Friday, 19 October 2018

Skal Danmark have sin første muslimske borgmester? Niko Grünfeld 's pakistanske afløser står klar i kulissen.

Ny muslimsk borgmesterkandidat i København har ikke dansk pas og kalder DF'er for "retarderet".

Alternativet og Liste Å har en ny joker i ærmet efter Niko Grünfeld skandalen på Københavns Rådhus. Deres mulige kandidat er muslim, ikke dansk statsborger, tidligere elev på en pakistansk friskole, kæmper for burka og bederum på skolerne og så kalder han et medlem af folketinget for "retarderet".

Her er pakistanske Badar Shah fra Alternativet.

Til kommunalvalget i København i 2017 valgte 2077 københavnere at sætte deres kryds ved Badar Shah.

Mon vælgerne vidste, at Badar Shah ikke har dansk pas og statsborgerskab og har været på overførselsindkomst i Danmark?
Hans pakistanke forældre flyttede til Danmark, men mente ikke, at deres søn skulle blive dansk, så derfor søgte forældrene ikke om, at Badar Shah kunne blive dansk statsborger. Derimod satte de Badar Shah i muslimsk børnehave og senere i den pakistanske muslimske friskole Jinnah (Jinnah International School i Vanløse), hvor han fik sin religiøse skolegang.

Dansk kultur synes Badar Shah selvsagt er "sær", som han skriver i dette opslag på Facebook i 2018:I dag er Badar Shah valgt til Københavns Borgerrepræsentation for Alternativet. Badar Shah er Alternativets politiske ordfører og medlem af integrationsudvalget. For udlændinge er en af Badar Shahs mærkesager.

Her er han på talerstolen på Københavns Rådhus.Her skriver han i Alternativets blad "Altervisten" om problemerne med integrationen i Danmark. Skylden er naturligvis ikke på nogen måde mellemøstlige udlændinge. Skurken er de danske virksomheder. Faktisk hele "det danske samfund", der udøver "diskrimination", fordi de ikke ansætter de mange nye udlændinge med "mellemøstlig klang":Badar Shah anerkender, at der er problemer med kriminalitet i indvandrertunge ghettoer. Men løsningen er lige efter Alternativets vejviser. Ikke ét ord om forældrenes ansvar for deres kriminelle børn. Det er politiet, der må handle sammen med kommunerne. Og så skal der selvfølgelig "investeres", hvilket i praksis betyder, at danskere skal betale endnu flere penge til kriminelle udlændinge.Badar Shahs fokus omkring de kriminelle, som han kalder "utilpassede unge", er klart. Det er ikke deres kultur og religion, der har skylden. Nej, det er, fordi de ikke har et toilet, varme i deres hjem, og fordi de er fysisk afskåret fra resten af byen.

Hvordan kan man skrive sådan noget? Er det Alternativets syn på "utilpassede unge"? At de er utilpassede grundet manglende toiletter?Den pakistanske folkevalgte for Alternativet har flere mærkesager. Badar Shah er som sin pakistanske partifælle Sikandar Siddique en varm fortaler for retten til den islamistiske burka.

Lovens forbud mod burka er "fuldstændig forkert", erklærer Badar Shah.Alternativets medlem af Borgerrepræsentationen er også en meget stor tilhænger af bederum på danske uddannelser.Her fejrer den muslimske folkevalgte Badar Shah (til venstre) en pakistansk nationaldag i København. Sammen med den pakistanske ambassadør. (Der findes øjensynligt ikke billeder af Badar Shah til grundlovsdag. I hvert fald ikke nogen han har fundet anledning til at poste på sin Facebookprofil.)
Alternativet og Uffe Elbæk har lanceret, at der skal være en bedre "tone" i dansk politik. Men det er som om deres muslimske medlem Badar Shah ikke helt har forstået beskeden.

Her omtaler Badar Shah Dansk Folkepartis folketingsmedlem og ordfører Søren Espersen som "retarderet".Badar Shah er også en stor modstander af dansk politik, der ikke går "hans vej". Der findes en "indfødsretsprøve", som udlændinge skal tage, hvis de vil have dansk pas. Den prøve finder politikeren "idiotisk".

