Wednesday, 7 November 2018

Rødder: Radio24syv 's kriminelle muslim udsender biografi


Der er ikke mangel på kriminelle muslimer i Danmark. Alligevel har forlaget People's Press fundet anledning til at udgive en biografi om det tidligere bandemedlem Nedim Yasar, der nu er vært på programmet Politiradio på Radio24syv.

20. november 2018 udkommer People's Press' bog om Nedim Yasars muslimske bandekriminalitet. Skrevet af Poul Madsen 's ekskone Marie Louise Toksvig. Toksvig er ansat på Radio24syv, der den seneste tid har promoveret Nedim Yasar skamløst.

People's Press, der udgiver bogen, ejer Radio24syv sammen med Berlingske.

Biografien om Nedim Yasar har titlen Rødder. - Bandelederen der rev sig fri fra sin fortid. / Rødder - en gangsters udvej, og bogen genbruger dermed titlen fra det store slavedrama, der blev sendt på tv i 1970'erne, som handlede om de kuedes rettigheder og endelige frihed.
Tal om at promovere kriminalitet med en forherligende forside. Portrættet af Nedim Yasar er taget lidt nedefra, så han ser mægtig og magtfuld ud. Med et majestætisk udtryk. I virkeligheden er Nedim Yasar en lidt fedladen fyr. Men det er lykkedes fotografen at sløre dette faktum.Man skal tilbage til USSR for at finde lignende propaganda.Det er kvalmende at tænke på de ofre for Nedim Yasars røverier med mere, som Radio24syv og People's Press træder på med den her klamme udgivelse.


(Tilsendt postering)
Se også
Alternativet 's spidskandidat til folketingsvalget i Københavns Omegn støtter Hizb ut-Tahrir

No comments:

Post a Comment