Monday, 22 October 2018

Er Carolina Magdalene Maier fra Alternativet folketingets største CO2-gris?Hykleriet er totalt, når Alternativet prædiker, at danskerne skal blive hjemme i Danmark, mens deres toppolitikere nærmest bor i en flyvemaskine!

Uffe Elbæks tropper hos Liste Å siger én ting. Men gør det stik modsatte.

Alternativet bruger alle anledninger til at fortælle den danske befolkning, at de skal skære ned på flyrejser, og helst skal de slet ikke flyve. For miljøets skyld.

Men hvad gør man, når man er politisk ordfører for Alternativet i folketinget og elsker dykkerferier, skiture og eksotiske rejser til fjerne destinationer på den anden side af jordkloden? Jamen, så tager man da bare afsted.

Mød Alternativets politiske ordfører Carolina Magdalene Maier.Mens Carolina Magdalene Maier har siddet i folketinget for Alternativet de seneste tre år, har hun fløjet til mindst 13 lande og tilbagelagt mindst 173.790 kilometer i et flysæde.

Carolina Magdalene Maier opfordrer danskerne til ikke at flyve for miljøets skyld. Men når hun selv får en ledig stund i kalenderen, så sidder Carolina Magdalene Maier i et fly på vej ud i verden.

Her tager Carolina Magdalene Maier et billede, mens hun sidder i flyveren på vej til Grønland.Her er den liste med flyrejser, som Carolina Magdalene Maier fra Alternativet fortæller om på sine sociale medier. Der kan sagtens være flere. Men dette er de rejsemål, som Carolina Magdalene Maier har fortalt om offentligt.

Bloggen har sat kilometer på hver rejse. De fleste rejser er tur/retur. Det vil sige, at bloggen har opgjort det samlede kilometerantal frem og tilbage på rejsen.

Perioden, der er gennemgået, er fra november 2015 til oktober 2018:

2018

Oktober 2018: Det Røde Hav, Egypten 7090 km t/r

September 2018: Naoshima (blandt andet), Japan 17.400 km t/r

August 2018: Bordeaux, Frankrig 3050 km t/r

Juli 2018: Gibraltar 5000 km t/r

Februar 2018: Zanzibar, Tanzania 14.800 km t/r

2017

November / december 2017: Reykjavik, Island 4200 km t/r

Juni 2017: Grønland 5900 km t/r

Marts 2017: New York, USA 12.356 km t/r

Februar 2017: Folgaria, Italien 2300 km t/r

Januar 2017 New Delhi, Indien 11.800 km t/r

Januar 2017 New Delhi - Amritsar, Indien 800 km t/r

2016

November 2016: Paris, Frankrig 2000 km t/r

Oktober 2016, London, England 1900 km t/r

September 2016: San Francisco, USA 17.554 km t/r

Juli 2016: Murcia, Spanien 4400 km t/r

Marts 2016: København, Danmark - Auckland, New Zealand 17.520 km (enkelt)

Marts 2016: Auckland, New Zealand - New York, USA 14.220 km (enkelt)

Marts 2016: New York, USA - København, Danmark 6200 km (enkelt)

Februar 2016: San Martino di Castrozza (Milano), Italien 2300 km t/r

2015

December 2015: Gran Canaria, Spanien 7600 km t/r

November 2015: Paris, Frankrig 2000 km t/r

November 2015: Bejing, Kina 13.400 km t/r


Antal kilometer tilbagelagt: 173.790 kilometer.

(Dette resultat er reelt nok meget højere, da man ofte flyver til andre lufthavne undervejs og mellemlander, mens disse tal er baseret på den lige strækning til destinationen)


Her er Carolina Magdalene Maier fra Alternativet i New York - på toppen af Empire State Building i 2016:Hvorfor er det interessant at dokumentere, hvad en folkevalgt politiker laver i sin (rigelige) fritid? Den enkle forklaring er, at Carolina Magdalene Maier og Alternativet fortæller alle danske borgere, at de skal undgå og måske helt droppe flyrejser.

Her er en artikel fra Jyllands-Posten i 2016. "Danskernes vaner skal ændres". Men det gælder åbenbart ikke for Alternativets egne politikere.Her er Carolina Magdalene Maier på en flot strand under en tur til New Zealand. Det tager knap 28 timer at flyve til New Zealand fra København.Her er en artikel fra Danmarks Radio, hvor Carolina Magdalene Maier udtaler sig om, at danskerne nu skal holde ferie i Danmark.

