Wednesday, 17 October 2018

Alternativet 's spidskandidat til folketingsvalget i Københavns Omegn støtter Hizb ut-TahrirNiko Grünfeld er ikke den eneste anløbne politiker fra Uffe Elbæk 's Alternativet. Alternativet har også en muslimsk kandidat, der støtter Hizb ut-Tahrir og kæmper for mellemøstlige værdier.

Hvad får du, når du stemmer på Alternativets "mangfoldige" kandidater, der ønsker en ny "tone" i dansk politik?

Du får muslimske og pakistanske klanfejder, støtte til islamisterne i Hizb ut-Tahrir, borgerløn til alle, 9/11-fornægtelse og en indædt kamp for mellemøstlige værdier i Danmark.

Uffe Elbæks hold er sat til folketingsvalget. Mød pakistanske Sikandar Siddique fra Liste Å.

Sikandar Siddique er en kontroversiel politiker. Han har tidligere været socialdemokrat og har sammen med Siddique-klanen haft store klanfejder, også politisk, med den konkurrerende pakistanske Khan-klan. Khan-klanen er kendt for at have en politiker, hvis søn Shuaib Khan udover at være knivmorder er leder af indvandrerbanden LTF (Loyal to Familia).

I 2018 er Sikandar Malik Siddique blevet valgt som en af Alternativets kandidater til folketingsvalget 2018 eller 2019.Og hvad får du, hvis du stemmer på nummer 1 på Alternativets liste i Københavns Omegn?

Listen er lang. Men fælles for det hele er, at pakistanske Sikandar Siddique kæmper benhårdt for værdier og sager, der har rod i Mellemøsten.

Er det den nye politiske "tone", som Uffe Elbæk har talt så meget om? Lad os se på det ...Sikandar Siddique, der er muslim, er tidligere i medierne blevet sat i forbindelse med den ekstremistiske muslimske gruppe Hizb ut-Tahrir, der kæmper for at indføre sharia i Danmark og bytte demokratiet ud med et muslimsk kalifat.

Sikandar Siddique blev set til USA-fjendske og islamistiske demonstrationer i blandt andet 2004, hvor de muslimske demonstrationsdeltagere råbte trusler mod danske firmaer, der handlede med USA.Sikandar Siddique benægter ikke tilhørsforholdet og kalder det "irrelevant", fordi han dengang var lokalpolitiker.Jyllands-Posten beskrev i 2005 en fejde i Socialdemokratiet, hvor Siddique var i centrum på grund af sine ekstremistiske muslimske holdninger. Blandt andet benægtede Sikandar Siddique øjensynligt, at Osama bin Laden og al-Qaeda stod bag 9/11. Og også i 2005 blev han set til møde i Hizb ut-Tahrir.
Men lad os se på Liste Ø-kandidatens fokusområder.


Et kig på Sikandar Siddiques officielle politikerprofil på Facebook afsløret meget.

Sikandar Siddique er imod Nye Borgerlige, som han beskylder for at sprede frygt og had. Er den slags beskyldninger et eksempel på den nye gode debattone, som Alternativet slår til lyd for?På Sikandar Siddiques opslag liker hans Facebookven Nedim Yasar. Nedim Yasar er en dømt bandeleder, der har begået forbrydelser så som vold, røveri og narkokriminalitet. I dag er Nedim Yasar ansat på skatteyderfinansierede Radio24syv som vært.Og i tråden på Sikandar Siddiques profil ser man opbakningen fra hans følgere, der hæger om Alternativets "gode tone".

Nye Borgerlige kaldes blandt andet et "naziparti" - af Vesna Barbu Matovic - på Sikandar Siddiques profil.

Sikandar Siddique omtaler i et andet opslag på sin profil danske politikere som xenofober - altså som værende sygeligt bange for fremmede. Og selvfølgelig henter Sikandar Siddique også lige "nationalisme" op af posen.Bortset fra de hårde angreb på danske politikere, der mener noget andet end Alternativet, hvad angår muslimsk masseindvandring, ser det ud til, at Sikandar Siddique mest interesserer sig for Mellemøstens værdier og sager, der har betydning langt væk fra Danmark.

