Thursday, 20 December 2018

Muslimer fra Danmark jubler over dansk kvindes terror-død

Muslimske "modborgere" i Danmark kommer ofte til at vise deres sande ansigt. Hadet til danskere og vestlige værdier er fremherskende i muslimske miljøer i Danmark. Det kan Free Speech Blog nu dokumentere.

Onsdag 19. december 2018 lægger TV 2 Nyhederne den tragiske nyhed om danske Louisa Vesterager Jespersen og norske Maren Ueland 's terror-død op på Facebook.Nede i tråden under artiklen kan man give en smiley eller emoji alt efter, hvad man føler, når man læser om et islamistisk drab på to unge kvinder.

419 mennesker trykker på en "emoji". Langt de fleste trykker på den grædende eller den gale "smiley".

Men to muslimer vælger at trykke på den grinende og glade smiley. De er simpelthen glade på grund af det islamistiske terrorangreb på Danmark og Norge.Den grinende smiley beskrives som "HA HA" via Facebook. Altså som noget man synes er glædeligt og sjovt.Hvem er de to muslimer, der fryder sig over, at en dansk og en norsk kvinde er blevet halshugget?

Sayed Hadi - shiamuslim fra Irak. Bopæl: Herning.Sayed Hadi, der bor i Midtjylland, er en glødende irakisk muslim, der gerne deler sine shiamuslimske holdninger på sin Facebookvæg.

Her er hans forsvar for den salafistiske burka. Og som shariatro muslim vil han have alkohol forbudt i sit ny hjemland Danmark.Sayed Hadi er også fuld af had overfor homoseksuelle, jøder, amerikanere og englændere.

Sayed Hadi har blandt andet postet en tegning, der udstiller homoseksuelle som grise.Sayed Hadi eksponerer også sit ringe begrebs- og vidensunivers. Trods en masse gratis dansk skolegang, så tror shiamuslimen ikke på evolutionsteorien, der beskriver menneskets udvikling set fra en videnskabelig vinkel.


Adnan Wassim - muslim. Bosiddende på Lolland-Falster.

Den anden muslim, der fryder sig over de to skandinaviske kvinders død i Marokko, hedder Adnan Wassim

En helt normal muslim, der sælger sin Apple bærbare computer på Facebook og er fan af det islamistiske medie "Living muslim".
 
Hun køber sine islamistbøger i denne religiøse boghandel.Og så deler hun et billede af sit barn. Dette barn skal i fremtiden opdrages af en muslimsk mor, der fryder sig over to vestlige kvinders terror-død.
Hvorfor bliver Danmark ved at ignorere, at der bor så mange "almindelige muslimer" i landet, som har et indædt had mod danskerne?


Foto af norske Maren Ueland, der fik hovedet skåret af af marokkanske islamister. En handling, der vækker glæde hos Sayed Hadi i Herning og Adnan Wassim på Lolland-Falster.


(Tilsendt postering)


Se også DR skjuler navnet på pakistansk bandemedlem, der fik 20 års fængsel

Er Jens Rohde det sidste menneske på planeten Jorden, der mener, at terrorangrebet i Strasbourg ikke har noget med islam at gøre?

Uriasposten: Marrakesh-dobbeltdrab: Ene mistænkt er kendt islamist, alle fire svor troskab til Islamisk Stat, video?

Uriasposten: Marrakesh-drabene var Islamisk terror: “Never judge people by their appearance ❤️” (Maren Ueland)

39 comments:

 1. It just show all muslims should out of europe, they hate the countries who help them so what is the purpose of helping people who wish you dead ?
  I hope we soon in europe get enough and kick all those muslims out of our countries, the european nation would be a greater place to live !!

  ReplyDelete
 2. HAHAHAHHA I HEL VÆK PSYKOPATER JEG GRINER OVER AT I SIGER DET ER ISLAMISK STAT DER ER SKYLD I DERES DØD KLAMME STODDER ... det altid muslimernes skyld og forresten jeg er ikke muslim din abe jeg er ateist bumser

  ReplyDelete
  Replies
  1. Du lyder i hvert fald som et kæmpefjols.