Det er kun politikere som hende selv, der skal en smuttur til New Zealand (på samme tur fløj Carolina Magdalene Maier i øvrigt over New York på vej hjem).Her er den ivrige dykker fra Alternativet på dykkerferie i Afrika på sydhavsøen Zanzibar.En Instagram-ven spørger, hvor Alternativets politiske ordfører er på dykkerferie.Og her er så en dejlig tropisk sandstrand fra Zanzibar i Tanzania, Afrika. Et dykkerparadis for Alternativets politikere.Til Danmarks Radio fortæller Carolina Magdalene Maier, at hendes mission er at få flere danskere til at holde ferie i Danmark. Et løfte hun ikke selv efterkommer.Alternativets toppolitiker, der blev valgt i København i 2015, er også glad for at tage på skiferie. Her står Carolina Magdalene Maier fra Alternativet på snowboard i bjergene i Norditalien. Læg mærke til skiltet fra Alternativet som Carolina Magdalene Maier har taget med på bjergtoppen.Her er hun på en anden skiferie et andet sted i Italien. Et skiland Carolina Magdalene Maier øjensynlig sætter stor pris på.Men hvorfor er det, at Carolina Magdalene Maier vil have danskerne til ikke at flyve på ferie? Det handler om, at det udleder meget CO2, når man bruger flyet som transportmiddel.


Dette udtaler Carolina Magdalene Maier til Danmarks Radio:
Her er Carolina Magdalene Maier dog selv taget på ferie med sin kæreste (præsten Flemming Pless) i Indien i 2017, hvor de også flyver lidt rundt i Indien til andre destinationer. Man skal flyve omtrent 6000 kilometer for at komme til New Delhi fra Københavns Lufthavn, og dertil kommer turen hjem.Som ivrig flypassager fra Alternativet der udleder du meget CO2, der er den store faktor, når man taler om klima og miljøkrise.

Til DR oplyser Trafikstyrelsen, at en person udleder 250 gram CO2 for hver kilometer, man flyver.Her er Carolina Magdalene Maier på rejse til Kinas hovedstad Beijing, hvor hun ser det kommunistiske parlament. Carolina Magdalene Maier så også Den Himmelske Freds Plads på turen, skriver hun på Instagram.Og her har Carolina Magdalene Maier lavet en selfie i et fly på vej til USA - midt ude over Atlanterhavet. Hun har været heldig at få vinduespladsen.
Men når man som flyrejsende udleder 250 gram CO2 per kilometer, og man som Carolina Magdalene Maier flyver mindst 173.790 kilometer på tre år, hvor meget CO2 har Alternativets politiske ordfører så udledt, mens hun har siddet i folketinget?

Hele 43.447.500 gram CO2 har bare én politiker fra Alternativet som minimum svinet med.

(Beregningen omfatter kun de flyrejser, Carolina Magdalene Maier har fortalt om på sine sociale medier)

Her er klimasynderen på en tur til Japan, hvor hun blandt andet besøger hovedstaden Tokyo.Og her er Carolina Magdalene Maier på Gibraltar ved Middelhavet, hvor hun har fundet en abe. Men hvorfor ikke holde ferie i Danmark, som danskerne jo ellers skal?

Alternativets poltiske ordfører er så glad for at dykke, at hun i 2017 tog et dykkerbevis, så hun kan dykke i åbent hav.

Læg mærke til at det IKKE er de danske farvande, Carolina Magdalene Maier glæder sig til at dykke i. Nej, det er Atlanterhavet, Stillehavet, Middelhavet og Det Røde Hav, som Carolina Magdalene Maier dykker i.Faktisk holdt politikeren fra Alternativet dykkerferie ved Det Røde Hav i Egypten i efterårsferien i oktober 2018. Det fortalte hun om i "Ugens gæst" på DR's P1, der blev sendt 19. oktober 2018.

Her er Carolina Magdalene Maier på endnu en tur til de varme lande. Destinationen er den skønne ferieø Gran Canaria. Fordi øen ligger så langt fra EU, kan man som EU-borger handle særligt billigt dernede uden for mange toldafgifter.Men nogle gange kan en lille sviptur til London også være meget rart. Her er ordføreren fra Alternativet ude at få en burger i den fashionable London-bydel Notting Hill. En flyvetur til London er lige under 1000 kilometer. Modsat Carolina Magdalene Maiers noget længere tur til New Zealand, der er på næsten 18.000 kilometer.
Rejsedronningen og klimagrisen fra Alternativet har altså udledt mindst 44 millioner gram CO2 i sin tid i folketinget.

Men danskere skal holde ferie i Danmark, mens Alternativets ordfører selv udleder millioner af gram CO2 på sine flyture.
Alternativet gør igen noget, som de siger deres vælgere og borgere i Danmark IKKE må.

Her er den ukronede rejsedronning efter en flyvetur til GrønlandOg med Alternativets reklameskilt på toppen af World Trade Center i New York.Her slapper hun dog lidt af med sit dykkerudstyr efter et veloverstået dyk under havets overflade.Er Carolina Magdalene Maier fra Alternativet folketingets største miljøsvin?


(Tilsendt postering)


Se også
Kandidat fra Alternativet sammenligner Dansk Folkeparti med Hitler

Skal Danmark have sin første muslimske borgmester? Niko Grünfeld 's pakistanske afløser står klar i kulissen.

Alternativet 's spidskandidat til folketingsvalget i Københavns Omegn støtter Hizb ut-Tahrir

Niko Grünfeld-skandalen blegner: Alternativet ville have bombetruende muslim valgt til folketinget

20 comments:

 1. super informativt, dog er i simpelthen nød til at arbejde på opsætningen af siden.... i den opløsning jeg sidder i og på chrome, der ligner det en collage som børnehave har klistret sammen, håber i får kigget på det :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak. Vi er ikke tekniske genier, men vi vil se på, om der eventuelt kan gøres noget, der gør siden mere appetitlig.

