Monday, 5 November 2018

Afsløring om Peter Madsen 's overfaldsmand


Medierne fortalte dig det ikke: Sexforbryder Peter Madsens overfaldsmand var indvandrer.


I august 2018 sad den livstidsdømte Peter Madsen og sludrede med en medfange i et fængsel på Falster.  Pludselig og umotiveret bliver han overfaldet af 18-årig mand, der slår ham så hårdt i ansigtet, at Peter Madsen senere skal sys på skadestuen. Peter Madsens brilleglas har skåret ham så dybt i ansigtet, at han er tæt på at miste synet.

Alle medier beskrev overfaldet, og senere skrev medierne også om den 18-årige, der i oktober 2018 blev dømt tre måneders fængsel for vold. Men medierne glemte at fortælle, at overfaldsmanden var indvandrer og ikke etnisk dansker. Det måtte befolkningen ikke vide.Bloggen kan nu afsløre, at Peter Madsens overfaldsmand var indvandrer.

Lokalaviser skrev nemlig om den 18-åriges kriminelle fortid i kølvandet på overfaldet på Peter Madsen.

Den 18-årige begik et overfald på sagesløse i oktober 2017 i Tølløse, hvor han nikkede tilfældige unge fra en efterskole "skaller", røvede dem og tvang dem ind i en bil.

Her skriver sn.dk om dommen.Også Ekstra Bladet søgte aktindisgt i den 18-åriges kriminelle fortid.Den 18-årige er altså dømt for vold på tilfældige i Tølløse i forening med en kvinde og en mand.

Lad os se på hvem politiet efterlyste efter overfaldet i Tølløse. Det var to mænd og en kvinde. Læg mærke til etniciteten på de to mænd, hvoraf den 18-årige altså er den ene.De to mænd "A" og "C" er altså ikke etniske danskere. Vi ved, at de er dømt for overfaldet, og en af dem er den 18-årige mand, der overfaldt Peter Madsen i fængslet.

Hvorfor fortalte medierne ikke dette?

Det nedenstående var alt, som medierne fortalte fra retten:Den 18-årige indvandrer er straffet adskillige gange for vold og meget andet. I marts 2016 blev den nu 18-årige dømt for at have stukket en 15-årig dreng ned på en sti i Holbæk klokken 00.45 om natten.

Hans straf blev dengang en "ungdomssanktion".

Medierne fortæller meget nødigt sandhenden. Den skal du selv finde som borger.


(Tilsendt postering)
Se også
Radiovært Nima Zamani melder sig ind i Dansk Folkeparti

Top 25 over knivstik på asylcentre

No comments:

Post a Comment