Friday, 5 October 2018

Rådhuspladsen må ikke bruges til hyldestkoncert til Kim Larsen; muslimer fik tilladelse til massebøn

Kim Larsens mindekoncert på Rådhuspladsen i København er aflyst, da arrangøren ikke har kunnet få tilladelse til at afholde koncerten til den danske nationalskjalds ære. En muslimsk fest på Rådhuspladsen - Åben iftar på Rådhuspladsen – ved DM-Aid - hvor de tilstedeværende muslimer fejrede en historisk sejr over vantro ikke-muslimer, komplet med massebøn til Allah havde ingen problemer med tilladelserne.
Hvorfor er der forskel på tilladelsernes udfald? Mener de ansvarlige myndigheder, at det er vigtigere at fejre muslimske højtider i hjertet af København end at afholde en dansk folkefest for netop afdøde Kim Larsen?

Et indblik i tilladelserne via justitsminister Søren Pape afslører, at Københavns Politi og Københavns Kommune ingen problemer havde med sikkerhed og tilladelser, da et kæmpe islamarrangememt blev afholdt på Rådhuspladsen i juni 2018. Islamarrangementet afstedkom, at Rådhuspladsen var omdannet til en slags bedeplads i flere timer.

Men få måneder senere, da Kim Larsen gik bort og skulle mindes præcis samme sted, så var der problemer, og arrangementet måtte aflyses. Vi taler om samme plads, hvor muslimer havde fået tilladelse til at bede til Allah få måneder tidligere.Nogle borgere meldte hurtigt ud på Facebook på dagen, hvor Kim Larsen døde, at de kunne ønske sig et optog suppleret med en lille mindekoncert på Danmarks mest ikoniske plads - Rådhuspladsen i København. Men da de skulle have tilladelse fra politi og kommune, faldt hammeren fra politiets side. Det kunne ikke lade sig gøre at fejre Kim Larsen på Rådhuspladsen. Den er p.t. forbeholdt Allah.

Her er en overskrift fra TV 2.Medierne kunne fortælle, at man ikke kunne se et sådan arrangement for sig fra myndighedernes side.Politiet trak simpelthen tilladelsen tilbage. Det danske folk kan ikke mindes sin mest folkekære sanger i nyere tid. Her fortæller TV 2 Lorry om den aflyste mindekoncert for afdøde Kim Larsen:
Blandt andet skulle Rasmus Nøhr og andre danske kunstnere have optrådt med deres egne versioner af Kim Larsens musik.

Hyldesten til islam og muslimers sejr over vantro ikke-muslimer på Rådhuspladsen blev tilladt.

9. juni 2018 blev der afholdt et islamarrangement, hvor Københavns Kommune og Københavns Politi ikke så nogen grund til at aflyse.

Mange år i træk, hver sommer, har københavnske muslimer spærret Rådhuspladsen af, hyret muslimske vagter og derefter afholdt massebøn for Allah. Midt i kongens København

Man kan se den rød-hvide afspærringstape nederst i billedet, der skulle forhindre almindelige danske borgere i at komme ind på Rådhuspladsen, der på dagen var forbeholdt troende muslimer.Her ses de muslimske vagter til arrangementet. De muslimske vagter havde taget håndjern med i deres bælter - som magtmidler.


Søren Pape Poulsen, justitsminister, blev efterfølgende spurgt, hvordan et så stort muslimsk arrangment kunne foregå midt på Rådhuspladsen. Samme sted, hvor myndighederne ikke anser det som en god ide at mindes Kim Larsen

Et officielt spørgsmål blev sendt i folketinget til Søren Pape fra Integrationsudvalget:Søren Pape ville som minister gerne svare på spørgsmålet:

Søren Pape svarer, at islamarrangementet er en "Iftar", der skal hylde Allah på Rådhuspladsen, og at Københavns Kommune gav tilladelse til arrangementet, hvor mange hundrede muslimer deltog.Det fremgår også fra den konservative minister, at politiet i København heller ikke havde nogle problemer med hyldesten til islam og Allah.Politiet mener, at forsamlingen af muslimer ikke har udgjort en fare. Få måneder senere, da Kim Larsen-mindekoncerten skal afholdes nøjagtigt samme sted, der er Københavns Politis vurdering helt anderledes. Nu er forsamlingen til eller i fare, hvis Kim Larsen koncerten gennemføres.


Søren Pape, der er øverste chef for politiet, vurderer, at der ikke har været grund til at forbyde det kæmpe muslimske arrangement på Rådhuspladsen.Søren Pape er altså klar i mælet. Muslimske arrangementet er intet problem. Kim Larsen mindekoncerter udgør derimod en sikkerhedsrisiko.

Her ses justitsministeren i et halsgreb indsat af en dømt kriminel bandechef, der stammer fra Tyrkiet. Han er dømt for vold, røveri og narkokriminalitet, men har uagtet sine mange og alvorlige forbrydelser scoret et velbetalt job som vært på Radio24syv.Hvordan kan det være, at Københavns Kommune og Københavns Politi tillader kæmpe muslimske arrangementer på Rådhuspladsen - senest 9. juni 2018, men få måneder senere ikke kan give tilladelse til, at man samme sted hylder en af de største kulturpersonligheder nogensinde? Hele Danmarks Kim Larsen.

Vil Søren Pape svare, hvis han nogensinde får vristet sig fri af den tyrkiske muslims halsgreb?


(Tilsendt postering)


UPDATE
Jeppe Bjørnberg Hansen 's Optog for Kim Larsen skulle være endt med en koncert på Rådhuspladsen. Politiet nægtede at give tilladelse med henvisning til sikkerheden. Optoget ender i stedet på Nytorv.


