Sunday, 30 December 2018

Fremtrædende muslim håner kvindelig politiker for hendes sexliv

Mediernes og især Danmarks Radios foretrukne kilde og gæst, når det kommer til Israel-Palæstina-konflikten, hedder Fathi El-Abed. Palæstinensiske Fathi El-Abed er formand for Dansk Palæstinensisk Venskabsforening (DVP) og er tidligere kandidat for Socialistisk Folkeparti. Han har endda været ansat af det danske udenrigsministerium som rådgiver. Fathi El-Abed var i en årrække venner med Naser Khader, men parret blev uvenner i kølvandet på Muhammedkrisen.

Nu afslører Fathi El-Abed, der ellers ofte giver den som sekulært sindet, sit muslimske sindelag og udskammer en kvindelig politiker på grund af hendes sexliv. Muslimske mænd har det svært med kvinders seksualitet og krop, som de gerne vil have skjult bag diverse klæder og stoffer.

Her ses Fathi El-Abed på DR2. Fathi El-Abed er også en meget hyppig gæst på Danmarks Radios hovedkanal.Fortæller ærligt om sit sexliv

I sommeren 2018 kunne man læse om den daværende Venstre-politiker Anahita Malakians, der fortalte, hvor mange sexpartnere hun havde haft. Det vakte meget postyr - specielt i muslimske kredse. For i muslimske kredse tillader man ikke, at kvinder har en udfarende og selvstændig seksualitet og da slet ikke, hvis disse kvinder har muslimsk eller arabisk baggrund.

Mange muslimer foretrækker, at kvinder er tildækket og har deres seksualitet gemt væk, så de ikke frister de mange letpåvirkelige muslimske mænd, der render rundt i Danmark. Eller værst af alt og Allah bedre det: Ligefrem har sex med vantro mænd eller kvinder.
Udskammer politiker ved partiskifte

I december 2018 vælger Anahita Malakians at skifte partiet Venstre ud med en karriere i partiet Nye Borgerlige, hvor hun skal være kandidat til det kommende folketingsvalg.

Det bliver for meget for den sexforskrækkede medie-muslim Fatih El-Abed. Han udskammer straks Anahita Malakians og kæder hendes sexliv sammen med hendes status som politiker.Danske medier med Danmarks Radio i spidsen bruger disse "moderate" muslimer som kilder og frontpersoner dagligt. Men igen og igen viser personer som Fatih El-Abed, at de indeholder mere, end medierne vil have befolkningerne til at se.

Her er der tale om rendyrket sexcisme og udskamning af en kvindelig politiker, der blot har fortalt om sit sexliv. Et sexliv man har lov at have som kvinde i vesten.

Det kan muslimske mænd ikke acceptere. Snart kan du møde Fatih El-Abed i Danmarks Radio igen - her er han i TV Avisen.Danske mediers agenda er klar. Fremtrædende muslimer skal gøres "moderate" og "spiselige". Men medierne glemmer at vise deres rigtige ansigter. Som i dette tilfælde, hvor Fathi El-Abed afslører sig selv som sexist.

Her er det igen Danmarks Radios nyhedsafdeling, der viser Fatih El-Abed i et godt lys for de danske licensbetalere. Hvorfor fortæller medierne ikke, at manden er sexist?Det er desværre ikke den store overraskelse, at Fatih El-Abed får opbakning til sin udskamning af en seksuelt aktiv kvinde fra de mange muslimske mænd, der følger den palæstinensiske medie-muslim. Her eksemplificeret ved Ali Badran og Said Dahmani. Men der er mange andre sexforskrækkede muslimer at tage af.
Sådan er det nemlig. Den muslimske kultur tillader ikke kvinder at have et selvstændigt sexliv. Kvinder skal underkastes deres mand og skjules.

Her er nogle af de mange muslimske mænd, der "griner" af Fatih El-Abeds udskamning af Anahita Malakians.

Den "moderate" muslim vækker genklang, når han udskammer kvinder på grund af deres seksualitet.

(Tilsendt postering)


Se også Dansk muslim om terrordrabet på Louisa Vesterager Jespersen: "I er selv skyld i det"

Muslimer kalder dræbte Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland for ludere og kællinger på mindeside på Facebook

Muslimer fra Danmark jubler over dansk kvindes terror-død

1 comment: