Sunday, 19 August 2018

Ishøj Kommune: Ordblind tyrker får livsvarig førtidspension


I Ishøj bor en 32-årig tyrkisk mand - Ibrahim Öztürk. Ibrahim Öztürk er som andre friske unge mænd glad for et aktivt liv. Ibrahim Öztürk kører ture på sin mountainbike, spiller paintball med vennerne og tager på spændende udlandsture til eksotiske steder.

Men Ibrahim Öztürks glade liv er ikke kommet på baggrund af hårdt arbejde og knofedt. Ibrahim Öztürk har været på fuldtidsforsørgelse og førtidspension, siden han var 18 år gammel. Grunden er ifølge Öztürk selv, at han er ordblind og havde problemer i skolen. Det fandt Ishøj Kommune var en fyldestgørende grund til, at Ibrahim Öztürk skulle have penge ind ad døren resten af livet.

Ibrahim Öztürk ville gerne dele den kommunale pengestrøm med en kvinde, så han fandt en kone i Tyrkiet og bad om at blive familiesammenført med hende. Det havde den danske stat ingen indvendinger imod.

Ibrahim Öztürk er også aktiv i politik. Han blander sig jævnligt i den danske debat. Her sender Ibrahim Öztürk en hilsen til Nye Borgerlige 's politiker Mette Thiesen.


Lidt dansk kan ordblinde Ibrahim Öztürk skrive. Her har han skrevet "Du kan sut min so" til Nye Borgerliges Mette Thiesen.


Men dansk politik er ikke nok for Ibrahim Öztürk. Som tyrkisk muslimsk mand ser Ibrahim Öztürk det som en selvfølge at støtte sit hjemlands præsident - islamisten Recep Erdogan. Her er et opslag fra Ibrahim Öztürk, hvor præsident Erdogan læser op af koranen. 
Når Ibrahim Öztürk får nok af politik, er han en aktiv paintballskydende mand, der nyder at være på skydebanen med sine ikke-etnisk danske venner.Når førtidspensionen tillader det, går turen til hjemlandet Tyrkiet.

Her er Ibrahim Öztürk på en strabadserende bjergtur i Tyrkiet. Her på bjergtoppen i det kendte tyrkiske skisportssted Erciyes. Og Ibrahim Öztürk får også tid til at besøge den lokale moske. Når Ibrahim Öztürk og hans tyrkiske kone kommer hjem til Ishøj, så snupper han gerne en tur på sin mountainbike.Hvordan ved vi alt dette? Jo, det har Ibrahim Öztürk selv ønsket at dele med os på sin Facebookprofil.

Ibrahim Öztürk og hans kone er trods førtidspensionen ikke så glade for Ishøj Kommune.

27. maj 2016 kalder Ibrahim Öztürk på Facebook Ishøj Kommune for "racister" og "lorte kommune" ... som han siger på opslaget herunder "Stop Kommunen" (men det gælder nok ikke hans førtidspension).Ibrahim Öztürk har nogle sager kørende mod Ishøj Kommune omkring sine familieforhold. Men da han ligesom sin kone er meget dårlig til dansk, så har han fået en ven til at skrive et dansk indlæg på sin Facebookprofil. Her deler han hele sin historie i håb om, at hans historie skal blive udbredt.

Ibrahim Öztürk har blandt andet hentet hjælp på den tyrkiske ambassade mod den kommune og stat, der forsørger ham og hans familie - hver eneste dag.

62 comments:

 1. Denne "artikel" er fyld med en ufattelig stor mængde kildekritik og opsøgende journalistik, at man ikke kan tage den alvorligt. At lave en kritik af en person der, ifølge ham selv har så lav IQ at er tilkendt førtidspension, er lige så brugbart som at anmelde en bog ved at læse bagsiden.

