Monday, 31 December 2018

Aggressive arabere tvang fly til at nødlande i Danmark

Medierne skjulte igen sandheden; terrorspecialist greb ind, da aggressive arabere opførte sig truende i et fly fra Oslo.

Hvorfor må befolkningen ikke vide, når arabere opfører sig aggressivt? I marts 2018 fik otte arabere et passagerfly til at nødlande i Københavns Lufthavn. En amerikansk terrorekspert, der var ombord, hindrede en potentiel katastrofe i 10.000 meters højde.

Araberne havde truet personalet og opført sig aggressivt kort efter afgangen fra lufthavnen i Oslo, så deres fly måtte nødlande i København.

Men i danske medier blev hændelsen beskrevet som forårsaget af "en gruppe berusede passagerer".

Her er, hvad Berlingske skriver. Berlingskes journalist Mathilde Graversen beskriver en "gruppe berusede passagerer". Mathilde Graversens stofområde på avisen er ofte indvandring i Danmark.

Sådan her står der i flyselskabets rapport med baggrund i kaptajnens redegørelse:En af de arabiske mænd følger efter og truer en ansat "bag i flyet".

Danske medier skjulte, at der var tale om arabere. Men ser man på det norske rejse-website Flysmart24, så kommer sandheden om passagererne for en dag.Her er Flysmart24's beskrivelse af passagererne:Der er tale om personer, som flyets kaptajn beskriver som personer med "arabisk ophav". Hvorfor skal en overskrift se sådan her ud i Berlingske?


(Tilsendt postering)


Se også Dansk muslim om terrordrabet på Louisa Vesterager Jespersen: "I er selv skyld i det"

Muslimer kalder dræbte Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland for ludere og kællinger på mindeside på Facebook

Muslimer fra Danmark jubler over dansk kvindes terror-død

Fathi El-Abed håner kvindelig politiker for hendes sexliv

No comments:

Post a comment