Saturday, 29 December 2018

Det ultimative offerkort: Muslimsk terroristmor har mest ondt af sig selv

Velkommen til Islamisk Stat terroristen Abdessamad Ejjoud 's familie i Marokko. Abdessamad Ejjoud har slået to unge kvinder (Louisa Vesterager Jespersen / Louisa Jespersen og Maren Ueland) ihjel i Allahs navn, men terroristens mor Aziza Ben Mbark har primært ondt af sig selv, fordi hun føler, at hun har "mistet" sin søn.

Hun græder og græder og fortæller, hvad Allah har givet hende - en islamistisk søn, der dræber i islams navn.Og som mange muslimer har Aziza Ben Mbark meget svært ved at se sig selv, sin familie og sine muslimske trosfæller i et dårligt lys. Men måske har terroristens mor ret. Måske var IS terroristen Abdessamad Ejjoud en "normal" muslim.
Her er terroristens bror Rachid Ejjoud, der overvejer, hvad der var sket, hvis hans bror var sluppet afsted med sine islamist-mord.Og så er interviewet med moren og broren til IS terroristen slut. Eller som man siger på de kanter - udover allahu akbar - "butikken er lukket".


(Tilsendt postering)


Se også
"Svenske" terrorister, der ville halshugge Jyllands-Posten 's journalister og kaste hovederne ned på Rådhuspladsen, er blevet løsladt

Snaphanen: Munir Awad: Manden Sverige glemte

Julfobi: Det er haram, hvis muslimer hygger juleaften
Islamister brænder juletræet i Bruxelles

Dansk muslim om terrordrabet på Louisa Vesterager Jespersen: "I er selv skyld i det"

Muslimer kalder dræbte Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland for ludere og kællinger på mindeside på Facebook

Muslimer fra Danmark jubler over dansk kvindes terror-død

1 comment: