Monday, 22 July 2019

Politiets berøringsangst: Ændrer arabisk gruppevoldtægtsforsøg til ‘overfald’Dansk politis efterhånden velkendte berøringsangst overfor migranters kriminalitet når nye højder. Ordensmagten vælger at skjule et forsøg på gruppevoldtægt udført af fire arabiske mænd.

En 28-årig kvinde stiger ud af en taxi i Skagens natteliv og oplever herefter sit livs mareridt. Klokken er 01.45 om natten.

Kvinden bliver angribet af fire arabiske mænd i nattemørket. De mellemøstlige mænd prøver at rive bukserne af kvinden, der kæmper imod.

Araberne tager fat i den unge kvinde, hiver hende ned på jorden og forsøger at trække bukserne af hende, men hun gør modstand, og det lykkes hende at kradse en af mændene så meget i ansigtet, at de løber fra stedet.

Nordjyllands Politi efterlyser de arabiske sexforbrydere i pressen og kalder det passerede for et ‘voldtægtsforsøg’. Men efter et døgns tid fortryder politiet udmeldingen, og Nordjyllands Politi ændrer pludselig beskrivelsen fra ‘voldtægtsforsøg’ til ‘overfald’.

Berøringsangsten er komplet. Nordjyllands Politi siger, at man har ‘fejlfortolket’ angrebet fra de arabiske mænd, og politiet mener ikke længere, at der var tale om et gruppevoldtægtsforsøg til trods for, at migranterne forsøgte at hive bukserne af kvinden. Politiet understreger samtidig, at offeret ikke har afgivet forkerte oplysninger under afhøringerne.

Når fire arabiske mænd midt om natten angriber en dansk kvinde og prøver at hive bukserne af hende, så burde dansk politi vide, at der er tale om optakten til en meget voldsom sexforbrydelse. Men Nordjyllands Politi prøver - allerede inden de arabiske mænd er pågrebet - at holde mændenes kriminalitet væk fra voldtægtsstatistikkerne. 

I 2018 kom det frem, at 10 ud af 12 overfaldsvoldtægter bliver begået af migranter. De dømte voldtægtsmænd stammer blandt andet fra Somalia, Irak og Eritrea.

Takket være dansk politi vil fire arabiske mænd nu ikke optræde i voldtægtsstatistikkerne.

Danskerne kan ikke stole på en ordensmagt, der ‘fejlfortolker’, når kvinder bliver angrebet af arabere, der forsøger at hive tøjet af dem på åben gade.

Beskrivelsen burde være voldtægtsforsøg og IKKE overfald.

Kan borgerne stadig stole på dansk politi?

(Mere om overfaldsvoldtægter hos BT)


Se også
Arabisk gruppevoldtægtsforsøg i Skagen: Politiet antyder, at offeret er den kriminelle

4 comments:

 1. Et eller andet sted fra har politiet fået besked på at sløre forbrydelser, der begås af indvandrere og såkaldte flygtninge. Det gælder overfald, voldtægt, indbrud, bilafbrændinger og bandekrige. Formodentlig er det politisk bestemt, for det skulle jo nødig forholde sig sådan, at den højt besungne integration er et stort bluffnummer. Det betyder naturligvis, at danskerne ikke kan regne med, hvad Danmarks Statistik offentliggør og dermed heller ikke stiller politikerne til ansvar for løgnen.

  ReplyDelete
 2. Det virker mistænksomt når Politiet ændrer beretning selv når offeret afgiver en korrekt beskrivelse afde 4 mænds forsøg.''Hvem har givet ordre til, at etniciteten skal skjules, når det er personer fra muslimske lande.

  ReplyDelete
 3. Måske er de selv arabere, altså politiet.

  ReplyDelete
 4. Det er ledelsen i politiet, den er gal med og ikke nødvendigvis den almindelige ansatte. Men jo, politiet er også bange for de voldsparate fremmede. Poliet er jo alt for få til disse mange opgaver.

  ReplyDelete