  Hvis en kommune har besluttet at tilkende førtidspension pga dårlige evner rent kognitivt, og samtidig lægge op til, og få medhold i anbringelse uden samtykke, må det virkelig antages at kommunen har sit belæg for at denne mand(og hans kone) hverken holde på et arbejde eller tage hensyn til sit eget barns behov. At kritisere en mand på denne måde, når han knap nok kan fungere i en almindelig tilværelse uden støtte(Skal vi vædde med at han har både bostøtte, mentor og kontakt til socialpsykiatrien?) Er simpelthen uholdbart.

  Der er så mange sider der ikke er belyst her. Blandt andet hele forvaltningens side, der meget belejligt ikke kan offentliggøres uden mandens samtykke.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvis man kan spille paintball, kan man nok også arbejde i en fabrik eller gøre rent i Netto. Det er fuldstændig til grin at denne mand er på offentlig ydelse. I øvrigt er han fra Tyrkiet, hvilket er et land folk tager på ferie i. Hvad laver han i Danmark? Jo, han er bekvemmelighedsflygtning.

   Delete
  2. Der er ikke noget der hedder bekvemmelighedsflygtninge, der er ingen der flygter for sjov.
   Desuden kan folk der ikke er i stand til at arbejde godt have fritids interesser.

   Delete
  3. Den var ny, Malou.

   Så hvad med alle de andre på førtidspension, der spiller fodbold, svømmer eller anden fyskisk aktivitet? Skal de også frakendes førtidspension? Nej tak.

   Idag får du kun førtidspension, hvis det kan lade sig gøre at udvikle en arbejdsevne. Desværre slider opholdet i Jobcentre op, så de der får førtidspension idag har det dårligere. Op til 5 år kan nogle idag have været på ressourceforløb på kontanthjælpsniveau.

   Vi kender ikke begrundelsen for, at han har fået tilkendt førtidspension.

   Men under alle omstændigheder, så er det ikke flygtninges eller indvandreres skyld at mange idag henslæbes udsigtsløs i Jobcenter regi. Det er vedtaget af et politisk flertal.
   Det er også et manglende politisk flertals skyld, at der er mangel på billige boliger herhjemme.

   & at der stigende hjemløshed blandt unge under 30 år. Uddannelseshjælpen er i mange kommuner for lav til, at de har råd til en lejlighed.

   Men det er ikke Ibrahims skyld, at samfundet er indrettet som det er idag.

   Det er et flertal af partierne, der indrettet samfundet som det er idag.

   Delete
  4. Det er jo netop problemet, at et flertal af partier og vælgere ønsker at brødføde andre landes borgere fremfor danskere.

   Delete
  5. Hvorfor i hede hule helvede skal danskerne brødføde udenlandske statsborgere, der jo bare kan tage hjem ??

   Det kan godt være, at han ikke er bekvemmelighedsflygtning, for han nærmest slet ikke flygtning, men han er muligvis migrant, men sådanne er jo ikke pr. automatik omfattet af den danske velfærd.

   En migrant er simpelthen en tilflytter, som må formodes at kunne klare sig selv.
   Man ser jo heller ikke de mange tilflyttere fra europæiske lande stå i kø hos kommunen efter underhold.

   Når ragnarok rammer Danmark, så ryger de alle ud på hoved og røv, og alle væmligboere ryger samme vej sammen med de ambivalente politikere rundt om i landet.

   Delete
 2. Manden kan deltage i den offentlige debat, når det gælder kritik af Nye Borgerlige, så helt uden evner er Ibrahim Özturk ikke.

  Det er klart, at det ikke er et fyldestgørende portræt af Ishøj Kommunes sagsbehandling, da bloggen ikke har adgang til Ishøj Kommunes oplysninger.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tja- NB mener jo, at retten til passive ydelser skal knyttes til dansk statsborgerskab. klart, at han ikke elsker NB - slut med gratis penge.

   Delete
 3. Under alle omstændigheder er det bizart, at den danske stat skal forsørge tyrkiske statsborgere.

