Tuesday, 18 June 2019

Politiets ny åbenhed: Lukkede 'Udlændingesektionen' for at håndtere voldelige migranterPoltiet udviser nu en usædvanlig åbenhed, man normalt ikke oplever fra myndighedernes side. Dansk politi fortæller, at myndighederne nærmest har lukket den 'Udlændingesektion', der håndterer politisager mod udlændinge. Årsagen skulle være politiarbejdet omkring partileder Rasmus Paludan fra Stram Kurs.

"Det har naturligvis haft betydning for sektionens muligheder for at opretholde kontroltrykket," fortæller det politiserende politi.

Men her er poltiets 'åbenhed', som man normalt møder den i Danmark. Ekstra Bladet prøver i vinteren 2018 at få politiet i tale omkring nogle historier om fartbøder 'fotovogne', der er placeret, så de bliver rene 'pengemaskiner'. Sådan her lyder det i avisen:

"Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Rigspolitiet, men de er ikke vendt tilbage på vores henvendelse."

Forskellen er, at fotovogne og fartbøder er en dårlig sag for politiet, hvorimod politiets egen politiske kamp mod Rasmus Paludan er en god sag.

Dansk politi hader Rasmus Paludan, og derfor vil politiet gerne være åbne omkring, at politiet lukker en 'Udlændingesektion'.

Politiet glemmer dog at fortælle, at det IKKE er politikeren Rasmus Paludan, der er grunden til, at politiets 'Udlændingesektion' må lukke. Det er utilpassede muslimer og venstreekstremister, der går amok med stenkast , fyrværkeri og vold mod danske politifolk, der koster penge.

Øverst ses to muslimer med koran og et jihad-flag på Københavns Vestegn under de religiøse optøjer i april 2019.
Se også
Sigtet for seriemord: Kendt for vold, kvælning og voldtægter gennem hele sin tid i Danmark

2 comments:

  1. Undertiden opfører politiet - eller justitsministeren - sig meget barnligt, på Æv/Bæv-niveau. Paludan generer os, så nu generer vi Paludan, og han skal bare lige vide det, skal han.
    Søren Pape har langt fra været sin stilling voksen.

    ReplyDelete