Sunday, 11 November 2018

Generalforsamling i moske; dine skattepenge går til kønsopdeling, undervisning fra en IS-kriger og udsagnet "julen er pervers"

Lørdag 10. november 2018 var der generalforsamling i DIT - Det Islamiske Trossamfund i Danmark. Dagen begyndte med 40 minutters koranlæsning og bøn. Via den kendte islamist og smørrebrødsjomfru Khalid Alsubehi fik omverdenen et lille indblik i moskeen.

Det er i denne moske i Københavns Nordvest-kvarter, der blev forhandlet en "våbenhvile" mellem kriminelle muslimske bander på plads i november 2017.

Pengene til Islamisk Trossamfunds moske på Dortheavej kommer fra skatteyderne. Islamisk Trossamfund påstår, at de ikke modtager penge fra den danske stat. Men det er som så ofte før, når emnet er islam, en sandhed med modifikationer. Islamisk Trossamfund har nemlig opfundet et sindrigt system af små klubber og foreninger, der så modtager pengestøtten fra de vantro danske skatteydere

Et eksempel er den såkaldte "Tulipanforening", der har lokaler samme sted som moskeen på billedet. Tulipanforeningen har i 10 år fået penge af Københavns Kommune til eksempelvis "fitness for piger" fire gange om ugen. I 2016 kunne TV 2 's dokumentarhold bevise, at det blot var lokaler, hvor der foregik koranundervisning. (Artikel fra TV 2 Nyhederne)En del vil måske spørge sig selv, hvordan en muslimsk organisation så let kan få penge på denne måde. Men når man læser dette svar til TV 2 fra Københavns Kommunes planlægningschef Mads Kamp, så står det måske mere klart.Foreningen lejer sig ind lokalerne, der tilhører Islamisk Trossamfund, og dermed kommer skattekronerne over i en organisation, der blandt meget andet har følgende punkter på programmet.

Kønsopdeling af unge piger og drenge

Men Det Islamiske Trossamfund i Danmark har mere at byde på.

Der arrangeres "lejrture" for "fremtidens forkyndere". Man må gå ud fra, at det betyder unge, der har potentiale til at missionere eller måske blive imamer. I hvert fald lærer "trossamfundet" de unge fra en tidlig alder, at kønsopdeling er en naturlig ting.

Drenge, der skal være "fremtidens forkyndere", er også på kønsopdelt lejrturIslamisk Stat-kriger underviste unge hos Det Islamiske Trossamfund i Danmark

7. april 2016 slog politiet og PET til i en stor aktion, hvor man anholdt fire personer for at kæmpe for Islamisk Stat i Syrien. Man havde opsnappet lister hos IS, hvor de unge mænd havde underskrevet sig med navn og de færdigheder, de kunne bidrage med i arbejdet for Islamisk Stat.

En af de fire var en tyrkisk mand, der var et kendt ansigt i Islamisk Trossamfund.8. april udsender Islamisk Trossamfund en pressemeddelelse, fordi en af de anholdte syrienkrigere havde tilknytning til Islamisk Trossamfund, hvor han underviste i islams lære.Overraskende nok var disse ord at finde i budskabet fra Det Islamiske Trossamfund i Danmark, da man omtalte IS-krigeren i sin meddelelse til offentligheden.Der var tale om en 27-årig mand, der underviste i Det Islamiske Trossamfund i Danmark. Han hedder Vedat Sariboga og underviste ifølge den muslimske organisation "unge brødre" i Islam.Vedat Sariboga forlod Danmark og Islamisk Trossamfund i 2013 for at drage i jihad-krig i Syrien. Det skema, som Vedat Sariboga udfyldte for at blive kriger hos Islamisk Stat, afslørede, at han blev anbefalet som "kriger for Allah" af Basil Hassan. Samme mand, der prøvede at dræbe Lars Hedegaard i hans hjem på Frederiksberg.