   Delete
  2. Uanset er du en nar. Disse muslimer fortjener kun en ting...
   Alle i en raket ud i rummet, væk for altid.... ALTID !

   Delete
  3. Du er da helt væk i din retorik, og så siger du du ikke er muslim??? Nej, for du er fucking psykotisk islamist, som bare skal fise ud af vores land... Klamme usle menneske...

   Delete
  4. Der aldrig noget der er gjort i islams navn der har noget med islam at gøre åbenbart lille tegning

   Delete
 3. ALL MUSLIM ARE SICK IN THEIR HEADS.THEY BELEIVE IN A SICK IDIOLOGI...ISAM IS NOT A RELIGION.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Quite true - it is not a religion - it is a sick ideology as you correctly state!!

   Delete
 4. Islam er en voldsideologi - værre end både nazisme, fascisme og andre totalitære systemer. Derfor bærer politikerne på et stort ansvar, når de vedbliver med at lade importen af muslimer fortsætte. - Få stoppet dette vanvid og få istedet sendt de fleste hjem til deres elendige skodlande.

  ReplyDelete
 5. det er de værste møgkøter der findes dem og deres lige, ud af dette land, hjem til deres rotte reder, og vær sikker på at der findes flere af deres slags her hjemme, og krigen kommer, de kan træde dansken over foden til en hvis grad ,

  ReplyDelete
 6. Jeg tror at det er to robotter.

  ReplyDelete
 7. Endnu et land der skal boykottes, Marokko...
  Her må vi slå alle over en kam, så vi kan kontrollere de muslimer som de usle hunde de alle sammen er.
  Got the target, 600 meters, take the shot, clear it all

  ReplyDelete
 8. Endnu et par individer, der skal deporteres. Samt deres afkom.

  ReplyDelete
 9. Det eneste du gør med det her totalt dårlige indlæg, altså det er jo dine egne fortolkninger? - det er at skabe had. Skab dog fred! Ellers så er du jo ikke bedre end dem. Kom i gang! Positiv energi, vis hvad det vil sige at være et godt menneske. Du provokere jo bare med dit opslag, og får uvidende mennesker til at tro på dine fake news. Det er så dårligt for vores land. :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Der er ikke tale om fake news. De to muslimers opførsel er dokumenteret.

   Delete
  2. "totalt dårlige indlæg". Tja, du virker nu selv lidt hadefuld.

   Delete
  3. "Det er så dårligt for vores land. :("

   Masseindvandring - især af den muslimske slags - er dårlig for Danmark.

   Delete
 10. Det er godt nok tilgrint da det kan være det er en fejl, men det tager i jo ikke højdepunkt for men derimod offentligt gør dem tilgrin, og skriver ting som kan skade deres fremtidig liv.

  ReplyDelete
  Replies
  1. En fejl?? Så dum kan du da ikke være. Den gode hr. Sayed har en facebook fyldt med billeder og kommentarer der KLART viser hans mening om vores samfund, normer og værdier. Tror du helt seriøst selv på at det er en fejl?

   Delete
  2. Jeg kan da ikke forestille mig, at det skulle være en fejl. Hvorfor tror du det?

   Delete
 11. Gad vide hvilken institution M skriver fra.

  ReplyDelete
 12. Islam and fascism and communism same ideology they oppress people if you wanna live in new society in democracy leave the fanatism violence and integrated in country open the door for you . Be good and mercy not weaknesses but a Christian value we have , so terrorists don t think be good is weak is different between you and us.

  ReplyDelete
 13. The Christian value we have is part our society and we grow up value love peace tolerance mercy. Violence not a value and that's why Islam is now not popular and world reject you .

  ReplyDelete
 14. If Muslim think God approve the violence way I think is wrong , I believe there s only a God we call him Jesus is God of love and mercy. Love is Jesus and Islam means submission so means oppression slavery and killing so huge different we have .