   Delete
 2. meget imponerende journalistik. Siden trænger dog til en grafisk opdatering. Man bør kunne se alt indholdet uden at skulle "scrolle" sidelæns.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ikke imponerende journalistik.

   Artiklen er ufattelig rodet og gentager sig selv i et væk.

   At finde informationerne kunne en 4 klasses elev, - og sikkert også disponere stoffet bedre.

   Men meget interessant, hvilket hykleri

   Delete
  2. Det er nogen fremmelige 4. klasse-elever, du kender. Men bloggen vil bestræbe sig på at blive endnu bedre og være opmærksom på ikke bare indhold i fremtiden, men også form.

   Delete
 3. Dilemma: Borgerlig kan forbruge, forurene som de vil
  Carolina kan ikke, jeg kalder dette "The Great Green Consumer Trap" Budskabet fra det grønne progressive: "Vi ønsker at forbrugeren gør oprør mod sig selv". Det var en miljømand fra USA der brugte dette udtryk, glemte navn af vedkommende. Dette har jeg været meget optaget af. Den er meget svær at håndtere, men jeg ville lave en ny approach for de grønne: Fokus på vindersager: Vi skal have et nyt bankvæsen, skandaler er ude af kontrol. Vi skal have et landbrug som fremmer livet på landet. Vi må forholde os til truslen fra Kina /cyber, robbotter, overvågning), Vi skal have et fair handelssystem (noget Trump faktisk gør noget ved). Derimod vil jeg nok holde mig fra identitære problemstillinger omkring klima og forbrug, idet vi ser hvordan Carolina er i problemer med sine rejser - og det er vi alle som vil det grønne. DF vælgere og Trumpvælgere typisk rejser mindre og har dermed et lavere CO2 udslip. Det ved jeg for mange af trumpisterne har aldrig været ude af staten Colorado.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Forskellen er, at mange borgerlige ikke slår sig selv op på at være "klimavenlige" forbrugere modsat Carolina. Det betyder self. ikke, at deres CO2 har mindre betydning for luften end Carolinas, men i det mindste har de ikke slået sig op på at være direkte imod deres egne handlinger hver dag. Hvis man gerne vil have andre mennesker til at handle på en bestemt måde, så kan det ikke nytte noget, at man gør det, man ikke vil have andre til at gøre. Et barn lærer med stor sandsynlighed heller ikke at køre med cykelhjelm, hvis forældrene på hver cykeltur kører uden.

   Delete
  2. Vil det ikke være en god ide at lade migranter blive hjemme, da de fleste vel forbruger langt mindre i deres hjemlande i forhold til, hvis de får ophold i vesten?

   Delete
 4. Meget interessant. Det er sgu sørgeligt at være så dobbeltmoralsk.

  I må lige blive bedre til at disponere og layoute stoffet.

  I springer rundt. Sindssygt rodet.

  ReplyDelete
 5. Jeg synes den er vinklet lige hårdt nok. Man kan godt være for adfærdsregulering uden at gå forrest. Med feks højere priser på flyrejser, skal man være villig til at betale de højere priser - men behøver da ikke at undlade at rejse.
  Men godt nok en imponerende flyrejseaktivitet - ikke bare et lille bitte rejsebillede fra Bornholm?

  ReplyDelete
 6. Det ville være en langt bedre artikel, hvis I havde gjort jer den ulejlighed at prøve at få en kommentar fra hovedpersonen -Det kunne jo være at hun havde noget at sige i forhold til det.
  Det fremgår heller ikke tydeligt om alle rejserne er ferier, eller om hun har været af sted på nogle af dem i forbindelse med sit arbejde.

  ReplyDelete
  Replies
  1. På grund af bloggens organisering er der ikke mulighed for at indhente kommentarer. Men Maier har bekræftet oplysningerne om rejseaktiviteten. Der er til gengæld uenighed om antallet af privatrejser i forhold til antallet af tjenesterejser.

   https://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2018/10/folketingets-flyverdronning-carolina.html

   Delete
 7. Fuck layoutet. Folk fokuserer på det forkerte ! Synes det er totalt i orden at I afslører den dobbeltmoralske hykler ! Keep up the good work ....

  ReplyDelete
 8. Præcis, fokus på indholdet, tak

  ReplyDelete
 9. Kvoter og regulering kunne være en løsning, hvor 1. flyvning koster n kroner, 2. flyvning koster n • 2, 3. flyvning n • 9 kroner pr år. Og fx en studerende vil kunne sælge en eller flere flyvning(er) videre, og få betalt sin tog-, bil-, eller cykelferie. Og ligeså med (okse)kød.
  Og nej, jeg er ikke veganer..

  ReplyDelete
 10. Fantastisk godt at svineriet bliver belyst. Tak for det. Godt gået. Mvh.

  ReplyDelete