Wednesday, 18 July 2018

Zaina J. Kazzaz, der truede Nye Borgerlige 's Mette Thiesen, fremturer igen: - Må du ende dine dage alene og ulykkelig og må din kommende SOSU-hjælper bære tørklæde


Zaina Kazzaz filmer sig selv.


Mette Thiesen, der er byrådsmedlem for Nye Borgerlige i Hillerød Kommune, fik i marts en truende besked på Facebook, hvor Zaina J. Kazzaz skrev til Thiesen, at hun burde springe ud fra en høj bygning.
Nu fremturer Zaina J. Kazzaz igen. Hun håber, at Mette Thiesens kommende SOSU-hjælper bliver en muslim med tørklæde.

Zaina J. Kazzaz bruger ikke selv tørklæde. I hvert fald ikke når hun turer rundt i byen med veninden Vanessa A. Ortiz-Monje.Vanessa A. Ortiz-Monje's Facebookprofil. Vanessa A. Ortiz-Monje er ifølge sine Facebookoplysninger lærer på danseskolen Flow Dance Academy og studerer til sygeplejerske på Professionshøjskolen Metropol.Når Zaina J. Kazzaz ikke er i byen med sin veninde, laver hun film om indvandrerbanden Loyal to Familia / LTF. Zaina J. Kazzaz har sammen med veninden Sara Sarris (at dømme ud fra hendes Facebookoplysninger er der tale om en radikaliseret palæstinenser med bopæl i Danmark) lavet en film, hvor et barn skal sige LTF (se ovenstående foto).

Mange i kredsen omkring Zaina J. Kazzaz har studeret til SOSU-hjælper på UCC i hovedstadsområdet, så Kazzaz's skriverier til Mette Thiesen om SOSU-hjælpere og tærklæder kan indikere, at Zaina J. Kazzaz selv er uddannet SOSU-hjælper.


(Tilsendt postering) 

No comments:

Post a comment