Wednesday, 5 December 2018

Mads Brügger kendte ikke "bandemedlemmet Nedim"

Radio24syv 's programchef Mads Brügger kendte ikke "gangster-Nedim" - den Nedim Yasar, der pengeafpressede og truede sin ekskæreste og hendes familie.

Mads Brügger mindes på Facebook "et af de sødeste og rareste mennesker", han har mødt i sit liv. Det drejer sig om den afdøde tidligere bandechef Nedim Yasar. Nedim Yasars kriminelle synderegister omfattede blandt andet grov vold og pengeafpresning. Det sidstnævnte har Nedim Yasar beskrevet i sin bog "Rødder", der er udgivet af det firma, der ejer Radio24syv.

Her er programchef Mads Brüggers ord til sin nære kollega. Mads Brügger fortæller: "Jeg kendte ikke bandemedlemmet Nedim".Nedim Yasar afpressede sin danske ekskæreste og hendes nærmeste

Mads Brügger kendte altså ikke den bandekriminelle side af Nedim Yasar. Men som Free Speech Blog skrev i går, er der konkrete ofre for Nedim Yasars kriminalitet. Lad os se på endnu et eksempel på dette.

En dansk familie tog Nedim Yasar til sig, da han blev kæreste med deres datter "Sanne" (navnet er anonymiseret, red.). De lod Nedim Yasar bo hos sig og hjalp og støttede ham.Kærestens familie åbnede deres arme

Familien åbnede deres arme og hjerter for den tyrkiske mand, der havde vundet datterens hjerte. Senere gled Nedim Yasar og "Sanne" uproblematisk fra hinanden. Og deres veje skiltes. For en stund.

For efter et stykke tid kom Nedim Yasar igen ind i ekskærestens liv. Denne gang på en højest ubehagelig måde.


Ekskæresten "Sanne" fik en ny kæreste. Men en dag mødte Nedim Yasar op hos den ny kæreste og sagde: "Betal mig 10.000 kroner og så er det glemt".

"Sannes" ny kæreste skulle altså betale en dummebøde for at have forelsket sig i Nedim Yasars ekskæreste.

"Sanne" ringer opløst i gråd og spørger Nedim Yasar, hvad han har gang i.

Men den tyrkiske mand slår en latter op og siger hånligt til den danske pige:

"Du er hans nu! Han har jo købt og betalt dig." (Med reference til afpresningen og kærestens betaling af 10.000 kroner til Nedim Yasar)


Radio24syvs programchef Mads Brügger kendte, efter eget udsagn, ikke den side af Nedim Yasar - altså bandemedlemmet og den kriminelle Nedim Yasar. Men nu har han da fået lidt mere indsigt i den del af Nedim Yasars fortid.

Radio24syv får hvert år cirka 100 millioner kroner af den danske stat gennem licensen.


(Tilsendt postering)


Se også
Nu står Nedim Yasars offer frem: Han satte en pistol for panden af mig - 'bang du er død'

Hvem lever af statens penge, Mads Brügger?

Danske toppolitikere fraterniserer med kriminel tyrker

Kendisser flokkedes om afdød bandeleder

Jørgen Ramskov indrømmer: Jeg erklærede Nedim Yasar død for tidligt

Sådan blev Nedim Yasar opdraget af sin muslimske far; vold og had til politiet

No comments:

Post a comment