Det Islamiske Trossamfund var altså af den opfattelse, at jihadisten Vedat Sariboga ikke var en trussel for det danske samfund og manede til "besindighed".

Men danske domstole så anderledes på det, da Vedat Sariboga blev dømt i 2018.I retten kom det frem, at tyrkeren Vedat Sariboga skrev følgende til sin søster: "Jeg savner at være en af Allahs soldater og kæmpe i fronten".

En "underfundighed" i denne sammenhæng er, at Det Islamiske Trossamfund i mange år har rådgivet Københavns Kommune om integration i forsamlingen "Board for Integration og Medborgerskab".

Det Islamiske Trossamfund i Danmark har også været at finde i Københavns Kommunes antiradikaliseringsenhed, hvor organisationen har rådgivet og samarbejdet om, at unge ikke skulle radikaliseres til at blive for eksempel krigere for Islamisk Stat. I forbindelse med Islamisk Trossamfunds islam-underviser Vedat Sariboga gik den indsats ikke så godt.


Tilbage står spørgsmålet: Hvad har Vedat Sariboga undervist "unge brødre" i hos Islamisk Trossamfund?

Muhammedkrisen og hadet mod Danmark

I offentligheden er Islamisk Trossamfund mest kendt for at have sendt sin daværende leder - nu afdøde Abu Laban - til Mellemøsten under Muhammedkrisen, der opstod, fordi nogle satiretegnere tegnede en religiøs figur i islam.

Da Abu Laban drog afsted til Mellemøsten, fortalte den tvetungede imam, at han ville mægle og sørge for, at krisen i Mellemøsten blev afværget. I stedet viste det sig, at imamdelegation, som Abu Laban var en del af, var i Mellemøsten for at opildne til had mod Danmark. Det var Abu Labans tak til det land, der i sin tid tog imod ham som palæstinensisk flygtning.

Til arabiske tv-stationer udtalte Abu Laban følgende, da han var i Mellemøsten (kilde: Danmarks Radio):

"Hvis de muslimske lande beslutter at boykotte, og hvis de muslimske borgere føler, at det er deres pligt at forsvare profeten, så er det noget, vi kan glæde os over."

Her ses Det Islamiske Trossamfunds leder på tur i forbindelse med Muhammedkrisen. (Helt til højre i gråt jakkesæt - på billedet ses også Ahmed Akkari)Samme imam og leder - Abu Laban - er også kendt for følgende forside i Ekstra BladetLink til terror direkte fra Dansk Islamisk Trossamfund

I 1990 inviterede Det Islamiske Trossamfund i Danmark en herre ved navn Omar Abdel-Rahman - også kendt som Den Blinde Sheik - til moskeen i København. Tre år senere i 1993 blev World Trade Center i New York bombet (ikke det meget omtalte angreb i 2001). Omar Abdel-Rahman blev idømt 240 års fængsel for det terrorangreb.

Hvorfor havde Det Islamiske Trossamfund i Danmark besøg af sådan en mand?Velbesøgt moske på Kulturnatten i København

Hvert år afholder moskeen åbent hus på Kulturnatten i København, og hundredevis af naive københavnere står interesseret i kø for at opleve stemningen i moskeen med terrorforbindelserne og høre foredrag i moskeen om alle de gode ting, der foregår.Mon Det Islamiske Trossamfund i Danmark husker at fortælle om Vedat Sariboga, der underviste "unge brødre" i moskeen, inden han drog i hellig krig i Syrien, at deres afdøde leder Abu Laban sagde, at "danskernes jul er pervers", og om den kønsopdeling i moskeen, der gør, at piger og drenge ikke kan tage på lejrtur sammen?

(Tilsendt postering)


Mere om Islamisk Stat-krigeren og underviser hos Islamisk Trossamfund - Vedat Sariboga - på Syrienblog.
Se også
Alternativet 's pakistanske kulturborgmesterkandidat Badar Shah går ind for kønsadskillelse; pigerne må ikke komme med i BonBon-Land

No comments:

Post a Comment