Saturday, 27 October 2018

Alternativet fløj "gode klimaambassadører" til champagnefest i Paris; brændte mindst 30 ton CO2 af på en weekend

Alternativet, der officielt taler imod flytrafik, handler helt anderledes på de indre linjer. Som bloggen kunne afsløre for en uge siden, har Alternativets politiske ordfører Carolina Magdalene Maier brændt store mængder CO2 af på flyture kloden rundt. Carolina Magdalene Maier har brændt mindst 43 ton CO2 af de seneste tre år i forbindelse med flyrejser jorden rundt. Oveni dette tal kommer Maiers CO2-forbrug i forbindelse med indenrigs flyrejser og udenlandske rejser, som hun ikke har fortalt om på sine sociale medier.

Men hvis man tror, at Alternativets CO2-forbrug udelukkende knytter sig til partiets politiske ordfører, kan man godt tro om igen. Alene på en eneste weekend i november 2015 fyrede Alternativet MINDST 30 ton CO2 af, da partiet holdt champagnefest i Paris. Udover champagnen inkluderede Alternativets festlige weekend blandt andet hele tre krydstogter på Seinen.

Her er partileder Uffe Elbæk 's foto af krydstogtbåden før afgang.Hvordan ved vi, at Alternativet fløj folketingsmedlemmer, vælgere og klimavenner til Paris for at feste igennem en weekend?

Det kan vi takke Alternativets rejsedronning Carolina Magdalene Maier for. Maier har efter, at hendes mange rejser kom frem i medierne, valgt at lægge alle sine flyrejser frem på Facebook.

Lad os se hvad Carolina Magdalene Maier skriver om sin tur til Paris i november 2015.

"Paris: Tjenesterejse for Alternativet. Talkshowarrangement ifm Alternativets 2-års fødselsdag."

(Carolina Magdalene Maier på Facebook 23. oktober 2018)


Vi ved, at Uffe Elbæk inviterede til fødselsdag og krydstogt i Paris. Men hvem stod som vært for det vilde arrangement i byernes by? Det gjorde Elbæks private ven - den nu detroniserede kulturborgmester Niko Grünfeld.

Niko Grünfeld skriver 26. november 2015 på Facebook.Niko Grünfeld glæder sig til et gensyn med Paris. Niko Grünfeld er vært for Alternativets arrangement i Paris, og deltagerne er ifølge Grünfeld "kollegaer fra Christiansborg" (altså folkevalgte og ansatte på Christiansborg, red.), medlemmer af Alternativet og ikke nok med det - Alternativet har også inviteret "gode klimaambassadører" med til champagnefesten i Paris.

Her ses den mand, der sammen med Uffe Elbæk startede Alternativet, Niko Grünfeld stående i taxfreeshoppen i Københavns Lufthavn fredag 27. november 2015. Sammen med partikammerater og gode klimaambassadører er Niko Grünfeld på vej til Paris.

Grünfeld taler med nogle medlemmer fra Alternativet, inden deres flyvetur til Paris. På turen brænder deltagerne som minimum 30 ton CO2 af på at flyve 2000 kilometer tur/retur til Paris.Niko Grünfeld som vært, Uffe Elbæk som den glade giver, Carolina Magdalene Maier og partiets mest grønne mand - Alternativets klimaordfører og ordfører for grøn omstilling Christian Poll - tager plads i flyveren til Paris.

Her har Christian Poll sammen med Alternativets politikere, vælgere og venner sat sig i flyet mod Paris.Den klimavenlige ordfører Christian Poll skriver følgende på Twitter 29. juni 2018.

Tweetet handler om klimavenlige fly, der måske kommer på markedet. Indtil de fly kommer som et tilbud til de rejsende: "så må vi dæmpe forbruget," skriver Christian Poll til sine følgere.Til en anden følger på Twitter skriver Christian Poll sådan her 13. august 2018. Christian Poll løfter pegefingeren og siger, at vi alle skal huske klimaet med et hashtag.

"I mellemtiden (indtil der kommer mere miljøvenlige løsninger, red.) må vi (Alternativet, red.) gå foran på alle mulige måder," skriver Christian Poll.Præcis 990 dage før denne udtalelse sidder Christian Poll sammen med Alternativets top, ansatte, vælgere og "venner" på vej i et forurenende jetfly. Gruppen skal til Paris og fejre sig selv med champagne og ture på Seinen.

Her sidder nogle andre fra Alternativets festgruppe. Det er Christian Poll, der har fotograferet.Her står Christian Poll på et krydstogtskib i Seinen. Måske prædiker han om klimaansvarlighed og behovet for at tage på færre flyrejser.Værten for Alternativets fødselsdagskrydstogt, Niko Grünfeld, byder alle velkommen.Her er den omfattende plan for festen, som Niko Grünfeld har sat samme for deltagerne.

Læg mærke til at der er tre krydstogter. Et "morning cruise" efterfulgt af et "afternoon cruise" og så slutter det af med et brag af en nattefest med et "night cruise" på Seinen.

En jazzsangerinde og en fransk DJ vil underholde, og der vil blive serveret "håb og champagne".

