Sunday, 4 November 2018

Berygtet islamist vil sælge halal-smørrebrød til vantro danskere

Dagens tilbud: Halal og islamist-smørrebrød på Nørrebro.

Så har den berygtede islamist og muslimske talsmand i diverse sammenhænge - Khalid Alsubeihi - åbnet Nørrebros (og måske hele Danmarks) første halal-smørrebrødsbutik. Khalid Alsubeihi åbende sin butik 2. november 2018.Her ses Khalid Alsubeihi i Syrien under en rejse til områderne omkring Islamisk Stat. Khalid Alsubeihi laver det kendte islamistiske tegn, som Islamisk Stat har gjort til deres symbol på religiøs magt.Khalid Alsubeihi er også formand for foreningen Viden om islam (VIOMIS). Det er en islamistisk organisation, der er kendt for at arrangere foredrag med yderligtgående imamer.

VIOMIS arrangerede senest en visning af en islamistisk film i Cinemaxx i Aarhus og København, hvor hadprædikanten Mohamed Hoblos talte for det kønsopdelte publikum inden filmen. En hadprædikant, der mener, at det er værre at misse én bøn end at voldtage børn.

Ved VIOMIS' filmforevisninger i Aarhus og København var der kønsopdeling, så kvinder og mænd ikke sad ved siden af hinanden


Islamister bosiddende i Danmark hilser hjerteligt på imam Mohamed Hoblos.Nu har Khalid Alsubeihi altså slået sig på muslimsk halal-smørrebrød, der sælges fra en forretning på Nørrebro i København.

Khalid Alsubeihi er ikke kun smørrebrødsjomfru, men også træner i thaiboksning. Han er i øjeblikket tilknyttet klubben Renegade MMA - Christianshavns Idrætsklub, der ifølge klubbens hjemmeside er Københavns hårdeste kampsportsklub.


Ahmed Samsam (til venstre) og lillebror, afdøde Hamza Samsam (til højre). (Foto: Syrienblog)


Khalid Alsubeihi er langt fra den eneste islamist, der har gjort en levevej ud af sælge mad til vantro danskere. Ifølge Syrienblog drev syrienjihadisten Ahmed Samsam isbutikken Fontænen på Frederiksberg. Syrienblog skriver:

"Terrorist Ahmed Samsam fra terrororganisationen Islamisk Stat (ISIL) drev indtil for et år siden isbutikken “Fontænen” (på Falkoner alle, red.) (nu Fruittella Gelato, red.) på Frederiksberg, hvilket vi tidligere har beskrevet. IS-eventyret for IS-medlemmet ophørte pludseligt i maj 2017, da ISIS-butikken blev angrebet, og en ansat skudt.
Målet var ifølge vores kilder at dræbe terroristen Ahmed Samsam. Lillebroderen, terrorist Hamza Samsam, der også var tilknyttet Islamisk Stat, blev knivdræbt i København tilbage i 2015.

Med døden i hælene, måtte Ahmed Samsam flygte til Malaga, hvor han ifølge lokale medier skiftede hotel ni gange på 20 dage, inden han blev anholdt af spansk politi og sigtet for terror.

(...)

Fontænen på Frederiksberg lukkede, og terrorfamilien Samsam flyttede fra København til Roskilde. Nu er IS-boden genopstået under et fornyet dæknavn, som faderen, terrorist Jihad Samsam og søsteren, terror-sympatisør Dowa Samsam står i front for. Navnet er det uskyldige Fruittella Gelato.

Terrorist Jihad Samsam er tilknyttet Det Muslimske Broderskab, og kom til Danmark efter terrorbølgen i 80’erne, hvor han blev dødsdømt in absentia for islamistisk terrorisme og drab. Søsteren, terror-sympatisør Dowa Samsam har tidligere været i forening med bl.a. terror-sympatisørerne Haifaa Awad og Lamaa Al-Farra.

Den yngste i flokken, født i kølvandet på 9/11, hedder i øvrigt Osama Samsam efter familiens store idol."


Dowa Samsam reklamerer for Fruittella Gelato på Facebook.Ibrohimjon Iminjonovich Asparov - en usbekisk islamist, der i dag driver cafevirksomhed i Vejle.


Også den usbekiske islamist Ibrohimjon Iminjonovich Asparov, som Tyrkiet mistænker for at have skaffet automatvåben og pistoler til usbekeren Abdulkadir Masharipov, som dræbte 39 mennesker i et terrorangreb 1. januar 2017 i Istanbul, har været aktiv indenfor restaurationsbranchen. Asparov, der bor i Vejle, har siden 2014 drevet to cafeer i Vejle i henholdsvis Mariaparken samt Cafe Churrisimo i Mary's Shoppingcenter. Mere hos Syrienblog.Den kurdiske Islamisk Stat-kriger Enes Ciftci, der har taget navneforandring til Hamza Cakan og desuden er kendt under dæknavnene Abu Aya Dinimarki og Abu Aya Al Kurdi, drev, indtil han blev anholdt for terror i september 2015, Enes Pizzaria / Enes Pizzeria i Tune Center 11A, 4030 Tune. På menuen hos Enes Pizzaria var der - ret usædvanligt for en Islamisk Stat-krigers smag - både skinke-pizza, pølser, bacon og øl. Mere hos Syrienblog.
Se også
Alternativet 's pakistanske kulturborgmesterkandidat går ind for kønsadskillelse; pigerne må ikke komme med i BonBon-Land

No comments:

Post a comment