Thursday, 27 December 2018

DM i muslimsk hykleri er afgjort: Tillykke til Fatih Yücel

Året nærmer sig sin afslutning, og derfor kårer Free Speech Blog danmarksmesteren i hykleri for muslimske mænd. Tyrkiske Fatih Yücel slår alle konkurrenter med flere længder.

En juleforskrækket muslim poster et opslag 24. december 2018. Han ser med rædsel, at mange af hans muslimske venner drister sig til at ønske andre mennesker "god jul". Det er tragisk og sørgeligt, mener Mohamed Sabr, der er far og aktivt støtter genindførelsen af islamistiske burkaer i Danmark.En muslimsk hykler kommer på banen 

Men nu kommer den tyrkiske muslim Fatih Yücel på banen og demonstrerer en dobbeltmoralsk væremåde, der selv for muslimer er sjældent set.Fatih Yücel bakker op om, at muslimer ikke skal ønske god jul til de vantro. "Vi har ingen grund til det," mener tyrkeren.Den meget troende muslim erklærer, at man som muslim anerkender kristendommens verdensbillede, hvis man drister sig til høfligt at ønske god jul.Det muslimske hykleri bliver afsløret

Men som det ofte er tilfældet, når man går muslimers udtalelser efter i sømmene, ligger der et ufatteligt hykleri bag Fatih Yücels verdenssyn.For præcist et år siden - 24. december 2017 - på selveste juleaften ønskede Fatih Yücel nemlig sine Facebookvenner en "glædelig jul".

Fatih Yücel er den type ret udbredte muslim, der gerne påpeger andres fejl og mangler i religiøs henseende. Men som i et stjålent øjeblik gør det stik modsatte af det, han prædiker.Fatih Yücel er en tyrkisk muslim, som har opholdt sig i Danmark omtrent hele sit liv. Her er et billede fra dengang, da han gik i børnehave.Hykleren Fatih Yücel er en af den slags unge muslimer, der fremover skal lave og opdrage egne børn og påvirke andre muslimske unge. Vi må håbe, at hverken børn eller andre muslimer lytter til Fatih Yücels religiøse hykleri.

Fatih Yücel ønskes tillykke med danmarksmesterskabet i muslimsk hykleri anno 2018.

Glædelig jul.


(Tilsendt postering)


Se også
Julfobi: Det er haram, hvis muslimer hygger juleaften

Islamister brænder juletræet i Bruxelles

Dansk muslim om terrordrabet på Louisa Vesterager Jespersen: "I er selv skyld i det"

Muslimer kalder dræbte Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland for ludere og kællinger på mindeside på Facebook

Muslimer fra Danmark jubler over dansk kvindes terror-død

No comments:

Post a comment