Monday, 10 September 2018

Intet tyder på terror ...
Ekstra Bladet nedprioriterer ofte historier om islamisk terror. Avisen synes at mene, at hvis man ikke gør et større væsen ud af historien, så mister folk nok interessen.

Denne historie om et knivangreb udført af en afghaner i Paris er lagt på Ekstra Bladets webside, men historien fandt ikke vej til avisens Facebookfeed, hvor avisen ellers lægger de vigtigste historier.

På Facebook fik Ekstra Bladet i stedet plads til en familietragedie fra Australien uden betydning for danske borgere.Man skulle mene, at det har mere relevans for danskere, at en afghansk mand sent søndag aften overfalder tilfældige mennesker midt i Paris med en 30 centimeter lang kniv. Paris er et af de mest besøgte turistmål blandt danskere. Og det var da også to turister - godt nok britiske - der blev stukket ned af den afghanske knivmand.

Men sådan er Ekstra Bladet i dag under ledelse af den islamofile chefredaktør Poul Madsen og den løgnagtige journalist Marie Nørgaard, der senest - mod bedre vidende - beskyldte partileder Rasmus Paludan fra Stram Kurs for at heile. Ekstra Bladet måtte i øvrigt bringe ikke bare et, men hele to genmæler efter Marie Nørgaards artikel om Rasmus Paludan og Stram Kurs.

Ekstra Bladet ønsker ikke at bidrage til, at folk får et dårligt indtryk af islam. Derfor fremgår det da også af artiklen om angrebet i Paris, at intet tyder på terror.

Læs igen: afghansk mand, tilfældige mennesker og 30 centimeter lang kniv.

Mener de højt betalte journalister på Ekstra Bladet helt alvorligt, at intet tyder på terror?


(Tilsendt postering)


Se også
Danmarks Radios billedmanipulationer - del 2: Skal højrefløjen tie på DR?

No comments:

Post a comment