Monday, 1 October 2018

Voldtægtsmand og gaderøver laver smæderap om Rasmus Paludan

Bloggen har skrevet om rapperen Adam (Adam Amoabeng Bak Sørensen) tidligere, der har lavet en haderap om Rasmus Paludan fra Stram Kurs. Nu er der kommet nye detaljer frem om rapperen. I 2012 kaldte Adam sig for Big Fresh (ikke Big Flesh som Uriasposten skriver, selvom det muligvis havde været passende), og det år fik han en dom på to års fængsel for en brutal voldtægt af en nigeriansk prostitueret samt tre år og ni måneders fængsel for tretten gaderøverier.Om Adams voldtægt af den prostituerede fremgår det af BT:


“Mishandlingen er ifølge tiltalen begyndt med trusler på livet. Således er den 23-årige (Adam Amoabeng Bak Sørensen, red.), der er beskyttet af et navneforbud, tiltalt for at have slået kvinden i ansigtet, mens han råbte.

– I want to fuck you. I want to kill you, står der i anklageskriftet.

Ifølge tiltalen blev hun tvunget til både samleje samt anal- og oralsex. Hun skal også være blevet tvunget til at slikke ham i anus. Politiet mener også, at den 23-årige tog kvælertag på sit offer, og trak en plasticpose over hendes ansigt, ’så hun var ved at miste bevidstheden’, står der i anklageskriftet.”

Af andre kilder fremgår det, at Adam Amoabeng Bak Sørensen desuden voldtog den prostituerede med en tandbørste og en toiletbørste.

Det er samme mand, der i dag advarer mod Rasmus Paludan ...


Mere på Uriasposten.


Se også Terrorist-Omars ven var vært på Guldtuben på TV 2

Skuespilchef Morten Kirkskov er bange for islams vrede

Fady Mohammad - lærer på CPH Business - og en cykelhandler - Coskun Ibrahim Simsir - på Tagensvej er anholdt for at medvirke til terrorisme

Den ene af de to terrormistænkte, der blev anholdt forleden dag, blev i 2010 tillagt dansk statsborgerskab. Af et enigt folketing.

Ekstra Bladet bragte nazi-løgn: Kendt rød journalist støtter fake news

Afrikansk dødsvold midt på Strøget: Mild straf og ingen udvisning

1 comment:

  1. Ynkeligt vi har sådane klamme taber i Danmark han burde ikke kunne udtale sig om en skid han burde sidde i en arbejdslejr og sulte til døden hehe det satire hehe jeg er imod vold ikke Adam svanse per

    ReplyDelete