Thursday, 18 October 2018

Niko Grünfeld-skandalen blegner: Alternativet ville have bombetruende muslim valgt til folketinget

Synes du, at skandalen med Købehavns kulturborgmester Niko Grünfeld er slem? Den er intet imod, hvad Alternativet formår, når partiet virkelig ruller sig ud.

Hvad siger du til en muslim, der truer med at sprænge et universitet i luften og er talsmand for en moske, der holder med Islamisk Stat? Jamen, så har du en folketingskandidat fra Alternativet.

Mohammad Sabah Ahmad er 27 år, og på sit CV har han allerede mange ting stående.

- bombetrusler mod Aarhus Universitet

- talsmand for Grimhøjmoskeen, der håber, at Islamisk Stat vinder, og som har radikaliseret muslimer til at drage i hellig krig i Syrien

- formand for Arabiske Studerende på Aahus Universitet

- født i Danmark og har gået på det indvandrerfyldte Langkær Gymnasium

Palæstinensiske Mohammad Sabah Ahmad har udtalt følgende om islams regler:

"Der er et kæmpe hul i vores grundlov” (fordi loven forbyder en person at være gift med flere koner på samme tid)

"Jeg anerkender, at stening findes i islam, som jeg har valgt som min religion. Jeg kan hverken tilføje eller fjerne noget i islam."

Mohammad Sabah Ahmad blev i 2016 valgt til at være Uffe Elbæks folketingskandidat for Alternativet i Østjylland med et flertal på 53 ud af 86 stemmer.

Velkommen til Liste Å.Klokken 13.57 i december 2012 ringede Alternativets nuværende medlem Mohammad Sabah Ahmad til 112 og truede med at sprænge de studerende i luften 30 minutter senere. Han blev idømt en straf på 30 dages fængsel for sin bombetrussel.Da Mohammad Sabah Ahmad senere blev valgt som kandidat for Alternativet, kom historien i de danske medier.
Mohammad Sabah Ahmad blev også et centralt medlem af Grimhøjmoskeen i Aarhus. Han fik det tillidsfulde hverv som talsmand for den ekstremistiske moske. Moskeen er kendt for at hylde Islamisk Stat, og flere radikale muslimer har inden deres afrejse til Syrien frekventeret moskeen. Det er en offentlig hemmelighed, at moskeen på Grimhøjvej var stedet, man skulle opsøge, hvis man gerne ville en tur til Syrien for at deltage i jihad. Moskeen i Aarhus er kendt for at have rekrutteret unge mænd direkte til Islamisk Stat i Syrien, hvor de kunne kæmpe for islams værdier på den mest bestialske måde.Her udtaler Mohammad Sabah Ahmad sig - i sin egenskab af formand for moskeen på Grimhøjvej i Aarhus - varmt om Islamisk Stat i 2015:Mohammad Sabah Ahmad har også udtalt til Ekstra Bladet, at han så folkemødet på Bornholm - nærmere bestemt Trykkefrihedsselskabets debatmøde mellem den hollandske politiker Geert Wilders og Jyllands-Postens tidligere kulturredaktør og ophavsmand til avisens Muhammedtegninger Flemming Rose - som et "perfekt" terrormål.

Tænk at man kan bedømme et menneske som et "perfekt terrormål" og alligevel få Uffe Elbæks fulde støtte.
Da der kom for meget kritik af den muslimske Alternativet-kandidat i Aarhus, valgte Mohammad Sabah Ahmad i første omgang at sætte sit kandidatur på standby.

Men partiets daværende ordfører Rasmus Nordqvist glædede sig bare over, at Alternativets islamistiske kandidat, der truer med bomber mod skoler, var kommet ind i partiet. Rasmus Nordqvist ser fortsat "en vigtig rolle" for Mohammad Sabah Ahmad, der har udtalt, at stening bare er en del af islam, og det må man så acceptere.

Alternativet mener, at den dømte islamist kan "bygge bro" og "vise demokratiets vej".Her ses Rasmus Nordqvist med nissehue på ChristiansborgOg her understreger Rasmus Nordqvist, at Mohammad Ahmad er velkommen hos Alternativet til alle tider.I dag arbejder Mohammad Ahmad som telefonsupporter hos Yousee's kundeservice. Så når du har et problem med dit TV eller internet, så kan det være, at du får Mohammad Sabah Ahmad i røret. Yousee har udnævnt Mohammad Sabah Ahmad til mentor for andre ansatte i firmaet, så han kan hjælpe og støtte dem i forhold til Yousee's værdisæt.

Hvad tænker Yousee på?Intet er for langt ude til Alternativet. Bombetrusler mod studerende, tilknytning til en islamistisk moske og understregning af, at stening og islam hører sammen, er altsammen noget, der omfattes af Alternativets tolerance, når emnet er islam.

Husk at ud af 86 medlemmer i vælgerkredsen hos Alternativet i Aarhus, der valgte 53 medlemmer af Alternativet at bakke op om disse værdier. Velbekomme.(Tilsendt postering)
Se også
Alternativet 's spidskandidat til folketingsvalget i Københavns Omegn støtter Hizb ut-Tahrir

5 comments:

 1. Han er ikke længere folketingskandidat.
  https://nordjyske.dk/nyheder/mand-bag-bombetrussel-ikke-laengere-folketingskandidat/a45d89aa-9b87-4202-9988-f5e003647834

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, det er ikke en nyhed. Men det siger noget om, hvilke personer som Alternativet er villige til at opstille til folketinget.

   Delete
 2. Hvad er hans personlige holdning til homoseksuelle, for vi ved godt hvad Islams holdning er, og melder sig ind i et parti hvor nogle af de mest fremtrædende medlemmer af partiet er netop homoseksuelle, personligt er jeg ligeglad hvad folk er det er op til folk selv...

  ReplyDelete
 3. Vi lever i en syg verden, så ikke overraskende at læse dette. Alle slags typer kan bruges i Folketinget. Undre mig dog over, at det kun koster 30 dage for en bombetrussel.

  ReplyDelete
 4. Mit blod koger med raseri over dette korandyrs handlinger, men lige så meget over den danske stats patetiske sanktioner mod denne ekstremist og selv-erklærede landefjende. Ud med ham og alle hans ligesindede! De hører til i Pakistan eller et andet muslimsk lortehul, men ikke i Danmark.

  ReplyDelete