Monday, 24 December 2018

Julfobi: Det er haram, hvis muslimer hygger juleaften

Hundredtusindvis af muslimer er draget tusindvis af kilometer væk fra deres muslimske hjemlande for at bosætte sig i Danmark. Et land, hvor omtrent alle indfødte danskere og vestlige indvandrere i landet i dag hygger eller markerer juleaften på en eller anden måde.

Men mange muslimske tilflyttere til Danmark koncentrerer sig kun om én ting. De vantros højtider er forbudt - eller haram som det hedder på arabisk - og muslimer må IKKE engang samles eller hygge juleaften.

Her har en muslim - Ibrahim Alkhanov - opdaget, at nogle muslimer i Danmark mødes og drister sig til ligefrem at hygge juleaften.

"Få jer lidt værdighed," er islamistens budskab til sine knap så dogmatiske trosfæller.

Islamisten sammenligner julehygge med "gift".Islamisten, der har fundet det på sin plads at opdrage på sine trosfæller, skriver, at man som muslim godt må holde fri juleaften. Men man må ikke gøre noget specielt ud af det.Her en kommentar fra en muslimsk kvinde, der har hørt, at nogle muslimer integrerer deres børn ved både at holde jul og eid. Den muslimske kvinde kalder sine trosfæller for "dobbeltmoralske" og mener, at de skal afskærme deres børn fra danske traditioner.Her spørger en muslim en anden muslim om, man ikke bare kan mødes og hygge juleaften, selvom man er muslim.

Det er IKKE tilladt, er svaret fra den uintegrerede modborger, der har valgt at bosætte sig i Danmark.

Hygge er IKKE tilladt i islam.Den muslimske mand mener godt, at muslimer kan mødes. Men ikke på "kuffars" højtider (kuffar betyder vantro kristne danskere i dette tilfælde).

Man må simpelthen ikke mødes som muslim på en dansk højtid. Danske traditioner er fuldstændigt forbudt for muslimer.En dansk konvertit - Linda Fatima Bloustrød - mener, at det er "så langt ude", at vi er nået dertil, hvor nogle muslimer vælger at mødes og hygge juleaften. Den kvindelige konvertit vil KUN følge koranen.


Og her bliver det understreget, at det er vigtigt, at de muslimske børn i de islamistiske parallelsamfund IKKE må vokse op med et forhold til danske traditioner.

Muslimske børn må ikke på nogen måde blive danske. De skal KUN være muslimer.Her er en anden muslim, der er enig i, at man ikke på nogen måde skal mødes og hygge som muslim eller blot tænke på at markere en dansk tradition.

"Det er sgu da for dumt," erklærer den kvindelige konvertit Anette Christensen.Hvem skaber "dem og os"-samfundet? Selv juleaften, hvor nærmest hele Danmark er lukket ned, er det ifølge dogmatiske muslimer ikke tilladt for muslimer at mødes og hygge.

Dogmatiske muslimer hader alt dansk og vil gøre deres yderste for nedbryde det.

Glædelig jul.
(Tilsendt postering)


Se også
Islamister brænder juletræet i Bruxelles

Dansk muslim om terrordrabet på Louisa Vesterager Jespersen: "I er selv skyld i det"

Muslimer kalder dræbte Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland for ludere og kællinger på mindeside på Facebook

Muslimer fra Danmark jubler over dansk kvindes terror-død

No comments:

Post a comment