Monday, 8 July 2019

Berøringsangst politi tier igen: Personbil smadret med fyrværkeri i ghettoområdeFem-seks hætteklædte teenagere smadrer en rude på en personbil, der kører under en bro natten til mandag. Efterfølgende skyder de fyrværkeri mod den chokerede billist og bilen.

Det sker midt i et af de hårdeste ghettoområder i Sydjylland, men politiet vil kun videregive den formodede alder på gerningsmændene, der ifølge politiet er 14-17 år.

Pludselig aner det berøringsangste politi ikke, hvilken etnicitet, der står bag angrebet på bilisten. Men kan politiet vurdere alderen på gerningsmændene, kan politiet selvfølgelig også vurdere gerningsmændenes etnicitet. Men dansk politi forholder sig tavse igen. Politiet vil ikke kaldes racister.

Høje Kolstrup er Danmarks 42. største by. Trods sin beskedne størrelse er byen kendt for sine mange migrantproblemer. Stenkast fra broer, vold, store brande, ballade til lokale fodboldkampe - og så var der fire mord på et år omkring 2017, der alle involverede syriske velfærdsmigranter.

En del af mordene begik syriske Hamid Farid Mohammed, der slog sin kone og to børn ihjel og gemte ligene i en dybfryser. Begge børnene gik i de små klasser på Høje Kolstrup Skole.

Fyrværkeriangrebet mod personbilen foregik ved samme Høje Kolstrup Skole ifølge Sydjyllands Politi.

Sydjyllands Politi har et forklaringsproblem. Tidligere er samme politikreds beskyldt for at hemmeligholde et voldsomt sexovergreb på en 14-årig pige i et butikscenter i Esbjerg i marts 2018. Gerningsmanden viste sig at være en ung afghansk mand. Det måtte offentligheden ikke vide, hvis det stod til Sydjyllands Politi.

Hvorfor vil danske politifolk hellere tilbageholde oplysninger om mulig indvandrerkriminalitet i stedet for at opklare et voldsomt angreb på en bilist?

Dansk politi minder mere og mere om deres berøringsangste svenske kollegaer.


Se også
Hotel Dagmar i Ribe ramt af Islam-rygter

2 comments:

  1. Det fulde signalement omfatter hud- og hårfarve, påklædning, alder, højde og evt. accent. Dette er centralt, hvis offentligheden skal hjælpe med til at identificere gerningsmændene. Instruksen om ikke at oplyse etnicitet indebærer med andre ord, at politiet kun på skrømt beder offentligheden om hjælp.

    ReplyDelete