Sunday, 23 December 2018

Dansk muslim om terrordrabet på Louisa Vesterager Jespersen: "I er selv skyld i det"


Yaser Muhammed - en afghansk muslim bosiddende i Danmark - mener, at det er danskernes egen skyld, når en dansk kvinde terrormyrdes efter islamistisk opskrift i Marokko.

Dette er Yaser Muhammeds direkte respons på terrordrabene på Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland.Dette er tankegangen i tusindevis af unge muslimers hoveder. I (danskerne) er selv skyld i det hele, og det er vores ret som muslimer at slå jer ihjel.

Denne tankegang er den direkte årsag til, at flere og flere danskere kigger skævt til muslimske modborgere. Danskerne gider bare ikke folk, der ønsker død og ødelæggelse over danskerne, og da slet ikke når danskerne samtidig hælder 33 milliarder kroner ned i lommen på disse modborgere via skatten. 


Yasar Muhammed ses her med islamistskæg og islamisk hovedbeklædning.


Yaser Muhammed har naturligvis gået på den sangforskrækkede uddannelsesinstitution CBS og går i øjeblikket på Frederiksberg HF-kursus. Her er der forhåbentligt en behjertet sjæl, der kan overbevise islamisten om, at han ikke hører hjemme i Danmark, men bør pakke sydfrugterne og returnere til Afghanistan.


Yaser Muhammed ønsker sig en skudsikker vest, som den terroristen Omar El-Hussein anvendte, da han udførte sine angreb på Krudttønden og synagogen.


(Tilsendt postering)

Se også
Muslimer kalder dræbte Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland for ludere og kællinger på mindeside på Facebook

Muslimer fra Danmark jubler over dansk kvindes terror-død

No comments:

Post a comment