Sunday, 21 July 2019

Arabisk gruppevoldtægtsforsøg i Skagen: Politiet antyder, at offeret er den kriminelle"Hun er ifølge vagtchefen ikke kendt af politiet i forvejen."

Sådan skriver politiet om en 28-årig kvinde, der lige er forsøgt gruppevoldtaget af fire arabiske mænd i Skagen.

Efterlysningen med den bizarre formulering kommer efter, at fire arabiske mænd opsøger den enlige kvinde klokken 01.45 natten til torsdag midt i Skagen.

Gruppen af arabere tager fat i hende, hiver hende ned på jorden og forsøger at trække bukserne af hende, men hun kæmper imod, og det lykkes hende at kradse en af mændene så meget i ansigtet, at de forsvinder fra stedet.

Herefter finder dansk politi det relevant at oplyse danskerne om, at det kvindelige offer IKKE er kendt og registreret som kriminel hos politiet.

Siden hvornår er det blevet relevant for offentligheden, når man efterlyser vidner til et arabisk sexoverfald?

Dette siger alt om politiets tankegang. Hvis du som dansk kvinde bliver forsøgt gruppevoldtaget af fire arabere midt om natten, så undersøger politiet om, du er kriminel, hvis du vel og mærke er offeret. Dansk politi går nærmest ud fra, at den danske kvinde er lyssky, og politiet må overrasket understrege, at kvinden ikke er kriminel.

Den 28-årige kvinde er jo også bare forsøgt voldtaget af fire arabiske migranter i Danmarks nordligste by.


Se også
Sandheden bliver skjult for danskerne: ‘Unge mænd’ betyder nu ‘indvandrere’

10 comments:

 1. Politiet burde afkræves en forklaring - via politiske kanaler, hvis de ikke forklarer sig på alm. opfordring fra pressen eller andre.

  ReplyDelete
 2. https://youtu.be/ps8iwcxaXV0

  ReplyDelete
 3. Det må være tale om nogle bøvede politifolk, siden de åbenbart mener, at hvis man færdes ude kl. 4 om morgenen, er man højst mistænkelig. Selv politiet må da være klar over, at Skagen er en turistmagnet, hvor hele døgnet tages i brug.

  ReplyDelete
 4. Det er Nordjyllands politi... De er ikke en skid værd... Sådan nogle klaphatte

  ReplyDelete
 5. Det lyder ikke videre betrykkende for Danske piger, hvad bilder politiet sig egentlig ind ?

  ReplyDelete
 6. Det er totalt forkastelig og skammelig oppførsel!!, av Danske påtalemyndigheter, og sjekke om offer har kriminelt rulleblad, da de overhodet ikke er relevant i forhold til denne saken, der hun ble forsøkt voldtatt av 4 møkka SVIN!!! SOM OVERHODET IKKE KAN BEHANDLE KVINNER, SLIK KVINNER SKAL BEHANDLES!! ����������������������������KLEMMER til alle kvinner, som ønsker en!! ����

  ReplyDelete
 7. Posted by Siegfried Heilskov at 03:28
  mangler lige en link til rapporten

  ReplyDelete
 8. hold nu op hvor er vi kommet langt ud,hvor er jeg glad for jeg ikke er ung i dag

  ReplyDelete