Sunday, 28 October 2018

Alternativet 's pakistanske kulturborgmesterkandidat går ind for kønsadskillelse; pigerne må ikke komme med i BonBon-Land


Alternativets medlemmer vælger i dag partiets ny kulturborgmester i København efter, at Niko Grünfeld måtte forlade posten i utide. Valget står mellem Franciska Rosenkilde, Kåre Traberg Smidt og pakistanske Badar Shah, der kan blive Danmarks første borgmester med muslimsk baggrund.
Bloggen har tidligere omtalt Badar Shahs mærkesager, der blandt andet omfatter, at det skal være lettere at få dansk statsborgerskab, at der skal gives støtte til muslimske friskoler, og at burkaforbuddet skal væk.

At Badar Shah er optaget er islam er ikke overraskende. Han gik i en muslimsk børnehave og blev senere elev på den muslimske religiøse skole Jinnah international School i Vanløse, der primært henvender sig til pakistanere. I dag udlever Badar Shah sin muslimske tro i moskeen Muslim Cultural Institute på Vesterbro, hvor han bor. Bloggen har kigget nærmere på moskeen.

På besøg i moskeén Muslim Cultural Institute på Vesterbro. Hvor er pigerne?Moskeen, som Københavns måske kommende kulturborgmester kommer i, er tydeligvis kønsopdelt.

Er det den "københavner-kultur", som den måske kommende borgmester Badar Shah støtter?

Badar Shah er glødende muslim og har endnu ikke opnået dansk statsborgerskab. Alligevel er Badar Shah en af Alternativets tre kandidater til posten som kulturborgmester i Københavns Kommune.

Men som billederne herunder viser, så er der ikke meget ligestilling mellem kønnene i den moske, som Badar Shah ofte frekventerer.

Badar Shah har pakistanske rødder og er åben om sin muslimske tro på Facebook.

På Badar Shahs Facebookprofil kan man se, at han "tjekker ind" til bøn og ramadanfest i den lokale pakistanske moske - Muslim Cultural Institute - på Vesterbro. Her ønsker han alle "glædelig ramadan", mens han er på besøg i Muslim Cultural Institute.Moskeen Muslim Cultural Institute er en af de ældste moskeer i København og meget velbesøgt. Den besøges primært af pakistanske muslimer, der kommer til bøn op til fem gange om dagen.

Men der er også et stor kultur- og undervisningsmiljø i moskeen. Det er primært henvendt til børn og unge, der går i forskellige former for koranskole. Men børnene bliver også undervist i urdu, et sprog man taler i Pakistan.

Her er det moskeens sprogskole, der holder eksamen i urdu i april 2018. Læg mærke til at det kun er muslimske drengebørn, der er til eksamen i urdu.
Efter urdu-eksamen i moskeen skal der spises, og sprogtesten skal fejres. Der er kun mænd og små drenge med til festen. Hvor er pigerne?Alt er ikke koranskole, hård islamisk indlæring og sprogtest i urdu for børnene i moskeen.

Her fortæller moskeen om en sjov tur i juli 2018 til det populære legeland BonBon-Land.Her er gruppen, der skal på tur til BonBon-Land på Sydsjælland. Men der er kun ét køn med på turen. Pigerne blev ikke inviteret med.Da de ankommer til BonBon-Land, skal alle drengebørnene og deres fædre have halalmad.Senere går turen i "kønsopdelt" rutsjebane.Men Badar Shahs moske arrangerer også andre kønsopdelte ture for de pakistanske børn. Her er moskeen taget på kønsopdelt tur til det naturskønne Møns Klint.

Her er det eleverne fra moskeens koranskole. Det er kun drengene, der er på tur. De muslimske piger måtte blive hjemme.


Her er Møns Klint, som moskeens mænd og drengebørn besøger. Pigerne måtte undvære at opleve klinten i denne omgang.Her er en imam fra moskeen med Møns Klint i baggrunden.Når der er muslimske højtider som for eksempel eid, hvor muslimer fejrer en historisk sejr over de vantro, så skal børnene fra Muslim Cultural Institute naturligvis ud at more sig. Her er man til eid-fest i Valbyparken i september 2018. Turen er dog kun for drengebørn. Pigerne måtte endnu engang blive hjemme.De pakistanske drenge og voksne mænd nyder højtiden uden piger, mens de spiser sammen i Valbyparken.Der er mange mennesker, der fejrer eid i Muslim Cultural Institute's regi. Men man kan ikke få øje på en eneste pige eller kvinde.Her er et billede fra den pakistanske sprogskole, som moskeen afholder. Det er fra 2016. Også her er fraværet af pigebørn tydeligt. (Madni Masjid er det pakistanske navn for Muslim Cultural Institute moskeen på Vesterbro)Her er flere drenge fra den kønsopdelte sprogskole.Dette billede stammer fra en eksamen i urdu i 2017. Der er heller ikke piger til eksamen i denne omgang.I september 2017 opdaterer moskeen sit "coverbillede". Coverbilledet er det første billede, man møder på moskeens Facebookprofil. Moskeen har valgt et billede fra endnu et kønsopdelt arrangement.Man fejrede selvfølgelig også eid i 2017. Og valgte igen Valbyparken som mål for festlighederne for børnene.Men som det ses fra eid-fejringen i 2017, så var der heller ikke piger med det år. De måtte igen blive hjemme.

