Sunday, 16 September 2018

Danmarks Radio 's råd til danske kvinder: "Prøv en muslim. De er gentlemen."Danmarks Radio opfordrer i en artikel på stationens hjemmeside danske kvinder til at indgå i forhold med muslimske mænd. Der er ifølge DR's kilde til historien mange fordele ved et sådan interreligiøst arrangement. Men som lyshåret dansk kvinde skal man også forberede sig på nogen udfordringer. Du må ikke "friste" din mand med sommerkjoler og spise gris i hans nærhed. Men ellers er alting godt. Ifølge DR altså ...

Så skal licenskronerne endnu engang finansiere en god gang propaganda for religionen og ideologien islam.

DR har publiceret en artikel om det skønne og nemme i at være gift med en muslimsk mand, hvis du er en dansk kvinde.

Rosende ord som gentleman, fælles glæde ved karrysild og sovs samt nydelsen ved at se DR prgrammet Hammerslag - som angiveligt er helt igennem halal - skal vise, hvor dejligt det er at komme i et kærlighedsforhold med en muslimsk mand.

Miriam Madsen er 27 år og har siden 2014 været kæreste med pakistanske "Haider", der er glødende muslim.

"Haider" står i gåseøjne. Det er der en grund til - for det er nemlig ikke hans rigtige navn. For selvom "Haider" og Miriam Madsen har været sammen i fire år, så kender Haiders muslimske forældre nemlig ikke til hans forhold med danske Miriam. Forældrene accepteret nemlig ikke lyshårede kvinder, der er vantro, i deres familie.

Det konstaterer DR, men dykker ikke nærmere ned i problematikken. Man skulle nødig ødelægge skønmaleriet. Havde det ikke været på sin plads, at DR havde stillet et enkelt kritisk spørgsmål? Hvorfor accepterer muslimske familier ikke vantro som familiemedlemmer?, ville en ædruelig journalist have spurgt.

Her går Miriam Madsen med sin anonyme kæreste "Haider".


Miriam Madsen fortæller til DR om hverdagen med sin skønne muslimske kæreste. Hun fortæller om, at hun ikke må røre ham, når der er ramadan i 30 dage i træk. Han har også forlangt, at hun ikke tager "sommerkjoler" på i den periode, så hun ikke frister hans lyst til hende seksuelt. Det er altså hendes ansvar ikke at vække hans sexlyst.

Haider har også krævet, at hun ikke spiser grisekød i hans nærvær. Haiders regler skal ikke bare gælde ham selv. Men også folk omkring ham. Den respekt har Haider nemlig krav på som muslimsk mand.

Men Miriam Madsen elsker Haidar og er glad for, at DR vil fortælle om alle fordelene ved at date og leve med muslimske mænd.
Her er Facebookopslaget fra DR, hvor stationen endnu engang promoverer islam.Det er langt fra første gang, at DR laver ukritisk reklame for islam. I 2017 lavede DR Ramasjang børne-tv, hvor en ung pige prøvede at gå med et muslimsk tørklæde og var særdeles positiv ved arrangementet. DR har også afholdt store muslimske EID-fester i DR Byen på Amager. Hvor alle muslimer var inviteret til gratis fest for islams love.

Her er et billede fra DR's ramadanfest, hvor 8000 muslimer gratis fejrede eid. (Man kan lige se DR's bygning øverst i venstre hjørne.)Og her er et billede fra DR's børnekanal Ramasjang, hvor man kan se den danske pige Dicte afprøve, hvor sjovt det er at gå med muslimsk shariatørklæde. Programmet hedder Dicte tester tørklæder.DR's journalister elsker islam. Og de lægger ikke engang skjul på det mere.

Hvert år betaler alle danskere med telefon, PC eller tv en regning på 2527 kroner til DR. En ikke ubetydelig del af det beløb anvender DR til at propagandere for islam.


No comments:

Post a comment