Saturday, 20 October 2018

Kandidat fra Alternativet sammenligner Dansk Folkeparti med HitlerAlternativet er ikke kun rigt på islamister, som bloggen har dokumenteret de seneste dage, og uærlige og hykleriske kulturborgmestre som Niko Grünfeld. Partiet har også sin del af DF-hadende medlemmer, som man normalt skal ud på den yderste venstrefløj for at finde.

Klaseværelset bugner af politisk propaganda, når en folketingskandidat fra Alternativet underviser sine folkeskoleelever i samfundsforhold. Det indrømmer folkeskolelærer Niels Christiansen fra Alternativet i et blogindlæg.

Skal man lægge sine politiske overbevisninger væk, når man som folkeskolelærer har ansvaret for en skoleklasse på 9. årgang? Er det okay at give skoleeleverne lærdom baseret på artikler skrevet af volds- og hærværksdømte venstreorienterede ekstremister? Skal man som folkeskolelærer i samfundsfag sammenligne ordinære politiske partier i folketinget med Hitlers nazisme og kyniske bevægelser som fascismen?

Det gør den østjyske folkeskolelærer og folketingskandidat fra Alternativet - Niels Christiansen.

Niels Christiansen, der lever med diagnosen autisme, er opstillet for Alternativet i Østjylland til det kommende folketingsvalg.På en folkeskole i Østjylland er der både 8. og 9. klasser, der modtager undervisning af Niels Christiansen. Eleverne, der er i teenagealderen, burde få en objektiv undervisning om forskellige samfundsforhold. Men desværre har Niels Christiansen fra Alternativet valgt at tage sine egne politiske overbevisninger med ind i klasselokalet til de unge mennesker.

Niels Christiansen indrømmer blankt, hvilke metoder han underviser efter, i et blogindlæg på folkeskolen.dk, der er et fagmedie for folkeskolelærere.

Niels Christiansens indlæg fra folkeskolen.dk stammer fra september 2018, hvor han giver sine kolleger en opsang om politik i deres undervisning.Niels Christiansen, der blev uddannet folkeskolelærer i 2017, er 27 år. Han indleder sit indlæg på nettet således.

Politikeren fra Alternativet skriver om det "moralske ansvar", man har som folkeskolelærer, for at klæde de unge elever på til den "politiske verden".Derefter går han i gang at beskrive, hvordan han fortæller sine 9. klasseelever om fascismen, der er en politisk ideologi, der er nært beslægtet med nazismen, hvad angår ideologiens syn på magt, vold og undertrykkelse.Niels Christiansen fortæller videre om sin undervisning. Om hvordan Hitler kom til magten i Tyskland, og Niels Christiansen benytter så lejligheden til at sidestille Hitler med Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige. De to partier er opstillingsberettigede partier, der virker ved demokratiske midler, mens Hitlers nazistparti var skyld i 25 millioner menneskers død.Niels Christiansen sammenligner Dansk Folkepartis valgmateriale med Hitlers aviser, hvor Hitler bliver omtalt som "Führer" - føreren. Det var også i Hitlers aviser, man udpegede de millioner af jøder, der senere skulle dø i gaskamre, som mål for nazismens ideologi.Niels Christiansen fortæller videre om, hvad hans 9. klasseeleverne må stå model til, når han står for undervisningen. Niels Christiansen drager paralleller fra den omfattende folkemordsideologi nazismen til både Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige.

Dette foregår altså på en helt normal folkeskole i Østjylland i 2018.Men Niels Christiansen bruger også nutidens venstreekstremistiske bevægelser og organisationer i sin politiske argumentation overfor sine sagesløse elever.

For at "perspektivere" giver Niels Christiansen sine elever eksempler fra hjemmesiden for organistionen REDOX fra den yderste venstrefløj. Redox's ledere og medlemmer er dømt for politisk vold, hærvær og ulovlig indsamling af information om politiske modstandere.Lad os se på hvad Redox er. Redox ser sig selv som et "medie", men er en venstreradikal organisation, hvor medlemmerne stammer fra den yderste venstrefløj. Redox overvåger og udstiller folk på internettet, som de ikke er enige med politisk.

