Friday, 12 October 2018

Britta Nielsen stjal fra de fattige og gav til de rige


Der dukker løbende detaljer op vedrørende svindelsagen fra Socialstyrelsen. Nogen af dem har deres helt egen corny kvalitet.

Britta Nielsen 's søn hedder Jimmy Jamil Hayat.

Dette link er en oversigt over grunde og deres ejere i Phalaborwa i Sydafrika.

Scroller man ned til side 38, kan man se, at ejeren af 49 Silonque er Britta Nielsens søn Jimmy Jamil Hayat.

På den grund ligger Thula Bush Estate. En kæmpe grund, hvor man kan købe huse og tage på ferie. Selve Thula Bush Estate ligger på grundene Silonque 49 og 50.

Nummer 50 ejes af danskeren Jacob Augo Lyth. Det vil sige, at Britta Nielsens søn ejer 50 procent af Thula Bush Estate.

Britta Nielsen skulle eje et hus, der også er på side 38 i oversigten. Britta Nielsen ejer angiveligt Silonque 41, og huset har fået navnet Dannevirke.

Men nu bliver det corny ... for der er også showbusiness i det.

Anders Bircow fra Linie 3 har dræbt en zebra på Thula Bush Estate.

I 2013 var Anders Bircow gæst på Thula Bush Estate. Stedet som Britta Nielsens søn Jimmy Jamil Hayat ejer halvdelen af.

I en artikel i Se og Hør (april 2013) står Bircow med hele familien på Thula Bush Estate.

Så Anders Bircow, der sandsynligvis var inviteret på "ludertur" af Thula Bush Estate (forstået på den måde at han har fået opholdet gratis eller billigt mod at give stedet noget presseomtale), har altså skudt en zebra og boet for nogle af millionerne fra Socialstyrelsen med hele familien på en farm i Afrika.

Den her historie bliver ved at give.


(Tilsendt postering)


Se også
Smørrebrødsjomfru Khalid Alsubeihi renser ud blandt beskidte vantro

Millionsvindel i Socialstyrelsen - sagen har et muslimsk spor

2 comments:

  1. Tinglysning dok https://www.scribd.com/document/390606772/Britta-Nielsen#page=1&fullscreen=1

    ReplyDelete
  2. Tilsyneladende har damen brugt rigtig mange penge på at "forkæle" hendes børn. Nu sys jeg, at man skal passe på med bare at anklage hendes børn. Hvis jeg var mor - ville jeg nok ikke fortælle mine unger, at jeg var en løgner og bedrager. Så det er vel sandsynligt, at børnene troede at pengene kom fra deres fars arv. Når det er sagt, så kan man også blive så forkælet, at man mister alt sans for rigtigt og forkert. Jimmy har snydt folk i Sydafrika ved at sælge varm luft. Desuden har han ladet dyr sulte ihjel. Når tingene kommer for let til en, bliver man ind imellem så uansvarlig, at det er svært at begribe. At han så vælger at overføre et par hundrede tusinde efter at moderen er afsløret - kunne måske været gjort i desperation. Tanken om fattigdom kan være svær, for børn, som har fået alt. Jeg forsvarer ikke nogen - og ved i virkeligheden heller ikke, hvordan tingene hænger sammen. Men havde jeg begået en forbrydelse, skulle mine børn da ikke straffes for den. Men han skal straffes for at snyde folk og lade dyr dø. Og det er så sket i Sydafrika - så lad ham afsone der.

    ReplyDelete