  ReplyDelete
 4. Der er kun en ting der duer ..tag det fra dem ..og forlang at de arbejder ..Du er ikke syg fordi du er ordblind ..og vi skal ikke forsørge ikke dansker ..
  Send dem hjem ..længere er den ikke

  ReplyDelete
  Replies
  1. Skrub af helvedes til Har du ikke andet i hovedet Jeg skal nok finde ud af hvem der har gjort det her Og de har ikke fået noget fuldmagt af mig at bruge min offentlige billeder af det her

   Delete
 5. Jøsses og så mange Danskere der går og er så syge at de knap nok kan fungere og de pines og plages af Kommunerne i årevis Føj for Satan siger jeg

  ReplyDelete
 6. han taler fint dansk har mødt ham mange gange om han er ordblind aner jeg ikke men de ting jeg har fået af vide med børne er fjernet osv så fungere et eller andet ikke .. og mere kan jeg ikke sige om det han virker heller ikke særlig skarp om resten af historien passer må jeg sige pass til..

  ReplyDelete
 7. Ud til højre med ham! Samfunds nasser har vi nok af! Utroligt at vi ska holde røven oppe på nasserøve som ham!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ibo skyd dig selv du er affald og et beskidt skægbarn

   Delete
  2. Hæng dig selv Kenneth Nielsen, din far er affald og din mor er en affalds container.

   Delete
 8. Enig!! Der er mange som "flygter" for at nyde godt at den danske velfærd!
  Der findes bestemt også danskere som får offentlig støtte og førtidspension som bestemt ikke bør få det, og desværre mange syge der har behov som ikke kan få det.

  Så ja, hvis man kan ha og udfører krævende fritidsaktiviteter, så kan man sgu også ha et job og hjælpe til, i stedet for det er alle os andre som skal betale regningen.

  Så kort og godt, skal alle danskere som får førtidspension og godt kan ha frataget det hele og finde et arbejde,
  og alle "flygtninge" i samme situation, ud af landet...

  Folk som har et virkeligt behov, kan ikke få den nødvendige hjælp pga alle de nasserøve.... og hjernedøde ansatte i kommunerne.

  ReplyDelete
 9. Til FlemmingLeer, denmarkonline.dk

  Det er jo netop problemet, at et flertal af partier og vælgere ønsker at brødføde andre landes borgere fremfor danskere.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Den her side Det bliver meldt til politiet det bliver anmeldt til Facebook og Google Slet min billeder og Slet alt det vi tænker bliver skrevet

   Delete
  2. Jamen så gør det, i stedet for bare at skrive det konstant!!!

   Delete
  3. Hvis der er nogen der skriver her Så bliver det ikke så sjovt

   Delete
 10. Det bliver meldt til politiet hvis det bliver slettet

  ReplyDelete
 11. Hvis den er ikke bliver slettet om 2 dage Jeg skal nok klare dig for det bliver til en sang

  ReplyDelete
 12. Man kan jo altså godt arbejde selvom man er ordblind. Havde det været en dansker havde man fået 5 tæer og 1 hæl

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvad er problemet Hvad har jeg gjort siden Det bliver skrevet sådan her Jeg er en god borger Det bliver meldt til politiet det her vi six letter nu alt det der var blevet skrevet Her Det bliver meldt

   Delete
  2. Hvad bidrager du med siden du er en god borger?

   Delete
  3. han slikker fisse på klamme væmligsøer på kommunen som giver ham med den ene hånd og pisker syge danskere med den anden

   Delete
 13. Stop Stop gider ikke mere mere Slet Jeg bliver ????

  ReplyDelete
 14. Det bliver meldt til politiet

  ReplyDelete
 15. I skal ikke tro på det her det er fake Er der nogen der har prøvet at få fat i mine oplysninger Det bliver også meldt til politiet det passer slet ikke der bliver skrevet Her

  ReplyDelete
 16. Fake fake fake I skal ikke tro på det her der er nogen der har stjålet mine billeder fra Facebook side har der har skrevet bare deruda dondup misbruger min billeder har stjålet og de er blevet politianmeldt

  ReplyDelete
 17. Det Skal slettes nu hvis det ikke bliver slettet så skal jeg nok finde ud af det fra politiet

  ReplyDelete
 18. Hej Gregers. Jeg synes, at dette opslag indeholder vildledende oplysninger. Jeg synes ikke, det bør være på Facebook. Vil du være venlig at fjerne det?

