Tuesday, 20 November 2018

Nedim Yasar er død af sine kvæstelser


Den mand, der mandag aften blev skudt på åben gade på Hejrevej i Københavns Nordvestkvarter, var den 31-årige eks-bandeleder Nedim Yasar. Nedim Yasar blev straks bragt til traumecentret på Rigshospitalet. Men blev erklæret død tirsdag morgen. Det oplyser Københavns Politi til TV 2.

I dag udkommer Nedim Yasars bog Rødder - en gangsters udvej, der er skrevet af Poul Madsen 's ekskone Marie Louise Toksvig. Bogen handler om Nedim Yasars vej ud af kriminalitet og hans tid som leder af banden Los Guerreros.

Mandag aften var der bogreception på Hejrevej 30. Her fejrede Nedim Yasar og kolleger (blandt andet Nima Zamani og Marie Louise Toksvig) fra Radio24syv 's program "Politiradio" udgivelsen.

Politiet fik anmeldelsen om skudepisoden klokken 19.38, og flere patruljer blev sendt til adressen. Der er ikke foretaget nogen anholdelser i sagen.

Radio24syv har markeret dødsfaldet ved at flage på halv i dag.


UPDATE


Forvirringen er total. Københavns Politi afviser, at Nedim Yasar er død:

"Nedim Yasar var en fast del af panelet i 'Politiradio' på Radio 24syv, og i radiostationens nyhedsudsendelse klokken 10 forlød det, at han er død.

Det bekræfter administrerende direktør og chefredaktør Jørgen Ramskov over for TV 2, men Københavns Politi afviser Ramskovs oplysning."


UPDATE 2

Politiet bekræfter nu, at Nedim Yasar er død.


UPDATE 3

Forvirringen om Nedim Yasars død opstod, fordi Jørgen Ramskov fra Radio24syv oplyste til pressen, at Nedim Yasar var død, inden de pårørende var underrettet. Derfor kunne politiet i første omgang ikke bekræfte Jørgen Ramskovs udmelding.


Se også
Danske toppolitikere fraterniserer med den kriminelle tyrker Nedim Yasar

Aarhus: Islamisk terror ved højlys dag? Medierne er tavse.

No comments:

Post a comment