktisk er der skrevet et utal af svinske kommentarer om de afdøde på mindesiden af muslimer fra mange steder i verden.


Først en muslim, der lige erklærer, at den danske kvinde "fortjente det". Og laver en glad smiley.Her er der en muslim, der kalder de dræbte for "kællinger". Og selv vil dræbe en milliard turister.Så er der en muslim, der mener, at retfærdigheden er sket fyldest, da to kvinder blev halshugget i islams navn.Og her er en muslim, der erklærer på Louisa Vesterager Jespersens mindeside, at han er "barbar" og er "stolt" af det, der er sket.En irakisk muslim mener, at retfærdigheden er sket fyldest med hensyn til de dræbte kvinder.Endnu en hadsk muslim benytter lejligheden til at mindes Gaza og Palæstina samt Syrien.Her er en muslim, der kalder de afdøde kvinder for "ludere".Her er en muslim, der poster et billede af en person, der bliver halshugget af en islamist.Her er en anden muslim, der bare har postet tre knive og en masse glade grin.Her er der en muslim, der demonstrerer, hvor ligegyldigt det er, at to vantro kvinder fra vesten er blevet halshugget. Så han bruger lejligheden til at fortælle om prisniveauet på vandmeloner.En anden muslim efterspørger videoen af terrordrabet - midt i den afdøde kvindes mindetråd. Og der er straks en anden muslim, der sender den efterspurgte henrettelsesvideo.Her er en muslim, der kalder drabsmændene for "bjergvenner" og poster et billede af den kniv, der blev brugt til at skære halsen over på kvinderne.Her er en muslim, der øjensynligt ønsker, at de dræbte ofre må brænde ved Allahs ild, og som ønsker, at Allah skal velsigne morderne.Her er en muslim, der poster en slags vittighedstegning med en lyshåret kvinde og en araber.Her er en muslim, der ønsker at dele dødsvideoen.Her er endnu en muslim, der har postet nogle knive og en grinende smiley.Senere sender den samme muslim en besked om, at han er marokkansk og stolt over de muslimske mord.Og endnu en muslim viser sin "omsorg" ved at poste en tegning af en muslimsk henrettelse.Her en muslim, der "tagger" en ven og sender meget glade grinende smileys. I anledning af at to kvinder er blevet islamistisk halshugget i et muslimsk land.En anden muslim fra Marokko bruger lejligheden til at fortælle om hans stolte land og sender en masse marokkanske flag.
Hvorfor fortæller de danske medier ikke om dette?

Utallige muslimer har benyttet de seneste dage på at svine en myrdet dansk kvinde til.

Men medierne er selvfølgelig tavse.


(Tilsendt postering)


Se også Politiken bringer 'fake news': Lyver om baggrunden for anti-Rasmus Paludan-kampagne

10 comments:

 1. Her er vi nok meget mere i nærheden af muhamedanernes sande jeg og holdninger. Med det man ved om de umennesker, er det svært at tage deres påståede medfølelse med de 2 naive pigebørn. Det der piner dem, er risikoen for at der kommer færre turister de kan plukke.
  Stol aldrig på en muhamedaner,
  Sørge for alt i verden at få udbredt kendskabet i detaljer til andre dumnaive tøsebørn, der også skal ud og opleve de ædle vilde. Der er ikke noget ædelt i disse slyngler.
  Det er de politisk korrekte medier og slyngelagtige rødgardister og politikere, der bærer skylden for denne forbrydelse.

  ReplyDelete
 2. DEAD OVER THIS SICK PIGS !!! YOU SCHOULD ALL GO TO HELL !!!

  ReplyDelete
 3. når et sådan svin udfører den slags handlinger så skal man halshugge først hele hans familie for øjnene a ham og begrave dem i svineskind siden personen selv..
  og alle der støtter den slags drab skal ud af dette land

  ReplyDelete
 4. eller blive kørt over af en damptromler fra benene først og langsomt hen over kroppen

  ReplyDelete
 5. Håber alle de rotter bliver gasset, under- mennesker

  ReplyDelete
 6. Mon Lars Løkke i dag er stolt over at have skrevet under på at Danmark skal være åben over for at tage immigranter fra Mellemøsten og fra Nordafrika hvis dette ikke er dette som kan få alle ansvarlige politiker til at kræve denne underskrift trukket tilbage så findes der ingen anstændige og ansvarlige politiker mere i folketinget .  ReplyDelete
 7. Der er masser af villige unge hvide i sydafrika der mangler job,de er ikke bange for at bestille noget, hvorfor kigger man ikke den vej hvis man virkelig mangler arbejdskraft, giv dem en uddannlse og faa gavn af dem ??????????????????????????

  ReplyDelete
 8. Der er millioner af arbejdsløse i Eulandene Frankrig, Spanien, Portugal og Grækenland.
  Hvorfor behøver vi så hjernekiruger og Ingeniører fra Mellemøsten.

  ReplyDelete
 9. Man kan jo ikke engang ironisk sige: “Deres mødre mp være SÅ stolte af dem!” - fordi det er jo nok lige nøjagtigt hvad de er...

  ReplyDelete
 10. Mullaer kan ikke bruges til en skid. Satans yngel

  ReplyDelete