Her fejrer Sikandar Siddique en pakistansk helligdag.
Sikandar Siddique går også op i den palæstinensiske sag og er - naturligvis - imod Israel.Her er endnu mere støtte til Palæstina fra Sikandar Siddique.
Og her er Sikandar Siddique til støttefest for ofrene i Syrien i en mellemøstlig forening.Men også den pakistanske provins Kashmir er Sikandar Siddiques fokusområde. Kashmir er et område, som atommagterne Pakistan og Indien kriges om.Her er Sikandar Siddique i juni 2018 til møde på Christiansborg med Alternativets tidligere politiske ordfører. Emnet er Kashmir.Sikandar Siddique vil også gerne sende Inger Støjberg til Afghanistan af en eller anden grund. Måske er det en inddirekte trussel mod ministeren, da Afghanistan er et meget farligt land, hvis man ikke er islamist.Den mangfoldige kandidat fra Alternativet er her til "turbandag" på Rådhuspladsen i København.Her er Sikandar Siddique til et møde om en "mangfoldigshedskonference", som Alternativet vil stable på benene.

Dette er arbejdsgruppen. Læg mærke til hvor lidt mangfoldige de er i forhold til deres hudfarver. Der er kun sorte og brune mennesker i Alternativets arbejdsgruppe. Er det et udtryk for særlig mangfoldighed at udelade hvide mennesker?Her et opslag om en politisk kollega med afrikansk baggrund. Læg mærke til Sikandar Siddiques hashtag "vores tid er nu". Hvem er "vores"? Er det en gruppe af farvede mennesker? Og hvor er mangfoldigheden, hvis kun brune mennesker skal være en del af vores tid?Sikandar Siddique er selvsagt for, at burkaen skal tillades og bruges i Danmark. Han mener, at det er et udtryk for "personlig frihed" at gå med burka, og han mener, at det er "udansk" at være mod burka.
Sikandar Siddique går meget op i at få den islamistiske burka gjort lovlig i Danmark. Han kalder brugen af den islamistiske klædedragt for en "basal rettighed".
Her er politikeren fra Pakistan til demostration for burka. Læg mærke til skiltet med "Fingrene væk fra min niqab!" - et rigtigt godt Alternativet-slogan til valgkampen.Sikandar Siddique kæmper også for at få det muslimske halalkød ind i børnehaverne. Og han mener ligefrem, at det er "fornuftigt" at servere halalkød i danske kommunale institutioner.

Står det til Alternativet, så kommer der ikke mange frikadeller på bordet fremover til danske børn. De skal spises af med muslimsk halalkød. Islams værdier skal indføres med hjælp fra Alternativet.En anden mærkesag, som indvandrerpolitikeren har, er "borgerløn". Mange indvandrere er i forvejen på overførselsindkomster og kontanthjælp. Så måske er det Sikandar Siddiques intention at få dem over på borgerløn, så de slipper for at stå til rådighed for systemet. Men hvem skal betale for Sikandars Siddiques borgerløn? De danske lønmodtagere?

Den pakistanske Alternativet-politiker mødes også med andre politikere. Her er Sikandar Siddique i Englands såkaldte "jihadhovedstad" Birmingham. Hvor han mødes med den muslimske borgmester. Birmingham kaldes jihadhovedstaden på grund af en meget høj koncentration af muslimer i byen. Desuden er mange terrorister rekrutteret fra Birmingham.

Birminghams borgmester Shafique Shah er ligesom Londons borgmester muslim, og måske er det derfor, at Sikandar Siddique kalder det en "ære" at være sammen med borgmesteren.Sikandar Siddique er Alternativets spidskandidat i Københavns Omegn. Du kan stemme på ham til folketingsvalget, hvis du går op i Pakistans Kashmir-region, Syrien, Palæstina og Afghanistan, og hvis du ønsker halalkød i børnehaver og burkaer i de danske gader.

Liste Å er meget "mangfoldigt", og her er deres spidskandidat Sikandar Siddique til endnu et muslimsk arrangement med andre muslimer.Liste Å's mangfoldighed synes ikke at være meget andet end rendyrket islam i meget dårlig forklædning.


(Tilsendt postering)
Se også
Beskytter Ekstra Bladet muslimer fra dårlig omtale?


2 comments:

  1. Det lyder bekendt. Nationalisme er et fy-ord, men mindre det drejer sig om en palæstinensisk eller kurdisk stat.

    ReplyDelete
  2. vildt rigtig vildt, men han skal da nok komme ind igen kbh er jo alternativets vælgere

    ReplyDelete