Sunday, 8 September 2019

Danmarks første ‘altanpige’? Muslimer smider knivstukket etnisk dansk kvinde ud fra altanen.En 26-årig etnisk dansk kvinde bliver knivstukket og kastet ud fra sin altan af tre muslimske mænd på Skovvejen i Kolding. Ligger der et religiøst motiv bag det morderiske angreb?

Det viser sig nu, at det danske offer for islamisk æresvold er troende kristen og aktiv i baptistkirken.

Den 26-årige mor er muligvis den første ‘altanpige’ i Danmark. Udtrykket ‘altanpige’ stammer fra de svenske myndigheder, der har brugt betegnelsen om ofre for islamisk æresvold, der bliver kastet ud fra en altan.

Voldsofferet Louise Makkonen Thagaard / Louise Thagaard er mor til en toårig dreng, som hun får med en 11 år ældre afghansk mand i oktober 2017.

Sent mandag eftermiddag opsøger den 37-årige afghanske eksmand Sulaiman Mizan den danske kvinde i hendes treværelsers lejlighed i Kolding.

Den 37-årige migrant fra Afghanistan har medbragt sin 29-årige bror samt en 26-årig udlænding. De tre muslimer har et regnskab at gøre op med den kristne kvinde.

Den unge danske kvinde bliver angrebet og stukket med en kniv af de tre muslimer. Den 26-årige mor bliver ramt med alvorlige stik i halsen, nakken, ryggen og maven. Hun bløder kraftigt og er livsfarligt såret, da de tre gerningsmænd efterfølgende smider deres lyshårede offer ud fra altanen.

Den 26-årige kvinde rammer de hårde fliser foran bebyggelsen, men overlever på yderste mandat.

Den toårige dreng, der er til stede i lejligheden under knivangrebet, bliver overgivet til de sociale myndigheder.

Den mellemøstlige æresvold har ramt Danmark, og det kristne knivoffer kan meget vel være den første ‘altanpige’ i Danmark.

Den 26-årige bliver døbt som baptist i marts 2015, og hun er aktiv kristen i den lokale baptistkirke i Kolding. Den unge kristne kvinde beskriver sin kirke som “et varmt fællesskab for alle”.

I december 2018 udfordrer den 26-årige kristne kvinde nogle muslimske Facebookbrugere, fordi de ikke holder jul. Et af svarene kommer fra en muslimsk mand, der fortæller den unge kvinde, at julen er “vantro”.

Det ligger fast, at den kristne kvinde får en dreng med en 11 år ældre mand fra det muslimske Afghanistan i 2017. Den nu drabssigtede 37-årige afghaner skriver “Født muslim - dør muslim” på sin Facebookprofil.

Mandag var den kristne 26-årige kvinde meget tæt på at dø af de knivstik, hun blev udsat for af sin religiøse eksmand og to andre voldelige migranter.

Islams aggressioner udfolder sig dagligt i Danmark. Denne gang måtte en ung dansk kvinde mærke det på egen krop.

(Uriasposten fortæller mere om kvindens drabssigtede eksmand SM her)(37-årige SM - sigtet for drabsforsøg på tidligere samlever) (Grafik: Uriasposten)


Drabssigtede Sulaiman Mizan fra Afghanistan.


Se også
Han overfaldt Pia Kjærsgaard: Nu bliver stenkastende autonom forgyldt med skattepenge og magtfuldt job

7 comments:

 1. Vores piger bliver aldrig klogere.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg føler, selvfølgelig, ,med hende. Men hold jer dog fra dem.

   Delete
 2. kan siges at hun fik som ønsket forstår simpelthen ikke de kvinder der går ind i den slags forhold når man ved de kommer fra de klanstyrede områder

  ReplyDelete
 3. DET ER HJERNEDØDT MUSLIMER ER VERDENS ONDSKAB MÅ DISSE IDIOTER FÅ DERES STRAF OG BLIVE UDVIST AF DANMARK FOR BESTANDIGT

  ReplyDelete
  Replies
  1. Du har ret, musvinerne skal ud.. koste hvad det ville..
   ܬܐܠܕ ܕܝܢ ܒܪܐ ܘܬܩܪܐ ܫܡܗ ܝܫܘܥ ܗܘ ܓܝܪ ܢܚܝܘܗܝ ܠܥܡܗ ܡܢ ܚܛܗܝܗܘܢ

   Delete
 4. Du har ret, musvinerne skal ud.. koste hvad det ville..
  ܬܐܠܕ ܕܝܢ ܒܪܐ ܘܬܩܪܐ ܫܡܗ ܝܫܘܥ ܗܘ ܓܝܪ ܢܚܝܘܗܝ ܠܥܡܗ ܡܢ ܚܛܗܝܗܘܢ

  ReplyDelete
 5. Selvfølgelig er der intet om det på YT elelr nogle steder.. spred denne nyhed!!!

  ReplyDelete