Saturday, 21 July 2018

En dag i Danmark
Her er en fortælling fra det multikulturelle Danmark.

Vi skal tilbage til 14. marts 2017. Det er en kold og mørk morgen. I Radioavisen på DR kører en historie om, at indvandrerkvinder klarer sig rigtigt godt og får langt færre aborter end for 10 år siden.

Lidt udenfor Silkeborg bor en kvinde i et hus. Hun står op tidligt om morgenen og gør sig klar til at gå på arbejde. Kvinden er ansat hos SKAT. Hun åbner hoveddøren og går ud til sin bil i morgenmørket. Men ude på gårdspladsen venter to mænd, som kvinder ikke kender. 

De to indvandrere Adam Mirsepasi og Deniz Mehmed Syuleyman, der er bulgarer, er kørt fra København om natten og har stået og ventet i mørket. De vil overfalde kvinden. Adam Mirsepasi har fået 50.000 kroner af sin lillebror - den 37-årige Mahmoudreza - som betaling for et voldeligt overfald på den sagesløse kvinde.

Mahmoudreza Mirsepasi håber, at overfaldet vil få kvinden til at glemme en skattesag mod hans virksomhed. Kvinden havde gennem sit job i Skat i lang tid haft fokus på hans selskaber og har gennemgået dem for ulovligheder. Det havde givet Mahmoudreza Mirsepasi en del problemer. Og nu skal kvinden betale prisen. Hun skal straffes med vold i sit eget hjem.

I mørket tager tager 48-årige Adam Mirsepasi en maske på. Han løber hurtigt frem mod kvinden og slår og sparker hende. Hun falder til jorden. Hun skriger højt. 

Deniz Syuleyman fra Bulgarien holder vagt. Men der er ingen, der reagerer på kvindens skrig. Hun bor et øde sted ved Silkeborg, og ingen hører hende skrige. 29-årige Deniz har en nem opgave denne tidlige morgen.

Kvinden er nu faldet til jorden. Adam Mirsepasi går hen til kvinden og sparker hende på kroppen. Han sparker hende også i hovedet, så kvindens kæbe brækker to steder. Smerten breder sig i hendes krop, hun ligger stille og skriger ikke mere. Hun håber, at overfaldsmanden vil stoppe med at sparke. Hun begynder også at tro, at hun skal dø. Og aldrig mere se sine piger.
Adam Mirsepasi sparker hende i brystet og på kroppen igen og brækker flere af hendes ribben. 

Da de to mænd er færdige med deres forehavende forsvinder de og efterlader den maltrakterede kvinde på jorden.

Epilog.

6. juli talte det danske retssystem.

Adam Mirsepasi fik 3 1/2 års fængsel og Deniz Mehmed Syuleyman - hans hjælper - fik 2 1/2 år i skyggen. Adams bror Mahmoudreza Mirsepasi fik 3 1/2 års fængsel for at betale sin bror for at overfalde kvinden fra Skat. 

Hvis Adam og Mahmoudreza Mirsepasi ikke laver ballede under afsoningen af deres straf, er de ude af fængslet 25. oktober 2019, da de har siddet varetægtsfængslet siden sommeren 2017. 

Deniz Syuleyman fra Bulgarien skal sidde inde i 13 måneder. Så han er snart ude igen. Nærmere betegnet i oktober i år. 

Medarbejderen fra Skat kan møde brødrene Mirsepasi igen til næste år, når hun er ude handle. Så er de frie mænd og kan glemme sagen.

Kvinden glemmer helt sikkert ikke den morgen, da Adam Mirsepasi iført en maske løb frem og gennembanke hende med spark og slag i hovedet og på kroppen.


(Tilsendt postering skrevet på baggrund af avisomtaler af sagen mod de tre mænd)


Se også
Ali Said Saleh truer Rasmus Paludan: - Hvis I prøver på noget, mens min datter er her, så stikker jeg!

No comments:

Post a comment