Monday, 3 December 2018

Klima-hykleriet i Alternativet fortsætter: Vælter sig i Netflix og CO2

Alternativet fremsatte i dag et beslutningsforslag, der pålægger regeringen at indføre en afgift på 17 kroner per kilo rødt kød. Alternativets kødafgift skal nedbringe udslippet af CO2. Det forklarer Alternativets politiske leder Uffe Elbæk til Danmarks Radio:

"Formålet er selvfølgelig, at vores produkter skal have den pris, der svarer til det klimaaftryk, de har. Nu starter vi med kødet, fordi kødproduktionen er noget af det mest CO2-udledende, vi overhovedet har."

Men måske skulle Alternativet være startet et helt andet sted for at nedbringe CO2-forbruget. I dag vågnede danskerne nemlig op til nyheden om, at overforbrug af Netflix og streaming er en CO2 synder på størrelse med flyrejser. Og er der noget, som Uffe Elbæk og partifællen Carolina Magdalene Maier holder af, er det flyrejser og streaming af serier på Netflix.Free Speech Blog har set på Alternativets forbrug af Netflix. Der er tale om et skræmmende højt forbrug, som vil gøre ethvert menneske med agtelse for klimaet dybt betænkelig.

En times Netflix-forbrug udleder 163 gram CO2.

Oplysninger tyder på, at specielt streaming fra for eksempel Netflix repræsenterer et særligt negativt aftryk på klimaet. Oplysningerne kommer fra eliteforskere på to store danske universiteter.Politiken fortæller her, hvor meget Netflix og streaming sviner.
Lad os se på Alternativets politiske ordfører Carolina Magdalene Maier.

I Altingets julekalender, hvor kendte politikere svarer på personlige spørgsmål, kommer nedenstående svar fra Carolina Magdalene Maier.CO2 regnskab for 20 afsnit af The Crown - totalt 20 timer. Det giver 3,3 kilo CO2


Ser man nærmere på Carolina Magdalene Maiers Facebookprofil, kan man se, hvordan hun anbefaler politisk korrekte film. Ja, godt gættet ... de film, som hun anbefaler, ligger på den forurenende tjeneste Netflix.
CO2 regnskab for Cowspiracy: 91 minutters Netflix = 245 gram CO2

Også Carolina Magdalene Maiers parti - Alternativet - opfordrer deres politisk korrekte vælgere til at se filmen og dermed svine med CO2.


Alternativets øverste chef Uffe Elbæk lader ikke sin politiske ordfører Carolina Magdalene Maier noget tilbage at ønske, hvad angår klimabelastende streaming.


Her ser Uffe Elbæk en norsk Netflix-serieCO2 regnskab 10 afsnit "Den russiske ambassadør" = 1,6 kilo CO2

Her har Uffe Elbæk lige væltet sig i klimasvineri på Netflix og prøver straks at få andre til at gøre det samme.

Filmen er "The diary of a teenage girl".CO2 regnskab "The Diary of a teenage girl" 1 time og 42 minutter = 272 gram CO2

Her fortæller Uffe Eæbæk endnu engang om sit streamingforbrug. Et CO2 svineri som partilederen kun topper med sine mange flyrejser.

Her faldt Uffe Elbæk lige over en CO2 svinsk film på Netflix:CO2 regnskab for Himlen är oskyldigt blå 1 time 47 minutter = 272 gram CO2

Uffe Elbæk ser i april 2018 hele seks afsnit af denne Netflix-serie, som han anbefaler til sine følgereCO2 regnskab for seks afsnit af "Wild Wild Country" på Netflix = 1 kilo CO2


Kun guderne ved, hvor meget Netflix CO2 Carolina Magdalene Maier og Uffe Elbæk har lukket ud i tidernes løb. Som om deres flyrejser ikke var nok.Alternativet opfordrer til CO2 svineri

Som det ses her, er det ikke kun i partitoppen i Alternativet, at man sviner med streaming og CO2.

På Alternativets Facebookprofil, der vælter det frem med opfordringer til øget filmstreaming og CO2 forbrug.

Her en politisk korrekt miljøfilm på Netflix som vælgerne opfordres til at se:Og her endnu en Netflix-opfordring til de grønne vælgere.Lad os slutte med at se på Alternativets politiske bud. Her fra Alternativets partiprogram:Hvorfor er det, at Alternativet konstant bliver taget med fingrene i CO2 krukken?


(Tilsendt postering)


Du kan læse mere om Alternativet her


Alternativets flyverdronning Carolina Magdalene Maier tog på "tjenesterejse" til New York med sine tre børn i påskeferien; hvem betalte?

Alternativets champagnegalop


Danmarks Radio i seng med Alternativet; siger STORT tillykke til ny kulturborgmester

Alternativet 's pakistanske kulturborgmesterkandidat går ind for kønsadskillelse; pigerne må ikke komme med i BonBon-Land

Alternativet fløj "gode klimaambassadører" til champagnefest i Paris; brændte mindst 30 ton CO2 af på en weekend

Censur hos Alternativet; tillader ikke spørgsmål om flyrejser og Niko Grünfeld 's kontor

Carolina Magdalene Maier fra Alternativet opdager fejl i sin flyliste; hendes private rejseaktivitet er endnu mere omfattende, end hun gav udtryk for

Alternativet 's muslimske borgmesterkandidat Badar Shah har fået mundkurv på; men hvad står han for?

For Carolina Magdalene Maier smelter skatteryderbetalte tjenesterejser sammen med kærlighedsferier og familieture

Folketingets flyverdronning Carolina Magdalene Maier misinformerer om sine flyrejser

Er Carolina Magdalene Maier fra Alternativet folketingets største CO2-gris?

Kandidat fra Alternativet sammenligner Dansk Folkeparti med Hitler

Skal Danmark have sin første muslimske borgmester? Niko Grünfeld 's pakistanske afløser står klar i kulissen.

Alternativet 's spidskandidat til folketingsvalget i Københavns Omegn støtter Hizb ut-Tahrir

Niko Grünfeld-skandalen blegner: Alternativet ville have bombetruende muslim valgt til folketinget

1 comment:

  1. I følge https://www.sandvine.com/hubfs/downloads/phenomena/2018-phenomena-report.pdf, så bruger netflix 15 % af den totale båndbredde på verdensplan. Da man normalt ikke betaler for selve forbruget på bredbåndsforbindelserne, så er det de andre kunder, som betaler til Netflix og andre, som streamer via internettet. Det har en del at gøre med netneutralitet. Jeg har min tvivl om, at Netflix vil kunne have en forretning med overskud, hvis de skulle betale i forhold til deres forbrug af båndbredde.

    ReplyDelete