Wednesday, 19 December 2018

Enhedslistens pressemedarbejder i EU forsøger at skjule sandheden om gruppevoldtægt

Natten til søndag anmeldte en 21-årig kvinde en gruppevoldtægt i Holstebro. Ifølge kvindens forklaring blev hun overfaldet og udsat for voldtægt bag den Røde Plads ved Musikteateret i byen. Voldtægten skulle være foregået omkring klokken 02.30 natten til søndag.

Søndag klokken 14.30 udsendte Midt- og Vestjyllands Politi et signalement af de eftersøgte.

En af mændene beskrives som mellem 190 og 195 centimeter høj og slank af bygning.

Han har sort fuldskæg og havde sit sorte hår redt i en sideskilning. På højre underarm har manden en tatovering i stærke farver.

De tre andre mænd beskrives alle som mellem 160 og 170 centimeter høje. Både de og den første mand har mellemøstligt udseende. De taler alle dansk uden accent.

Signalementet falder ikke i god jord hos Enhedslistens pressemedarbejder i EU - Anne Mette Omø Carlsen. Hun har i en række kommentarer på Facebook forsøgt at skjule sandheden om mændenes etnicitet og i stedet forsøgt at henlede opmærksomheden på, at de efterlyste mellemøstlige mænd blot er "mænd".


Enhedslistens pressemedarbejder forsøger sig åbenlyst med en strategi, hvor fokus bliver forsøgt fjernet fra det faktum, at de efterlyste mænd er fra Mellemøsten (mænd fra Mellemøsten er i øvrigt stærkt overrepræsenteret, hvad overfaldsvoldtægter og gruppevoldtægter angår), og over på det mere diffuse forhold, at de efterlyste er "mænd". Ingen refleksion over, hvorfor mellemøstlige og afrikanske mænd er overrepræsenteret, hvad voldtægt angår, må åbenbart finde sted.

Hvordan Enhedslisten vil forsøge at løse et problem, som partiet end ikke tør at adressere, er et åben spørgsmål.


(Tilsendt postering)Se også
Enhedslisten om manglende julelys på Nørrebro: Racisterne er problemet

Muslim dømt for voldtægt af teenager i kælder: Politiet mente ikke, at det var nødvendigt at varetægtsfængsle ham, så da han blev dømt, var han væk

Ingen regning: Produktionsskole lavede gratis valgvideo for Enhedslisten 's Gyda Heding

Ingen julebelysning på Nørrebro; de muslimske forretningsejere bliver "ubehagelige", når de skal betale

No comments:

Post a comment