Den opmærksomme læser vil nederst se, at tilmelding er bindende. Men både champagnefest og krydstogt er gratis.Hvem sagde festkultur og højt humør? Her er hele programmet for Alternativets to års fødselsdag.Skibet sejler afsted, og den store skibssalon er hurtigt fyldt. På disse billeder ses Uffe Elbæk, Carolina Magdalene Maier, Niko Grünfeld, Christian Poll (nederst i venstre hjørne på første billede) samt en masse andre deltagere. De lytter blandt andet til Enhedslisten 's daværende borgmester Morten Kabell, der - af alle emner - fortæller om klima.

Senere stikker Morten Kabell en halv million kroner i lommen i eftervederlag, og Kabell har i dag landet er fedt job som videdirektør i et konsulentfirma, der skal fremme cyklisme.

Her billederne med flest mennesker gengivet.

Der er ikke offentliggjorte tal for, hvor mange mennesker Uffe Elbæk og Alternativet inviterede til champagnefest i Paris. Men på de tre ovenstående billeder er der gennemgående omkring 60 mennesker. Så lad os tage udgangspunkt i det vi ved. 60 mennesker er i Paris for at fejre Alternativets fødseldag.

60 mennesker flyver frem og tilbage til Paris. En person rejser 2000 kilometer (Paris tur/retur). Det totale kilometerantal for 60 mennesker er 120.000 kilometer (der kan i øvrigt sagtens have været mere end 60 mennesker med Alternativet i Paris). En person udleder 250 gram CO2 per fløjet kilometer (ifølge tal fra Trafikstyrelsen). 120.000 kilometer giver dermed en udledning på nøjagtig 30 ton CO2.

Det er lavere end partiets rejsedronning Carolina Magdalene Maiers samlede udledning de seneste tre år. Men 30 ton CO2 på en enkelt weekend udledt af et påstået klimabevidst parti er alligevel en del.

Her har Carolina Magdalene Maier taget et billede af den gratis champagnefest et stykke ud på natten.Og her fester Uffe Elbæk på bagdækket af krydstogtskibet.Her kan Alternativets politikere, medlemmer og medbragte klimaambassadører nyde den parisiske nattehimmel. Læg mærke til Eiffeltårnet i baggrunden.En af Alternativets vælgere fotograferet på dækket under festen.Det er hårdt at feste med Alternativet, så Niko Grünfeld får lige en parisisk pizza. Der er dog ingen champagne til maden på det parisiske pizzeria.Uffe Elbæk fotograferer Eiffeltårnet, da hele festen sejler forbi i nattemørket. Man kan se Elbæk i vinduets genspejling, hvis man kigger efter.Senere da det hele er slut, får Alternativets klimaordfører Christian Poll lige en selfie foran Paris' vartegn.Da Christian Poll lander i Københavns Lufthavn, tager han et billede af sin kuffert med et grønt Alternativet-logo på. Christian Poll lander først 11. december 2015, så han har holdt lidt ekstra ferie i byernes by.


På Christian Polls Facebook kan man se denne sjove grafik, hvor Christian Poll forsøger at stille klimaministeren i et dårligt lys. Med det vi nu ved om Alternativets miljøsvineri, så klinger Christian Polls budskab lidt hult.(Tilsendt postering)


Du kan læse mere om Alternativet her
Censur hos Alternativet; tillader ikke spørgsmål om flyrejser og Niko Grünfeld 's kontor

Carolina Magdalene Maier fra Alternativet opdager fejl i sin flyliste; hendes private rejseaktivitet er endnu mere omfattende, end hun gav udtryk for

Alternativet 's muslimske borgmesterkandidat Badar Shah har fået mundkurv på; men hvad står han for?

For Carolina Magdalene Maier smelter skatteryderbetalte tjenesterejser sammen med kærlighedsferier og familieture

Folketingets flyverdronning Carolina Magdalene Maier misinformerer om sine flyrejser

Er Carolina Magdalene Maier fra Alternativet folketingets største CO2-gris?

Kandidat fra Alternativet sammenligner Dansk Folkeparti med Hitler

Skal Danmark have sin første muslimske borgmester? Niko Grünfeld 's pakistanske afløser står klar i kulissen.

Alternativet 's spidskandidat til folketingsvalget i Københavns Omegn støtter Hizb ut-Tahrir

Niko Grünfeld-skandalen blegner: Alternativet ville have bombetruende muslim valgt til folketinget

7 comments:

 1. endnu en journalistisk Tour de Force. Og meget lettere at overskue med det nye layout. Der er dog en ting jeg ikke forstår. I skriver at:
  60 mennesker flyver frem og tilbage til Paris. En person rejser 2000 kilometer (Paris tur/retur). Det totale kilometerantal for 60 mennesker er 120.000 kilometer

  er det ikke muligt at de har rejst med samme fly? eller i hvert fald ikke har rejst med hver deres fly?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jo, men ifølge Trafikstyrelsen så udleder "en flyrejse omkring 250 gram CO2 per person per kilometer". Så jeg tror ikke, at de udleder mindre CO2, selvom de har rejst med samme fly?

   Delete
 2. https://www.billigeflybilletter.dk/hvor-meget-braendstof-bruger-et-fly/

  ReplyDelete
 3. God artikel rater den 9 ud af 11

  ReplyDelete
 4. Elsker din måde at skrive på, spred sandheden m8

  ReplyDelete