Wednesday, 26 September 2018

Enhedslisten om manglende julelys på Nørrebro: Racisterne er problemetEn erklæret kommunist og københavnsk politiker fra Enhedslisten tager nu bladet fra munden. De seneste dages skriverier i pressen om, at muslimske forretningsdrivende bliver "ubehagelige", når de bedes om at yde tilskud til juleudsmykning og lys på Nørrebro, har taget en drejning, hvor den københavnske venstrefløj viser sit sande ansigt.

Den manglende vilje til at værne om danske traditioner på Nørrebro fra de muslimske erhvervsdrivendes side skyldes nemlig racisme, og bekymrede borgere "skal bare falde ned", lyder det fra Enhedslisten.

Her er historien, hvor formanden for Nørrebro Handelsforening - Hans Mejlshede - står frem. Han bliver udsat for ting, der er "ubehagelige", når han henvender sig til sine muslimske kolleger. Det fortæller Hans Mejlshede til pressen.
I kommentarfeltet til artiklen om de ubehagelige og julefjendske erhvervsdrivende på Nørrebro raser særligt en person. Anne Mette Omø Carlsen fra Enhedslisten.

Det handler om racisme, påstår Anne Mette Omø Carlsen fra Enhedslisten. Men vel at mærke ikke fra de muslimske forretningsdrivendes side. Det er naturligvis danskerne, der ønsker at fejre og markere julen, der er racister ifølge Anne Mette Omø Carlsen.Til en anden borger skriver Anne Mette Omø Carlsen hånligt, at borgeren bare kan spise svin, hvis vedkommende er utilfreds med tingenes tilstand på NørrebroEn af TV 2 Lorry 's brugere påpeger det urimelige i at skulle betale gennem tilskud til muslimske traditioner såsom eid, når de danske traditioner lukkes ned.Generelt har Anne Mette Omø Carlsen fra Enhedslisten ikke meget til overs for andre menneskers holdninger. "Fald du bare ned," siger Anne Mette Omø Carlsen til en af de borgere i København, som hun gerne vil repræsentere som politiker i Borgerrepræsentationen:Anne Mette Omø Carlsen er politiker fra Liste Ø og fik 234 stemmer til valget i 2017. Hun kom dog ikke ind med det antal stemmer, men Anne Mette Omø Carlsen har været valgt ind i en tidligere periode, og hun arbejder derfor nu i EU for Enhedslisten som "pressemedarbejder". Anne Mette Omø Carlsen hader EU, men bor nu i Bruxelles med høj EU løn og tilskud til en stor fin lejlighed i Belgiens hovedstad.Men Anne Mette Omø Carlsen, der råber racist efter bekymrede borgere på Facebook, er mere end EU-ansat pressemedarbejder for Enhedslisten i Bruxelles.

Anne Mette Omø Carlsen er også skribent og tidligere ansat på den kommunistiske avis Arbejderen. Arbejderen udgives af "Kommunistisk Parti". På Arbejderens hjemmeside kan man læse, at Anne Mette Omø Carlsen også opfatter sig selv som kommunist, og hun kæmper for en såkaldt "anden verden". Om den verden indeholder andet end islams værdier er svært at vide.

Kommunismen beskrives her i Gyldendals Store Leksikon. Man er bredt enige om, at over 100 millioner mennesker er blevet dræbt i kommunismens navn. Den ideologi som Anne Mette Omø Carlsen sværger til gennem Enhedslisten.

Citat direkte fra Gyldendal:Anne Mette Omø Carlsen fra Enhedslisten deler gerne sin ironiske distance til medborgerne.

Anne Mette Omø Carlsen har mere tilfælles med muslimer end danskere. For at vise en muslimsk ven, at alle borgerne i TV 2 Lorrys tråd er forkerte på den, når de bekymrer sig, så tagger Anne Mette Omø Carlsen sin muslimske ven - Shadi Abbas - der bor i Aarhus.

Anne Mette Omø Carlsen kalder i kommentaren til Shadi Abbas ironisk sine medborgeres bekymringer for "et skatkammer". 
Og hvad er det så for nogle typer, som kommunisten Anne Mette Omø Carlsen griner sammen med?
Her ser vi, at Shadi Abbas bekymrer sig om de svage i samfundet, som vi skal passe på. Som "aktive medborgere" skal vi alle tage medansvar for de mest udsatte. På papiret en smuk tanke.
Men her er, hvad Anne Mette Omø Carlsens muslimske ven Shadi Abbas gør i samme Facebookpost. 

Shadi Abbas samler ind til "ramadan-pakker". De svageste i samfundet, som Shadi Abbas taler så henført om, er altså hans egne "muslimske medborgere", der holder ramadan.
Men Anne Mette Omø Carlsen stopper ikke her med sit positive fokus på egne røde venner.

I 2017 blev Nørrebro og Nordvest-kvarteret forvandlet til et voldshelvede, da ekstremister fra Ungdomshuset og venstrefløjen gik amok i gaderne.Der blev smadret butikker, truet og sat ild til tilfældige ting. Og TV 2 dokumenterede, hvordan en familiefar på vej hjem, blev sparket ned af de hadske ekstremister fra Ungdomshuset og venstrefløjen.


Men Anne Mette Omø Carlsen fra Enhedslisten kaldte blot politiets indsats en "overreaktion". Her et uddrag fra Jyllands-Posten, hvor Anne Mette Omø Carlsen udtaler sig på vegne af Enhedslisten.
Dette var blandt andet, hvad der mødte politiet den aften og nat, hvor Nørrebro brændte som følge af venstrefløjens had.Anne Mette Omø Carlsen, erklæret kommunist, vælger i Jyllands-Posten at fremhæve ekstremisternes angiveligt gode sider.

Ungdomshuset er deres "frirum", hvor de kan "udfolde sig kreativt". Og Anne Mette Omø Carlsen fremhæver "folkekøkkener" og den "positive atmosfære" i Ungdomshuset.Om billedet herunder er et eksempel på den "positive atmosfære", som, liste Ø politikeren mener, er til stede på den yderste venstrefløj, er uvist :
Kommunisten Anne Mette Omø Carlsen har følgende løsning på de stigende problemer med kriminelle romaer, som København oplever. I juli 2017 skriver Anne Mette Omø Carlsen følgende om problemet med den store mænge romaer i København, der gør sig negativt bemærket med kriminalitet, tiggeri og prostitution:

Der er tale om en "hetz" mod romaerne. Problemet løses ifølge Anne Mette Omø Carlsen ved, at man rådgiver dem på rumænsk eller et andet sprog, de taler. Man skal give romaerne et kursus i dansk og hjælp til at finde job. Og de skal desuden have adgang til tøjvask og internet.

Sådan løser Enhedslisten i København problemet med romaerne.En måned inden politikeren skriver sådan, er følgende historie i medierne. Historien omhandler et Superbrugsen supermarked midt i København.Sådan ser en flok romaer ud på Nørrebro i København. De skal have tøjvask og internet, siger repræsentanten for det næststørste røde parti København
Nede i Belgien sidder Anne Mette Omø Carlsen, en kommunist med en kæmpe løn fra EU systemet. Hun kalder andre racister, når de bekymrer sig over den negative udvikling, deres bydel gennemlever, mens hun selv sidder 1000 kilometer væk på tryg afstand af det hele og nyder EU's goder.

Herunder er en de unge, som, Anne Mette Omø Carlsen mener, skaber en "positiv atmosfære" på Nørrebro. 

No comments:

Post a Comment