Er det den nye gode tone fra Alternativet?Badar Shah fra Liste Å kalder også folk, han ikke er enig med, for "racist". Her en debat i Jyllands-Posten omkring problemer med somaliske migranter i Danmark.

Hvis man ikke er enig med Badar Shah, så er man "racist".Som så mange andre udlændinge og politikere på venstrefløjen har Badar Shah en tendens til at smide "nazikortet" og sammenligne alt med nazismens gru og drab.

Her sammenligner han et nyt politisk parti med nazismen.Og her bruger Badar Shah jødernes død i koncentrationslejre som politisk argumentation i nutidens Danmark. Velkommen til Liste Å i 2018. Hvorfor dog ydmyge ofre i dødslejre i 1940'erne for at fremme sin egen politik?Og da den danske lov kaldet "smykkeloven" blev vedtaget i det danske folketing, så skulle Badar Shah også lige sammenligne med "1930'erne".

Med "1930'erne" mener Badar Shah den periode i Tyskland, hvor nazismen voksede. Altså sammenligner Badar Shah danske demokratisk vedtagne love med Hitlers Tyskland i 1930'erne, hvor demokratiet i praksis var sat ud af spil.Her ses Badar Shah til turbandagen på Rådhuspladsen midt i København.Det var også på Rådhuspladsen, at Badar Shah 9. juni 2018 holdt tale. Da flere hundrede muslimer omdannede Rådhuspladsen til en muslimsk bedeplads. Der blev holdt en såkaldt iftar, hvor de fremmødte muslimer fejrede en historisk sejr over vantro ikke-muslimer, og Badar Shah var selvfølgelig blandt talerne.Her holder han sin tale.Og her er de mange muslimer på Rådhuspladsen midt i København, hvor de fejrer en sejr over de vantro.

Læg mærke til at pladsen er afspærret med rød/hvid bånd, så almindelige københavnere ikke kunne komme for tæt på de mange muslimer.
Badar Shah er generelt meget kritisk overfor Danmarks beslutninger i forhold til islam. Her giver han tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen skylden for krisen omkring Muhammedtegningerne i Mellemøsten.

Alt hadet blev skabt, fordi Anders Fogh Rasmussen ikke inviterede mellemøstlige ambassadører til møde, påstår Badar Shah.Her ses nogle muslimer i Badar Shahs hjemland Pakistan, der brænder dannebrog af. Dette har Anders Fogh Rasmussen en del af skylden for, erklærer Badar Shah fra AlternativetSjovt nok skriver Badar Shah sådan her på Facebook 10 år efter krisen med Muhammedtegningerne i MellemøstenBadar Shah ønsker sig et dansk pas en dag. Hvis han må beholde sit pakistanske pas også. Det er vigtigt for ham, at han ikke kun er dansk statsborger.
Her er historien om dobbelt statsborgerskab, som han opfatter som en "god nyhed".Badar Shah erkender, at et dansk pas kan have lange udsigter, fordi han har været på dagpenge og suget penge op af de danske statskasser.

Badar Shah har fundet ud af, at loven om statsborgerskab er blevet strammet, hvis man har fået for mange overførselsindkomster fra staten. Derfor har Badar Shah postet den sure smiley.Og når Badar Shah ikke får dagpenge eller er byrådspolitiker for Alternativet, så drømmer han om at komme i folketinget en dag.

Her er han på besøg i folketinget. Læg mærke til hans hashtag #Inshallah

Det betyder, "hvis Allah vil". Badar Shah kommer altså i folketinget hvis "Allah vil det".Og Badar Shah spørger også om følgende på Facebook:
Svarene er mange. Men ét kunne være, at han ikke fejrer jul:
At han kæmper for, at Danmarks Radio skal afholde muslimske eid-fester på licensbetalernes regning.Og det kunne også være, fordi han er en varm fortaler for muslimske friskoler, der udbreder islam til små børn.