Flere medlemmer af Redox er dømt for politisk vold, hærværk på biler og ulovlig hacking af folks computere.

Her er en artikel fra Politiken, der beskriver, hvordan fire medlemmer af Redox-gruppen blev dømt ved en dansk domstol:Man ser i dommen, at Redox's overvågning er brugt til "chikane og overfald" på politiske modstandere.

Her er samme sag omtalt i Ekstra Bladet i 2013.Her ses det, at et Redox-medlem også blev dømt for hærværk mod biler i 2007.Det er denne ultravenstreorienterede og antidemokratiske bevægelse, som Niels Christiansen bruger som kilde, når han underviser i folkeskolen. En bevægelse med flere fængselsdømte medlemmer, der virker ved vold og chikaneovervågning af politiske modstandere. Det fortæller Niels Christiansen fra Alternativet på sin blog på folkeskolen.dk.Men Niels Christiansen fortæller om mere end sin undervisning på sin politiske Facebookprofil. Her et eksempel fra oktober 2018.

Her skal en 8. klasse lære om "politiske partier". Og politikeren fra Alternativet spørger retorisk om, hans kolleger kender situationen og oplyser så, at han straks begynder at undervise i Karl Marx.Karl Marx har lagt navn til den politiske ideologi marxismen. Der er en ideologi, der forbindes med kommunismen og forholder sig kritisk til kapitalens magt.

Kommunismen menes at have kostet op mod 100 millioner mennesker livet.

Det er selvfølgelig vigtigt at undervise om, men man kan godt tvivle på, at den venstreorienterede alternavist Niels Christiansen er helt objektiv i denne sag. Husk på at han argumenterer overfor sine elever ved hjælp af nutidens venstreradikale og voldelige organisationer som Redox.På Alternativets hjemmeside beskriver Niels Christiansen sig selv med få ord. Her fremgår det at han lider af autisme.Hvad er følgerne af at være autist? Følgende er hentet fra Wikipedia:

"Et sprog, der er udviklet under det, som gennemsnittet af befolkningen har. Autisten har ofte "snævre interesser og fokus". Hvilket måske forklarer, at Niels Christiansen underviser eleverne primært ud fra et venstreorienteret synspunkt.

Man kan også få "fobisk angst", "raserianfald" og have "selvskadende adfærd", hvis man er autist.Hvad mener du om en folkeskolelærer, der sammenligner nazismen og Hitler med Dansk Folkeparti? Et parti som 20 procent af vælgerne stemte på i 2015 og som udelukkende virker på demokratisk vis.

En lærer, der bruger "artikler" fra voldsdømte venstreorienterede, som argumenter for sine politiske pointer i undervisningen i en 9. klasse.

Ville du have din børn som elever i den folkeskole? Og hvordan kan det lade sig gøre, at unge mennesker bliver udsat for propaganda af politikere midt i klasseværelset.Niels Christiansen fra Alternativet er jævnligt sammen med partitoppen på Christiansborg. Her ses han med folketingsmedlemmet Torsten Gejl fra Alternativet. Partitoppen kender altså Niels Christiansen og hans værdier ganske godt. Men det er åbenbart ikke noget problem for Alternativets top at have en folketingskandidat, der sammenligner Dansk Folkeparti med Hitler og som i deres daglige virke som folkeskolelærer propaganderer helt åbenlyst.(Tilsendt postering)


Se også
Skal Danmark have sin første muslimske borgmester? Niko Grünfeld 's pakistanske afløser står klar i kulissen.

Alternativet 's spidskandidat til folketingsvalget i Københavns Omegn støtter Hizb ut-Tahrir

Niko Grünfeld-skandalen blegner: Alternativet ville have bombetruende muslim valgt til folketinget

No comments:

Post a Comment