  ReplyDelete
  Replies
  1. wth are you talking About.
   Christian and the religion behind, started many wars.
   no mather what religion you believe in, it is a bad thing.
   religion is the reason there is so much bad in the World

   Delete
 15. Det er kjempeflott at dere avslører hvem disse avskyelige rasshåla er. -Kjeppjag dette avskummet til helvete ut av Danmark! Alt dette muslim avskummet skulle vært utslettet fra jordens overflate, så hadde vi hatt fred på jorden.

  ReplyDelete
 16. abuse of religion to gain power or values is common religion it self does not harm its the peoples choices thats doing the harm , and muslims startet way more wars than any other religon on earth , they have comittedt genocide on christians sfor 1400 years

  ReplyDelete
 17. Islam er nutidens pest,,, fat det, eller bliv beheaded den dag det store slag kommer... Kæft hvor er der dog mange naive og lalleglade tåber til, i verden idag. Vor herre bevares for en tankegang

  ReplyDelete

 18. Uhyggeligt at se det niveau nogle mennesker går til for at overbevise dem selv om at den virkelighed som skriger dem ind i hovedet, ikke er tilfældet.
  Skræmmende, og intet på kloden har nogensinde i evolutions-
  øjemed overlevet med en så faktaresistent indfaldsvinkel til virkeligheden.

  #Det er nok en fejl, at de her to muslimer åbenlyst fryder sig og griner af de her danske pigers afhuggede hoveder og videoen der florere.
  #Det er nok Robotter.
  #Der er nok fake-news.
  #Det er forkert at informere om virkeligheden via denne artikel for det skaber jo had.(virkeligheden skal sminkes)

  wauue, jeg ved sgu ikke hvem som er farligst.. de her terrorister eller de her religiøs kulret fjolser som pt opholder sig i Danmark og som fryder sig over terroren på en dansk pige, eller nogle af de her tåber i tråden her som laver alverdens mentale krumspring for at overbevise sig selv om at det nok ikke passer upågtet at det jo ikke kræver en phd at validere det selv på facebook og hermed sanse en rød tråd fra de pågældende, men ligegyldigt hvor entydigt det er, så vil man hellere bortforklare eller opstille alverdens sutteklude..(spooky)

  Den farligste må næsten være nogle af de her fakta-resistente fjolser i tråden her, som skaber det her frirum som de her religiøs kulret racistister som skildre folk efter rene og urene værdier kva en idiologi fra det 800 århundrede og som fryder sig når en vantro dansk pige får halsen skåret over i live imens det optages og sendes til hendes familie..
  Det er disse faktaresistente fjolser som er de farligste da de skaber frirummet for lavest fællesnævner..

  ReplyDelete
 19. Det store
  slag kommer, ingen tvivl om det. Jeg er fucking glad for, at jeg er så syg at jeg er død, inden de overtager Danmark, men jeg er endnu mere ked af, at jeg har sat børn i denne verden. Havde jeg vidst hvor fejt og kujonagtigt danskerne oprører sig i denne tid, hvor fremmede nærmest tramper ind i Danmark i kolonner UDEN,at vi gør noget som helst.
  Jeg er flov over, at mine børn skal vokse op,og sikkert også dø i et land VI har efterladt i kaos, vold og mord.
  Vi tror fuldt og fast på,at regeringen og ordensmagten har styr på situationen.
  Ikke en skid har de styr på.
  Der er INGEN nosser i, hverken politikerne eller politiet. Politiet TØR ikke, at vise sig i ghettoerne af frygt for deres liv og lemmer.
  Hvis det virkelig er sådan en omgang tøsedrenge vi har ansat i politiet, er det fandme det forkerte job de har valgt.
  Vi ville være meget bedre tjent med, at vi SELV gjorde en indsats.
  En indsats der,både kunne ses,høres OG mærkes.
  Politikerne er en flok tåber, der, for de flestes vedkommende, bor i deres egen ghetto kaldet :
  Nordsjælland,hvor de ikke skal belemres med de samme ting vi andre er vidner til dagligt.
  De lever i deres egen lille fantasi verden og er pisse ligeglade med resten af den danske befolkning.
  Vor herre bevares et lorte land Danmark er blevet til, og det bliver KUN værre, hvis der ikke sker noget drastisk i en helvedes fart !!


  ReplyDelete