"DR afholder rigtig nok en koncert søndag aften, der i grunden er en tv-udsendelse og desuden sendes på P4.

Koncerten i dag fredag - Optog for Kim Larsen - var planlagt før af nogle borgere, der vil gå fra Christianshavn til Rådhuspladsen, hvor kunstnere skulle hylde Kim Larsen.

Så den reelle folkefest var i dag. Politiet har estimeret, at 100.000 danskere ville gå med og ende på Rådhuspladsen.

Men politiet trak tilladelsen tilbage.

Dette er altså folkefesten og IKKE DR's tv-show søndag."
Se også
Førtidspensionist Ibrahim Öztürk blev "udvikslingshæmmet" og slap for fængselsstraf efter voldeligt overfald

Som den eneste kulturpersonlighed støttede Kim Larsen Muhammedtegnerne; om deres triste skæbne sagde han: - Det er det skammeligste, der er sket, siden danske mænd og kvinder måtte gå under jorden under besættelsen

Terrorist-Omars ven var vært på Guldtuben på TV 2

Muslimsk opgør lukkede Danmark ned

Qasam Ijaz har skrevet om det muslimske arrangement på Rådhuspladsen her. Uriasposten skriver om arrangementet her

23 comments:

 1. Sådan en historie ville aldrig komme i MSM....

  ReplyDelete
 2. Nu er rasmus nøhr jo selv en af de værste muslim røvslikkere der har sin gang på dansk jord, og derfor ikke folkelig og dansk på nogen måde.
  Men mon ikke det er fordi at arrangementet er for sent ude?
  Hvorfor ikke ansøge til d. 23 okt på kim larsens fødselsdag, så der er tid til at få tilladelser på plads.
  Muslimsk opstød eller hvad man skal kalde deres massebøn, kan jo hindres ved at smide griseblod over hele pladsen.

  ReplyDelete
 3. Det er en underlig sag. Politiet krævede, at arrangøren stillede en sikkerhed på en million kroner.

  ReplyDelete
 4. Hvordan hænger de 2 ting sammen? Man blive da lam i hovedet af at hver linje skal sammenligne de 2 vidt forskellige arrangementer med hinanden ..
  .
  DET KAN også være at de overtræder støjgrænser som gælder ...
  At dette arrangement er meget længere end 2 timer.
  At dette arrangement forventes at tiltrække endnu flere mennesker..
  Eller at der er planlagt noget andet som har fået tilladelse forinden?
  Eller at der er et anden arrangement et sted tæt på som gør logistikken ikke går op....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Så må du jo dokumentere, at det forholder sig, som du påstår. Arrangementet blev afvist af politiet med henvisning til sikkerheden. Det er fakta.

   Delete
  2. Ja, og de to arrangementer er jo og så vidt forskellige i størrelse. Det ene deltager der ca. 1600, og det andet vil der være ca 100000 til. Prøv du at klemme 100000 sammen på en plads hvor der kun er plads til 25000.

   Delete
  3. Ingen vidste jo, hvor mange, der ville deltage, da arrangementet blev afvist af politiet.

   Delete
 5. Nu er Københavns rådhusplads IKKE forbeholdt københavnere, som et indlæg foreslår, og samtidig undre over “udefrakommende indblanding”, Københavns rådhusplads er hovedstadens rådhusplads og dermed ALLE indbyggeres rådhusplads . . Jeg må antage at den “ukendte” der skriver, ikke har gjort op med sig selv, at København ikke tilhører københavnere, muslimer eller andre grupperinger, men alle med et dansk personnummer !!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Så der heller ikke noget problemer i at holde et Iftar arrangement på Rådhuspladsen, da det er danskere der arrangere og kommer, så hvad er problemet hvis Rådhuspladsen er for alle danskere?

   Delete
  2. Unknown

   Selvfølgelig er det et problem at lade muslimske bosættere fejre en sejr over vantro ikke-muslimer på Rådhuspladsen. Det siger sig selv.

   Delete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

   Delete
 6. Døm nu ikke alle over en kam folkens, godt nok har vi mistet en folkehelt oh et ikon, emn der skal da også være plads til andre med en anden tro, selvom det ikke er vores?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvorfor skal der være plads til muslimske bosættere, der mener, at danskerne skal underkaste sig islam?

   Delete
 7. Har i evt. overvejet muligheden for, at det her er fake news??

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er ikke fake news. Historien er grundigt dokumenteret.

   Delete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

   Delete
 8. Ovenstående artikel er noget af det mest racistiske jeg længe har læst !!! En tilladelse til arrangement har INTET at gøre med tro....men det lader denne blogger til at tro!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Man giver tilladelse til arrangementer arrangeret af troende / truende muslimer. Man afviser et dansk arrangement til ære for Kim Larsen.

   Delete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

   Delete
  3. Jeg har sagt det til dig tidligere. Jeg ønsker ikke at give plads til din muhamedanske propaganda her.

   Delete
 9. Det her er Kim Larsen og Danmark. I er gæster i hvor land,i har taget jeres med her til.(Kære Kim Larsen) R.I.P. i fred.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Helt enig. De muslimske bosættere bør sendes retur.

   Delete
 10. hold så op for... dk vågn op det er snart forsent. jeres døtre fra generation 2020 kommer til at gå med tørklæder for at gå i fred! stop det nu eller tag kampen! hvem giver disse tilladelser og forbud??? en muslim eller en muslim konflikt ramt person der bør fjernes??

  ReplyDelete