  ReplyDelete
 19. ������������������������������������������ for helvede mand pis jeg er træt af pis

  ReplyDelete
 20. Prøv at trykke på linket så skal vi se Vi har brudt loven Jeg bruger data når den er brugt I har brugt min og flere billeder

  ReplyDelete
 21. Jeg har ikke givet lov til jer brummen billeder offley billeder b-sider Sletten tak

  ReplyDelete
 22. Det er blevet meldt til politiet dem der bliver skrevet det bliver anmeldt til politiet som der bliver sagt

  ReplyDelete
  Replies
  1. Øhhh du ved godt at vi har ytringsfrihed i landet ikke???
   Kegle

   Delete
 23. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 24. I skal bare fjerne min billede nu her fra

  ReplyDelete
 25. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 26. Missede lugten side her Jeg er pisse træt og jeres pis

  ReplyDelete
  Replies
  1. luk røven din abe og pis hjem til banantræet i muhammedanien

   Delete
 27. Jeg erklærer hermed følgende: I dag, den 1. juli 2016, som reaktion på de nye facebook direktiver. I henhold til artikel l. 111, 112 og 113 i lov om intellektuel ejendomsret, erklærer jeg, at mine rettigheder er knyttet til alle mine personlige data, tegninger, malerier, fotografier, tekster etc... Offentliggjort på min profil fra den dag, jeg har lavet min konto. For kommerciel udnyttelse af tidligere opslag vil mit skriftlige samtykke være nødvendigt ,til alle tider.
  Alle kan kopiere og indsætte denne tekst på deres personlige facebook. Derved er du beskyttet af ophavsretten. Med denne meddelelse lader du facebook vide, at offentliggørelse, kopiering, distribution, transmission, eller på anden måde at gøre brug af indhold fra min profil på det strengeste er forbudt. De ovennævnte artikler gælder også anvendelse af arbejdstagere, studerende, agenter og / eller andet personale ansat af facebook.
  Indholdet af min profil indeholder private oplysninger. Krænkelse af mit privatliv straffes ifølge overholdelse af loven (ucc 1-308 1-308 1-103 og rom-statutten).
  Alle medlemmer opfordres til en lignende meddelelse, eller hvis du vil, kan du kopiere og indsætte denne skrivelse. Hvis du ikke publicerer denne erklæring og offentliggører den mindst én gang, vil du stiltiende tillade at fotografier, samt oplysningerne i din profil og andet indhold må anvendes.
  (ikke dele, du skal kopiére og indsætte, som jeg nu også har fået det gjort!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Må skuffe dig men den tekst er ikke noget værd du har sagt ja til Facebooks regler den dag du oprettet din profil og der med givet dem lov til at bruge dine billeder du ligger op samt siden denne sidde har kunne bruge dine fb opslag så er din profil jo nok en offentlig profil og ikke en lukket profil hvor kun dem på venne listen kan se hvad du skriver af opslag så politiet kan og vil ikke bruge tid på det de har ikke ressourcerne til det

   Delete
 28. Nu har jeg prøvet meget de ting der skal skrives men der er ikke nogen der så Må jeg kontakte Politiet så må i tage det med på en side Jeg håber I sletter mine billeder snart jeg gider ikke finde mig i det her

  ReplyDelete
 29. den beskidte perker skal sparkes hjem til muhammedanien og de væmnmeligsøer der har givet ham pension skal straffes for landsforræderi for at gi sådan en abe førtidspension nå de samtidig siger nej til rigtigt syge danskere der knap kan gå,,,

  ReplyDelete
 30. Ja galskaben har ingen ende hva satan skal han her hjem med den klaphat

  ReplyDelete
 31. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 32. Fordi bekvemmelighedsflygtningen er ordblind så kan han godt rense strande og grave grøfter samt feje gader og stræder...
  Det fis med at han ikke kan noget når han er ordblind tangere hjernedød aktivitet hos både ham og kommunen

  ReplyDelete