Friday, 7 December 2018

DR værts venligbokæreste vil sejle de kriminelle muslimer væk fra Lindholm

Venligbo: Ja, jeg sejler gerne kriminelle udlændinge i min båd til fastlandet.

Kan man finde et bedre kærlighedsmatch i den politisk korrekte medieelite end en tv-vært fra Danmarks Radio, der er alenemor til et adoptivbarn fra Afrika, og en venligbo, der vil sejle voldtægtsdømte og udviste asylansøgere i sin båd fra Lindholm til fastlandet? .

Den tidligere vært for TV Avisen - journalist Tine Gøtzsche - der er aktuel som vært lørdag 8. december 2018, når Danmarks Radio fejrer dansktoppen, har nemlig efter et længere tilløb fundet kærligheden sammen med den fremtrædende venligbo Mads Nygaard.Sejler gerne voldtægts- og drabsdømte udlændinge til fastlandet

Mads Nygaard, der er medstifter af Venligboerne, erklærer 5. december 2018 på Radio24syv, at han nu er klar til at fragte udvisningsdømte migranter fra den meget omtalt ø Lindholm ved Møn og til fastlandet.

Mads Nygaard mener, at de kriminelle migranter, der er udvist af Danmark, skal kunne komme til fastlandet og nyde venligboernes "kærlighed". Mads Nygaard kan sagtens se for sig, at han sejler de kriminelle udlændinge fra Lindholm til Sjælland i sin båd.

Eneste krav er, at de udviste kriminelle opfører sig ordentligt, mens de er ombord på hans båd.Hårde kriminelle kan komme med Nygaards båd 

En af de udviste kriminelle, som Mads Nygaard kan få med i sin motorbåd, er libaneseren Danny Abdalla (født Hussein Ali Abbas). Han har adskillige domme for blandt andet vold, skyderi, voldtægter, overdragelse af kokain, krænkelser af piger, pengeafpresning og våbenbesiddelse.

Danny Abdalla er en af de udviste kriminelle, der skal bo på den meget omtalte ø ved Møn på Sjælland.Kærligheden mellem venligboen og tv-værten fra DR

Det politisk korrekte match mellem journalisten Tine Gøtzsche og venligboen Mads Nygaard har blomstret siden sommeren 2017. Men de to har kendt hinanden i årevis. I september 2018 stod de offentligt frem.

For de, der kender til Danmarks Radios politisk korrekte journalistik, vil det nok ikke komme som en overraskelse, at en mangeårig fremtrædende vært på TV Avisen finder kærligheden med en venligbo som Mads Nygaard.

En mand, der vil gøre alt for, at udviste indvandrere, der er dømt for drab, vold og voldtægt med mere, kan blive sejlet til fastlandet fra Lindholm, hvor de ellers er udset til at bo, så danske borgere kan være i sikkerhed i deres eget land.

Her ses Mads Nygaards kæreste med sit afrikanske adoptivbarn, som hun har hentet i Etiopien.På lørdag 8. december kan licensbetalerne se Tine Gøtzsche som vært for DR1 's store Dansktop show - Dansktoppen 50 år.(Tilsendt postering)


Se også
Muslim bag "24 dage med kultur"

Sandheden om terror-Omar skal ties ihjel

9 comments:

 1. Nærmeste fastland er Sverige !

  ReplyDelete
 2. En forræder og folkefjende af format, hvis han gør alvor af sine ord bør han arresteres retsforfølges og idømmes maksimum straf for denne kriminelle handling.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Landsforræderi straffes med livstid i fængsel eller død.

   Delete
 3. Landsforræder af værste slags

  ReplyDelete
 4. Jeg er triggered.

  Føj for helvede.

  ReplyDelete
 5. Kors i hytten for et elendigt skribleri, med mix af fakta og personlige meninger.
  Bestemt ikke noget, jeg kunne drømme om at dele.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Så kan du da bare lade være. Sværere er det ikke.

   Delete
 6. Så er han også medskyldig i hver eneste forbrydelse de laver på fastlandet, og bør dømmes som medskyldig - han var jo med til at bringe dem frem til gerningsstedet. Det gælder iøvrigt samtlige væmligboere

  ReplyDelete
 7. De er syge i hovede håber det går ud over dem så kan det være de får et anden syn på dem

  ReplyDelete