Friday, 28 September 2018

Skuespilchef Morten Kirkskov er bange for islams vrede

To klare eksempler på Det Kongelige Teater 's skuespilchefs frygt for islam.

Men man forstår godt skuespilchef Morten Kirkskov. Som homoseksuel i Iran have præstestyret dømt både Morten Kirkskov og hans arkitekt-kæreste Kaan Alpagut til døden ifølge islamisk lov.

Her er Morten Kirkskovs kæreste Kaan Alpagut (der arbejder som arkitekt for PLH Arkitekter i København). Kaan Alpagut er meget optaget af, at danskerne er racister - endda på en udspekuleret subtil facon, der efterlader ofrene "lammet". Det fortæller han om i det kulturradikale segments yndlingsavis Politiken.Her poserer den af danskernes subtile racisme lammede Kaan Alpagut med stegt flæsk og persillesovs og øl i glasset. Både svinekød og alkohol er haram (forbudt) ifølge islams mange regler og forordninger.


Her er de to historier, hvor Morten Kirkskov og Det Kongelige Teater har censureret teaterstykker, der forholdt sig kritisk til islam. Og hvem ved, hvad, der ellers er blevet skjult af knæfald for islam i dansk kulturliv.I forbindelse med sin opsætning af Oehlenschläger 's lystspil Aladdin ville instruktøren Christian Lollike vise en Muhammedtegning. Det fik Christian Lollike afslag på af Morten Kirkskov, der opfattede det som en provokation, hvis der blev vist en Muhammedtegning i forbindelse med stykket.For to år siden afviste Morten Kirkskov og Det Kongelige Teater at opføre Salman Rushdie 's De Sataniske Vers, der var sat i scene af Hassan Preisler.
Se også
Fady Mohammad - lærer på CPH Business - og en cykelhandler - Coskun Ibrahim Simsir - på Tagensvej er anholdt for at medvirke til terrorisme

No comments:

Post a Comment