Her et kritisk indlæg mod Socialdemokratiet, der vil forbyde muslimske friskoler. Badar Shah finder det "sørgeligt" og er "forarget", hvis de muslimske friskoler forsvinder fra Danmark:Her er et klassebillede fra Badar Shahs muslimske friskole Jinnah, som han gik på som barn. Læg mærke til at halvdelen af de små piger har muslimsk shariatørklæde på.Uffe Elbæk overvejer lige nu om, hans pakistanske partikammerat skal have posten som kulturborgmester i København.
Her hænger Badar Shah og Niko Grünfelds valgplakater sammen på Nørrebro op til kommunalvalget i 2017.Skal Danmark have sin første muslimske og pakistanske borgmester?


(Tilsendt postering)


DR skriver nu:


"Tre kandidater kæmper om Niko Grünfelds borgmesterpost

Franciska Rosenkilde, Badar Shah og Kåre Traberg Smidt er Alternativets kandidater til kulturborgmesterpost."

Se også
Alternativet 's spidskandidat til folketingsvalget i Københavns Omegn støtter Hizb ut-Tahrir

Niko Grünfeld-skandalen blegner: Alternativet ville have bombetruende muslim valgt til folketinget

9 comments:

 1. Dette ville være et afgørende skridt for danmark, det meste af hans sludder peger entydigt mod sharia, så er der virkelig grund til at folk tropper op til alle valg, der skal og må ikke være muslimer på betydende poster i danmark, de er så fjernt fra vores livssyn og for dem er det magtpåliggende at at trække flere af disse middelalderlige personer frem. Bare postulatet at de " utilpassede Unge " bare kræver flere bevillinger og mere arbejde på et tidligere tidspunkt er jo grebet ud af luften, så længe deres forældre og brødre lever godt af ydelser og kriminalitet og blæser højt og flot på hvad deres afskum laver hele døgnet, udover selvfølgelig at røve og forøve så meget vold og ødelæggelse de kan, må der andre midler til, f.eks. at politi skyder for at uskadeliggøre de steder de tør komme, dernæst få så mange som muligt sendt hjem i så højt tempo som muligt, og, ikke at forglemme tage ydelsen fra de forældre som åbenlyst ikke er deres opgave som forældre voksen, jeg ved godt at muslimeske sønner sommetider lyder deres formodede far, men da begge er fløjtende ligeglade bare der kommer ekstra penge til huset, kan det kun gå en vej, ned. I de kredse er det fint at være rig og vise det frem, men hellere brække en arm end give til dem som intet har, INGEN MUSLIMER PÅ STORE POSTER I DANMARK.

  ReplyDelete
 2. Dårlig start, at starte ud med at kritisere landets love. Løbet er tabt før det begyndte, nej tak til alternativet.

  ReplyDelete
 3. han er dybt kriminel med nogle af de ting han siger, og så mener jeg da ikke at ikke danske mennesker kan blive valgt ind i det danske folkestyre, for kan de det, skal loven promte laves om, men det er bare min mening

  ReplyDelete
  Replies
  1. Man behøver desværre ikke at være dansk statsborger for at kunne vælges til lokalpolitiske poster.

   Delete
 4. smid den nar ud af landet nægt ham dansk statsborgerskab og forbyd Alternativet som parti , de har ingen berettigelse , latterlige tegninger

  ReplyDelete
 5. Man skal da have dansk statsborgerskab hvis man vil bestride en post som borgmester. Hvis man ikke vil være statsborger, vil man vel heller ikke have så betroet en stilling.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Man behøver ikke at være dansk statsborger for at stille op til kommunalvalg. Det er noget, EU har bestemt for nogen år siden, så vidt jeg ved.

   Badar Shah ønsker at blive dansk statsborger (han ønsker dobbelt statsborgerskab, som jeg forstår det), men han har ikke kunnet opnå dansk statsborgerskab endnu, da han har fået sociale ydelser fra den danske stat, hvilket forsinker en ansøgning om statsborgerskab.

   Delete