Man spiser først i moskeen, inden turen går til Valby.Men pigerne er igen fraværende.Man spiller fodbold i Valbyparken. Selvfølgelig med rene drengehold.Og forældrene foreviger deres drengebørn på moskeens Facebookprofil.
På moskeens profil kan man også se et lille barn - naturligvis af hankøn, der er til sin første dag i koranskolen. (Quran class).Her er et billede fra den kønsopdelte koranskole taget i oktober 2016.
Og her i september 2018 lærer en lille flok drengebørn, hvordan man beder den muslimske bøn namaz. Der er heller ingen piger i sigte i forbindelse med dette arrangement.Og her er nogle drenge i koranskole i juli 2018 i traditionelle muslimske klæder.Her er et foto fra januar 2018. Rækken med små drengebørn, der lærer den islamiske bøn namaz, er lang.Fælles for billederne fra moskeen er, at de næsten er renset for små piger og kvinder. Hvorfor det ensidige fokus på drenge, hvad enten det er sprogskole, en tur til BonBon-Land eller Møns Klint eller en fejring af den muslimske højtid eid?

Hvorfor må de små piger ikke socialisere med drengene?

Er et så ensidigt kønsfokus, som det Badar Shahs moske opererer med, foreneligt med Alternativets politik?Kan man være Kultur- og Fritidsborgmester for hele Københavns befolkning - ikke mindst børn og unge - hvis man i sin hverdag kommer i en moske, der kønsopdeler så hårdt?

Husk på at det ikke bare er til bøn i moskeen, at børnene opdeles. Selv på ture til børnelegelandet BonBon-Land og til Møns Klint er piger ikke velkomne.

Kan man bakke op om det som borgmesterkandidat for Alternativet?


(Tilsendt postering)


Du kan læse mere om Alternativet her
Alternativet fløj "gode klimaambassadører" til champagnefest i Paris; brændte mindst 30 ton CO2 af på en weekend

Censur hos Alternativet; tillader ikke spørgsmål om flyrejser og Niko Grünfeld 's kontor

Carolina Magdalene Maier fra Alternativet opdager fejl i sin flyliste; hendes private rejseaktivitet er endnu mere omfattende, end hun gav udtryk for

Alternativet 's muslimske borgmesterkandidat Badar Shah har fået mundkurv på; men hvad står han for?

For Carolina Magdalene Maier smelter skatteryderbetalte tjenesterejser sammen med kærlighedsferier og familieture

Folketingets flyverdronning Carolina Magdalene Maier misinformerer om sine flyrejser

Er Carolina Magdalene Maier fra Alternativet folketingets største CO2-gris?

Kandidat fra Alternativet sammenligner Dansk Folkeparti med Hitler

Skal Danmark have sin første muslimske borgmester? Niko Grünfeld 's pakistanske afløser står klar i kulissen.

Alternativet 's spidskandidat til folketingsvalget i Københavns Omegn støtter Hizb ut-Tahrir

Niko Grünfeld-skandalen blegner: Alternativet ville have bombetruende muslim valgt til folketinget

7 comments:

 1. Føj for helvede, både muhamedanere og alternativister!

  ReplyDelete
 2. Hvor er det lige at der en reference til at disse ting også er mandens personlige holdning, som det påstås i overskriften?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvis Badar Shah kommer jævnligt i moskeen, så støtter han vel op om kønsadskillelse? Ellers ville han vel vælge en anden moske?

   Delete
  2. Godt så, hvis du ikke regelmæssigt besøger et center for voldsramte kvinder - så er du voldelig mod din partner.

   Sådan argumenterer du lige nu - fedest så kan man jo bevise alting.......

   Delete
  3. Sludder. Hvis man jævnligt besøger en nazistisk organisation, så har man nok en vis sympati for nazisme. Badar Shah besøger jævnligt en islamistisk moske og udviser dermed sin sympati for islams fascistiske tendenser herunder kvindeundertrykkelse.

   Delete
 3. Med en homoseksuel formand for Alternativet kan det næppe undre, at piger ikke er med til noget som helst. Alternativet har nu vist sin sande samfundsindstilling, nemlig undergravelse og nedbrydning af dansk kultur og levevis.

  ReplyDelete
 4. Bare synet af dem,,,,,jeg har brækfonemmelse...og det er helt op i halsen.

  ReplyDelete