Sunday, 14 January 2018

Facebook: Nu er Muhammedtegningen også haram


Zuckerdaddy i Facebookvenlig udgave.


Muhammedfiguren plejer at være tilladt på Facebook, men er det åbenbart ikke længere. En Facebookven har fået 30 dages karantæne af Facebook for at have postet tre Muhammedcollager. Vedkommende skriver følgende om de tre collager:

"Facebook har fjernet de viste tre collager med Muhammed.

Den første viser Jellingstenen som er Danmarks dåbsattest, der fortæller, hvem, der gjorde danerne kristne. Tegningen er en sjov (?) kommentar til indvandringen, idet den viser, hvordan Muhammed er blevet viklet ind i nordisk ormeslyng.
Den næste collage viser en tegning fra en velment vejledning udgivet i Sverige, der viser muslimer, hvordan homoseksuelle bærer sig ad med at elske. Collagen tilfører et ekstra lag, idet den viser, hvordan Muhammed og Mark Zuckerberg (grundlæggeren af Facebook, red.) elsker hinanden uden, at der er det mindste galt i det. Tanken ledes også hen på, at Facebook har fået ry for at forbyde kritik af islam.
Den sidste collage er en kommentar til terrorsikringen af pladsen foran Christiansborg. Det er officielt mørkelagt, hvem, der truer Christiansborg. Collagen skal afhjælpe denne mangel, idet de mange "øjenæbler", der glor på besøgende, kunne tilhøre den gruppe, der truer."


Se også
Det er bare 30 gram stof; Facebook giver Ibi-Pippi karantæne for værk, der sammenkæder islam og nazisme

No comments:

Post a Comment