Wednesday, 12 December 2018

Jens Rohde til terror-angste danskere: "Luk ganespalten"

Jens Rohde fra Det Radikale Venstre var ude at bruge diæterne fra sit EU job sammen med familien, da den muslimske terror brød løs omkring ham i den franske by Strasbourg.

Mindst tre personer er dræbt og 12 er såret heraf seks meget alvorligt. Så dødstallet stiger muligvis de kommende dage (disse tal er indhentet 10 timer efter det muslimske terrorangreb).Klokken 20 tirsdag aften lyder der skud i Strasbourgs gader, da en 29-årig muslimsk mand ved navn Cherif Chekatt åbner ild ved det traditionsrige julemarked i byen.

Jens Rohde sidder forholdsvist langt væk fra det hele på restaurant med blandt andet sine børn. Jens Rohde forlader sin familie for at løbe ud på gaden for at opleve den muslimske terror på tætteste hold.Det franske politi ser helst ikke, at danske politikere (eller andre) forstyrrer deres arbejde. Derfor beder politiet Jens Rohde om at vente et sikkert sted i en sidegade, indtil politiet har ryddet gaderne.

Derfor har Jens Rohde pludselig god tid og begynder at skændes med danske borgere på Facebook, der både er nervøse for den omfattende muslimske terror i Europa og som påpeger det paradoksale i, at Jens Rohde ønsker langt flere muslimer i Danmark og EU. En islamisering af Europa, der netop har skabt ustabilitet og regelmæssige muslimske terrorangreb i flere lande.

Diskussionen med helt almindelige danskere får Jens Rohde op i det røde felt, og da Facebookbrugere påpeger, at den 29-årige terrorist ifølge seriøse medier er opført på den franske stats opgørelse over muslimske ekstremister, så falder svaret prompte fra Jens Rohde.

Jens Rohde mener, at Facebookbrugeren er "idiot" og skal "holde kæft" :En anden Facebookbruger påpeger, at Jens Rohde og Det Radikale Venstre's politik vil medføre langt flere muslimer i Danmark og Europa og dermed mere terrorisme i længden. "Luk ganespalten," erklærer Jens Rohde og hentyder måske til den fysiske misdannelse, som nogle børn fødes med, der hedder "læbe-ganespalte". I Danmark fødes 140 børn med den lidelse hvert år.En tredje Facebookbruger påpeger, at Jens Rohde som mangeårig politiker har et ansvar for tingenes tilstand og udvikling. Jens Rohde har både siddet i det danske folketing og det europæiske parlament. Men Facebookbrugeren får at vide, at vedkommende skal "tage ansvar selv".To andre Facebookbrugere, der også udtrykker deres nervøsitet ved, at De Radikale ønsker mere muslimsk indvandring, får at vide, at de hver især skal "søge læge". Det skal nok forstås sådan, at Jens Rohde mener, at de er syge mennesker, der skal have lægebehandling, fordi de mener noget andet end Jens Rohde.
Andre Facebookbrugere, der ikke deler Jens Rohdes glæde ved indvandring fra muslimske lande, får straks smidt "Breivik-kortet" i hovedet. Faktisk erklærer Jens Rohde, at Facebookbrugerne minder om den norske terrorist Anders Behring Breivik, der dræbte 77 mennesker i 2011. I øvrigt et af de få eksempler på ikke-muslimsk terror i Europa.
Jens Rohde beskylder ligefrem en Facebookbruger for selv at være i gang med at skyde. Hvorfor vides ikke. Bloggens opfattelse er, at Jens Rohde synes at have været ramt af momentan sindssyge i kølvandet på det muslimske terrorangreb.Jens Rohde mener ikke, at man kan tillægge Det Radikale Venstre et ansvar på nogen måder trods det, at partiet er repræsenteret på øverste plan i både dansk og europæisk politik. Faktisk har Jens Rohdes parti en kommissær i EU-systemet. En af de højeste positioner man kan indtage i europæisk politik.

Alligevel mener Jens Rohde, at det er "pervest", at han skal forholde sig til det faktum, at hans parti ønsker sig langt mere åbne grænser for muslimske indvandrere - også på europæisk plan.Enkelte Facebookbrugere - her en tyrkisk én af slagsen / Bilal Dönmez - bakker Jens Rohde op. Bilal Dönmez skriver "uden Allah er jeg ingenting" på sin profil.Ønsker langt mere muslimsk indvandring

Den radikale politiker Jens Rohde er en stor forkæmper for det multikuturelle samfund, der indbærer massiv indvandring fra især muslimske lande.

Det medfører i de fleste lande en ret høj samfundsmæssig destabilitet på flere planer. Alt fra øgede sociale udgifter, kriminalitet og forhøjede tal, hvad angår voldshandlinger, samt øget social kontrol med for eksempel kvinder og børn.

Tirsdag 11. december 2018 ramte den muslimske terrorisme meget tæt på Jens Rohde.

Jens Rohdes svar var: "Hold din kæft, idiot", "Luk ganespalten", "søg læge" og "Hej Breivik".
(Tilsendt postering)Se også DR vært Tine Gøtzsche 's venligbokæreste Mads Nygaard vil sejle de kriminelle muslimer væk fra Lindholm

Hvem er de muslimer, der skal leve på Inger Støjbergs ø?

Fri os fra kontanthjælp: Købte Aarhus Kommune sig til indflydelse i strid med DR's regler?

11 comments:

 1. manden fejler noget alvorligt

  ReplyDelete
 2. Han er endnu mere rådden og sindssyg i bøtten, end jeg frygtede. Ham kan de radigale være stolte af.

  ReplyDelete
 3. Aldrig en Christer P når man har brug for ham

  ReplyDelete
 4. Han burde miste sit embede, når han opfører sig sådan, - mon ikke, han vil få en fin taburet, i fremtidens EU ?

  ReplyDelete
 5. Ham Jens er da syg i hovedet. En skam han ikke blev skudt ned

  ReplyDelete
 6. HAN ER TOTALT HJERNETOM!!!!!! DEN STØRSTE IDIOT DANSK POLITIK NOGENSINDE HAR SET, HAN, JOACHIM B. OLESEN, MARGRETHE VESTAGER OG JOHANNES POULSEN BURDE SPARKES SÅ LANGT VÆK AT AT VI ALDRIG.. GENTAGER ALDRIG SÅ DEM IGEN!!!

  ReplyDelete
 7. Stillet over for noget der BURDE få ham til at tænke over alle hans dogmer, så vælger han den stik modsatte vej.

  ReplyDelete
 8. Vi bør stoppe med at betale skat indtil regeringen følger vores krav og ønsker.Nu lader socialdemokratiet afviste jøde hadere og homo hadere der prædiker død over begge grupper tilbage ind i Danmark.Socialdemokratiet sælger Danmark til racister;

  ReplyDelete
 9. Han er da en af de første politikkere (landsforrædder) der bliver skudt når borgerkrigen bryder ud. Den stille krig har jo varet længe nu, det er kun et spørgsmål om hvornår den aktive krig med lyd på bryder ud! Desværre! Men når vi har hjernetomme politikkere på Christiansborg som bliver ved med at lukke Danmark fjendske mennesker ind i landet, så kommer konsekvensen lige pludselig!!!!

  ReplyDelete
 10. Send Jens Rohde til et muslimsk land...håber han får en hovedløs rejse.

  ReplyDelete